15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Peis uten skorstein for et attraktivt flammespill – 30 flotte design

Peis uten skorstein -stue-spisestue-gassskillevegg

Spesielt i den kalde årstiden savner du varmen, noe som igjen fører til sirkulerende tanker. Takket være moderne teknologi og uten store anstrengelser kan peisdrømmen oppfylles hvor som helst. Alternativet, som ikke har noen ulemper, er et dekorativt alternativ Peis uten skorstein, som drives av gass, etanol eller elektrisitet. Det skaper et flammespill uten røyk og fint støv.

Peis uten skorstein er mulig

Peis uten skorstein-hvit-moderne-skandinavisk-enkel

Som hovedregel trenger hver peis en ventil for røyken. Så uten skorstein er det ikke en skorstein. Det er fremdeles skorsteiner som ikke avgir røyk eller avgasser og regnes derfor ikke som peisovner i henhold til lovbestemmelsene.

Åpen peis uten skorstein – ikke alle peiser trenger hette

Peis uten skorstein -svart-hvitt-skandinavisk-minimalistisk

Etanol peiser er også kjent som bio eller gel peiser. Med disse oppstår det faktisk en flamme ved å brenne etanol, men uten skadelige avgasser eller røyk. En koselig varme kan også føles som en bivirkning. Tenning, regulering, alt gjøres med et tastetrykk.

Nyt en bioetanolpeis uten skorstein og åpen ild

Peis uten skorstein -åpen-stue-spisestue-hvit

En skorsteinstilkobling er ikke nødvendig for en etanolpeis, men du kan nyte et skikkelig flammespill samtidig. Den store fordelen er at en peis uten skorstein ikke er registreringspliktig. Bestill, pakk ut og bare nyt. Den kan monteres, bygges inn i veggen, etc..

Etanolpeis uten skorstein – varmeutslipp

Peis uten skorstein-minimalistisk-stue-flat-møbler

Etanolpeiser uten skorstein er ingen erstatning for oppvarming. Når etanolen brennes, genereres tilleggsvarme som et biprodukt, som kan variere avhengig av størrelsen på rommet og luftskiftet. Med en varmeeffekt på ca. 3000 watt (3 kWh) ved forbrenning av 0,5 l etanol i timen, kan dette tas i betraktning.

En mini peis uten skorstein – trygg peis moro

Peis uten skorstein -moderne-tradisjonelle-svart-hvite

Alle med små barn eller kjæledyr vil sikkert sette pris på en trygg åpen ild. Slik overbeviser moderne peiser uten skorstein. Takket være moderne teknologi blir en peis simulert og ser villedende ekte ut. I tillegg er tiden mangelvare i dag. Hvis du måtte bekymre deg for ved og fint støv, hvor er moroa og avslapningen? For de som synes det er for mye arbeid, er det disse skorsteinene som er ekstremt trygge og enkle å bruke på grunn av konstruksjonen og driftsmåten..

Elektrisk peis uten skorstein – Optisk illusjon skapt av teknologi

Peis uten skorstein-minimalistisk-betong-marmor-hvit

De moderne elektriske peisene overbeviser med et realistisk inntrykk for en flimrende åpen ild. Dette genereres av en kombinasjon av LED -belysning og vanndamp. En varmeeffekt er tilgjengelig som tilleggsutstyr, noe som gjør at moroa ser enda mer ekte ut.

Peis uten skorstein med et moderne utseende

Peis uten skorstein -moderne-betong-åpen-plan

Elektriske peiser er bare tingen for de som ønsker å investere liten innsats for å drive. Uten å kutte og lagre tre, uten fint støv og røyk, kan du nyte et skikkelig flammespill og dermed tilbringe de lange vinterkveldene avslappet. Flammen kan justeres via fjernkontroll, og den enkle, røykfrie driften av peisen uten skorstein kan nytes.

Peis uten skorstein – siste generasjon 3D elektrisk peis

peis-uten-skorstein-tre-veggbekledning-naturstein-moderne

Siste generasjon elektriske peiser fungerer etter prinsippet om 3D -teknologi og gir et revolusjonerende utseende. Illusjonen om ekte brann med realistiske flammeeffekter, gnister og glør skapes ved dampdimning og en oppvarmbar funksjon for oppvarming opprettes.

