15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

3D veggpaneler laget av sukkerrør – miljøvennlig alternativ for huset

Materialer peis stue vakre veggbekledning ideer

Flere og flere selskaper bringer miljøvennlige produkter på markedet – naturvern spiller en stadig viktigere rolle i våre liv. Det danske selskapet Mywallart fortsetter konseptet og tilbudene 3D veggpaneler fra resirkulerte naturmaterialer. Når sukkerrør behandles til sukker, forblir vegetabilsk avfall – det er akkurat det panelene er laget av.

Stilige 3D -veggpaneler med originale mønstre

Ideer Veggdekke Stue Shaggy Carpet Dog

de 3D veggpaneler er laget av sukkerrørsfibre – takket være innovativ teknologi beskytter produksjonsprosessen naturen og sparer kostnader for råvarer. Samtidig skapes et produkt av høy kvalitet som kan integreres perfekt i moderne oppholdsrom. Takket være et mangesidig produktutvalg tilbys mange designalternativer – enten det er som en aksent som forfriskende romatmosfæren eller som en subtil bakgrunn er knyttet til de romlige forholdene og personlige preferanser.

3D -veggpaneler frisker opp hvert rom

Farge spisestue benk rustikke møbler

de 3D veggpaneler fra MyWallart tilby et bærekraftig alternativ til tapet og veggmaling. Enten for kontoret, på gangen eller bare som en aksent i stua – de kan brukes hvor som helst. Veggflisene utstråler eleganse – mange design møter enhver smak. Den vellykkede kombinasjonen av en særegen stil og oppmerksomhet på detaljer skaper et moderne utseende.

3D -panelene på kontoret

Effekt plaststol kontorinteriør stilig

Previous Post
26 bilder av bad med tre -aksenter
Next Post
Forbedre forlengelsesveggen – dekorere ideer for mer pepp og stil