15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

29 malerideer til stua – tips og eksempler

Ideer til stuen maling grønn-vegg-farge-brun-sofa

Veggfargen spiller alltid en stor rolle i rommet fordi den er bakteppet for alle dine møbler og personlige ting. Enten du vil tilpasse det gamle designet ditt eller starte alt fra bunnen av, her er noen Kryss over ideer til stua, slik at potensialet i rommet ditt blir avslørt. Fordyp deg i en verden av friske, nye farger! En flott veggdesign ligger ikke i valget av de lyseste og mest uvanlige fargene, men snarere i deres dyktige implementering. Hvis du liker gult, kan du velge et tofarget fargeskjema som kombinerer lyse og mørke gule nyanser. Du kan også velge to helt forskjellige, men utfyllende farger som gul og hvit eller gul og blå.

Malerideer til stua – tips for valg av farger

Ideer til stuen maler stein-grå-vegg-maling-hvit-møbler

Tenk på hvordan farger påvirker humøret ditt. Tar lyse eller mørke farger frem det beste i deg? Når du har valgt fargene dine, kan du begynne å tenke på hvordan du bruker dem. Trenger du en kontrastfarge eller en subtil farge for en aksentvegg, en støttesøyle eller et skråtak? Kjøp et fargehjul. Komplementære farger som gul og lilla eller gul og blå er motsatt hverandre. Mal to motstående vegger i en farge og la de to andre veggene hvite. Dette vil få rommet til å virke enten større eller mindre avhengig av fargen du har valgt. Du kan også koordinere fargen på veggen med sofaens farge, fordi det ofte er fokus.

Malerideer for stuen – matchende farge med møbler

ideer-stue-maleri-gul-pastell-blå

Farger som du kanskje ikke har trodd et godt par før, bare fordi de er så forskjellige fra hverandre, viser seg raskt å være den perfekte fargekombinasjonen. Blått og gult er absolutt slike farger, men til slutt skaper de et fantastisk optimistisk og friskt utseende for rommet og representerer en flott kombinasjon.

ideer-stue-maleri-pastell-blå-baby-blå-hvit-sofa

Pastellfarger er veldig populære fordi de har en beroligende og romantisk effekt. Så dette er en annen faktor du bør vurdere når du velger veggfarge. Vil du skape en mer rolig atmosfære eller en livlig og positiv stemning? Uansett om det er subtil eller fet, bør fargene brukes sparsomt og ikke for kaotisk. Tross alt ser et rot alt annet enn koselig ut!

ideer-stue-maleri-grå-vegg-maling-rosa-pastell-blå-aksenter

Den grå veggfargen er veldig trendy, så du kan vurdere å male mangfoldet av nyanser som ideer for stuen. Siden dette er en nøytral veggfarge, kan du kombinere den med andre farger for dekorasjonen, det være seg pastelltoner som rosa, mintgrønn og babyblå eller sterke farger som gul, rød eller rosa.

Ideer til stuen maling grå-vegg-maling-hvit-hyller-moderne

Grå er også fantastisk egnet for en aksentvegg, som du deretter kan supplere med matchende møbler og hvitt for de gjenværende veggene. Gråtonen kan også ha en liten blå fargetone eller gå mot beige. Det avhenger av din smak og atmosfæren du vil skape. Denne veggfargen er egnet for forskjellige interiørstiler.

Gråbrune toner

Malerideer til stuen grå-hvit-sofa-tre-bokhylle

Du kan se en variant der den grå skyggen har en brun farge. Dette gir det beste grunnlaget for møbler med tre og grå hjemmetilbehør. Det er derfor en fordel hvis du allerede kjenner fargene på de fremtidige møblene før du velger veggfarge, slik at alt kan koordineres godt.

 livlige nyanser av rosa og lilla

Ideer til stuen maler lilla-aksent vegg-gardiner-hvite hyller

Gitt, rosa og rosa er ikke for alle. Men hvis du er en av de som er gal på disse feminine fargene, kan du dra fordel av dem når du maler stuen din. Avhengig av fargen på møblene, kan du bare designe en aksentvegg eller male alle veggene samtidig. Men vær forsiktig så du ikke overdriver med antall farger. Begrens valget til et mindre antall og fordel dem jevnt rundt i rommet. Dette gjelder også veggene.

 Fuchsia -aksenter

Ideer til stuen maling hjørnesofa fuchsia aksenter

Vi liker også ideen om å kombinere en subtil vegg med positive fuchsia -dekorasjoner. Så du får peppen du ønsker uten å skape et utseende som er for påtrengende. Kombiner med lysere nyanser av denne fargen eller med nøytrale toner som brun, hvit, beige eller grå.

 Lilla veggmaling og lilla hjørnesofa

Malerideer til stua i syrin, veggmaling, polstret hjørnesofa

Det er ingen tvil om at syrin er en av de spesielt populære veggfargene. Ikke rart, for fargen er delikat og romantisk på samme tid og kan brukes til enhver innredningstil. Valget av møbelfarge påvirkes heller ikke av syrin. Bruk de fra samme fargepalett som ble gjort i dette rommet, eller stole på kontrastfarger ved å velge en av komplementærfargene.

 Gul aksent

ideer-stue-maleri-aksent-grønn-gul-hvit-sofa

Hvis de kombineres dyktig, kan til og med flere fargerike kontrastfarger brukes perfekt for interiørdesign. En smal gul aksentvegg fungerer som bakgrunn for en hvit sofa møblert med fargerike puter. Fargene rosa, grønt og blått ble brukt. Resultatet er et optimistisk interiør som utvilsomt vil skape et vårstemning og forvise dårlig humør uten å nøle.

stue-aksent-vegg-lilla-farge-fargerike-aksenter

En aksentvegg i lilla ble designet diagonalt motsatt, noe som gir rommet ekstra pepp. Legg også merke til hvordan fargene som brukes gjentas igjen og igjen på forskjellige steder – rosa av putene i lampen og det blå og grønne av putene i avføringen. Det mørke gulvet fremhever også alle fargesprutene fantastisk.

Ideer til stuen maler grønt-aqua-beige-møbler

liten stue-vegg-design-capucchino-sølv-striper

ideer-stue-maleri-grå-vegg-farge-eksotisk-atmosfære

stue-maleri-ideer-oliven-hvit-tv-skjenk

liten stue-vegg-maling-salvie-grønn-ecru-sofaer-naturlig fiberteppe

stue-møbler-lys-vegg-farge-gul-blå-aksenter

stue-farger-krem-hvit-blå-aksenter-tre-salongbord

stue-moderne-vegg-farge-gul-krem-sofa-

stue-nøytrale-farger-krem-beige-lilla-aksenter

stue-maleri-krem-vegg-maling-eksponert betong-tak

stue-maling-farge-sol-gul-laminat-gulv

stue-vegg-maling-antrasitt-hvit-tv-skjenk

stue-vegg-maling-aubergine-mørkt-tremøbler

stue-vegg-maling-brun-ecru-polstret sofaer-tre-salongbord

stue-vegg-maling-krem-hvit-rosa-aksenter-beige-gardiner

stue-vegg-farge-grå-oransje-aksenter-deco-rund-speil

stue-vegg-farge-sjokolade-brun-kremfarget-seter

Previous Post
26 bilder av bad med tre -aksenter
Next Post
Forbedre forlengelsesveggen – dekorere ideer for mer pepp og stil