Oppvarming med peis uten skorstein – gasspeis

peis-uten-skorstein-tre-liten-blikkfang-flamme

Enkelte gasspeiser klarer seg uten skorstein og fremkaller fremdeles et fantastisk flammespill. Dette skyldes deres spesielle karakter. Bare gasspeisene klasse A eller AS trenger faktisk ikke skorstein. Disse fungerer på lignende måte som den typiske kjøkkenovnen og har et lavt nivå av karbondioksidforurensning.

Peis uten skorstein for oppvarming

peis-uten-skorstein-gass-stål-glass-dekorasjon-oppvarming

Gasspeiser som har en glassrute er svært effektive. Dette muliggjør bedre avhending av avgass, og produsert karbondioksid slippes ut i det fri uten behov for skorstein. Resultatet er en ren forbrenning og forurensningene reduseres betydelig.

Gasspeis uten skorstein på hjørnet

peis-uten-skorstein-hjørne-moderne-design-glass

Før du kjøper en gasspeis, bør du finne ut av det fra produsenten på forhånd. Det er gassbranner som fungerer med propan eller naturgass. Dessuten kan ikke alle gasspeiser fungere uten skorstein. Noen krever et spesielt eksosanlegg, andre bør kobles til gassforbindelsen eller drives av væskepatroner.

En peis uten skorstein skaper en ekte peisatmosfære

peis-uten-skorstein-flamme-åpen-gass-etanol-oppvarming

Hva er egentlig en dekorativ peis? I utgangspunktet består dette av et hus, som kan utformes veldig attraktivt, og en brannboks, som vanligvis er usynlig under overflaten. Den er fylt med et drivstoff, for eksempel alkohol, og er tent med en pinne som er lettere. En ekte flamme skapes, slik at ingen forurensninger eller giftstoffer frigjøres.

Peis uten skorstein egnet for alle områder

peis-uten-skorstein-etanol-lampe-glass-soverom

Etanolen og de elektriske peisene er godt egnet for alle områder, da det ikke dannes sot, røyk, giftstoffer eller forurensninger når de brenner. Logisk, av denne grunn, er det ikke nødvendig med skorsteiner. Disse systemene har en rent dekorativ funksjon, og dette er et høydepunkt som er spesielt verdsatt i vintermånedene.

Ekte peisatmosfære med peis uten skorstein

peis-uten-skorstein-tre-stue-høydepunkt-blikkfang

Peiser uten skorstein kan ikke oppfylle en oppvarmingsfunksjon. De tjener formålet med å skape en koselig, koselig atmosfære i hjemmet ditt som bare en ekte flamme er i stand til. Av denne grunn kalles de også dekorative skorsteiner.

Installer en moderne peis uten skorstein

peis-uten-skorstein-vegg-integrert-fliser-kobber

Faktisk skaper brenning av etanolen en flamme som naturlig varmer, men det er en fin bivirkning. Bioetanolpeiser kan bidra til å heve romtemperaturen, men de kan ikke varme opp et rom.

Dekorativ peis uten skorstein med tre 

peis-uten-skorstein-etanol-integrert-bad-onyx-parkettgulv

Ofte ser du stokker i en dekorativ peis, men overraskende brenner de ikke egentlig. De er villedende ekte kopier laget av keramikk og kan imidlertid ikke brenne.

Ettermonter en skorstein uten skorstein og sørg for sikker bruk

peis-uten-skorstein-bad-luksus-marmor-hvit

Peiser uten skorstein er enkle å installere, men har fortsatt en spesiell konstruksjon laget av ikke-brennbare materialer. Brennkammeret er vanligvis laget av rustfritt stål og peisbekledningen er utformet på en slik måte at det ikke avgis varme til veggene eller møblene rundt. Likevel bør du se etter sikkerhetsfunksjonene som TÜV og DIN når du kjøper.

Glassbrann som et høydepunkt på badet – en peis uten skorstein

peis-uten-skorstein-bad-betong-etanol-tre

Enten du skal nyte et langt bad eller bare for å fange blikket, skaper brannen en atmosfære for avslapning og drømming. En glassbrann kan da brukes godt på grunn av sin praktiske. Den er fleksibel og kan brukes like godt på alle områder.

Høydepunkt i rommet – en peis uten skorstein

peis-uten-skorstein-moderne-edel-metall-svart-integrert

Spesialiteten til denne typen åpen peis er at flammene kan sees fra alle sider. Alle typer glassbranner består utelukkende av materialer av høy kvalitet og svært holdbare, for eksempel: isolerglass med økt termisk beskyttelse, skandinavisk Gletzschersteine, italiensk marmor, aluminium, etc..

Peis uten skorstein på soverommet

peis-uten-skorstein-moderne-design-kvadrat-soverom

Dekorative peiser kan demonteres og settes sammen igjen uten problemer. Dette gjør dem ikke bare egnet for hvert trekk, men også for bruk i alle områder av leiligheten, i og utenfor huset. På grunn av deres mobilitet blir alle typer peiser uten skorstein fremdeles referert til som møbelpeiser.

Et stort utvalg av modeller og design Peis uten skorstein

peis-uten-skorstein-moderne-design-deco-trekant

Dekorative peiser er tilgjengelige i et stort utvalg av design, modeller og materialer som oppfyller alle slags krav. På grunn av mangfoldet av former og farger, kan du finne en passende peis for hvert rom. I det følgende presenteres bare noen få mulige varianter.

Eksklusivt design – peis uten skorstein som dekorativt objekt

peis-uten-skorstein-moderne-design-etanol-hvit

Hvis et hjørne i leiligheten stort sett har blitt ignorert og trenger en revitalisering, oppnås denne effekten med en moderne peis, der det ikke lenger er behov for en skorstein. Designerstykker tolker flammespillet på en helt ny måte.

Som et alternativ til en peis – moderne oljelampe

peis-uten-skorstein-gass-lampe-stål-dekorasjon

Oljelampene er velkjente for oss fra gammel tid. Moderne design har ingenting annet å gjøre med prinsippet om flammespill. De fungerer som edelt hjemmetilbehør, men også som varmende lys i uteområdet. På en ny måte kan oljen fylles opp ovenfra slik at det ikke lenger er nødvendig å ta den fra hverandre.

Alternativt: peis uten skorstein for iøynefallende

peis-uten-skorstein-terskel-alternativ-tre-bjørk

I gamle leiligheter og hus var det en gang en skorstein, men den skulle være stengt av en eller annen grunn, og bare grensen har blitt værende. Ellers kan du kjøpe en selv og montere den på ønsket sted. En falsk peis eller en peisomgivelse fungerer imidlertid som en vakker dekorasjon og gir et blikkfang i stuen, barnerommet eller soverommet.

Gjør en peis uten skorstein veldig dekorativ – dekorer peisens omring med peislys

peis-uten-skorstein-avsats-alternativ-stearinlys-te-lys

En peisomgivelse kan utformes mye som en ekte peis. For dette formålet er det også behov for pipelys, som kan være vakkert designet i peisnisjen.

Dekorativ peis uten skorstein – dekorere peishyllen

peis-uten-skorstein-avsats-alternativ-speil-dekorasjon

Hvis det ikke er noe alternativ for en ekte peis eller en med dekorativ innsats, er en peiskonsoll, en falsk peis, et godt alternativ. Den kan designes veldig fantasifullt og dekorert annerledes i hver sesong. Et innsidertips: et speil eller en annen veggstruktur på veggen bak peiskonsollen vil også tjene som et høydepunkt.

Falske peis uten skorstein dekorert med tre 

skorstein-uten-skorstein-hylle-deco-hvit-skandinavisk

Vanligvis er skandinavisk ved plassert rundt en åpen peis. Det ser også spesielt godt ut som dekorasjon og står i kontrast til den hvite grunnfargen. Du har muligheten til å stable ekte ved eller arrangere det rent dekorativt som en mosaikk laget av flate trebiter.

Dekorer peishyllen med naturlige treskiver

skorstein-uten-skorstein-avsats-deko-tre-hvit-klinker

Du kan få en tradisjonell peiskonsoll i nesten alle møbelbutikker, eller du kan lage den selv. Treskiver er også en del av håndverkskravet, men kan absolutt kjøpes billig fra en snekker.

Grønnere peisen uten skorstein – små sukkulenter 

skorstein-uten-skorstein-kant-alternativ-plante-sukkulenter

En peis som ikke lenger er i bruk, etterlater en naturlig nisje som kan implementeres veldig kreativt. Dette området er vanligvis fokuspunktet i rommet og er derfor spesielt egnet for enhver dekorasjon. En fantasifull idé er å arrangere små, lettstelte planter som sukkulenter.

Previous Post
26 bilder av bad med tre -aksenter
Next Post
Forbedre forlengelsesveggen – dekorere ideer for mer pepp og stil