15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

15 dekorasjonsideer til stua med gode tips

Dekorasjonsideer til stuen - veggdesign - striper - speilvendt - skjenk

Stuen kan innredes på mange forskjellige måter. Ikke bare matchende møbler som skap, lenestoler, sofaen og salongbordet sørger for stor harmoni, men selvfølgelig også de små tingene som vaser, figurer eller lys. Vi har også noen tips, slik at du definitivt vil lykkes med å dekorere Dekorasjonsideer til stuen forberedt for deg.

1. Dekorasjonsideer til stuen – Design sittegruppen

Dekorasjonsideer for stuen sittegruppe og gyngestol-boble

Det er mest praktisk hvis du arrangerer sittegruppen som dekorasjonsideer for stua på en slik måte at alle de som sitter vender mot hverandre. Dette oppnås best ved å danne et rektangel med møblene. Ofte er det to lenestoler som vender mot hverandre og en sofa. Men hvis denne varianten er for klassisk for deg, kan du selvfølgelig også bruke en hjørnesofa og kombinere den med lenestoler hvis du ønsker det. Det er også viktig for arrangementet at fjernsynet er godt synlig fra alle seter. Lenestolene, som kan omorganiseres etter ønske, gir en fordel her. Disse tar også mindre plass enn en U-formet sofa. Men dette ser i sin tur moderne og elegant ut.

2. Dekorer ideer til stuen – tillit til fargeaksenter

Dekorasjonsideer for stueveggdesign-3d-veggpaneler-tre-utseende

For at stuen din ikke skal se for kjedelig ut, bør du også legge til noen få fargeaksenter. Det er viktig at disse passer sammen. For eksempel kan du kombinere tre farger fra en fargegruppe med to fra en annen. Sørg også for at du kombinerer overveiende kalde toner med varme toner for å oppnå en koselig atmosfære. De såkalte fargetabellene er spesielt nyttige når du skal velge riktige fargetoner. Du plasserer fargede fliser ved siden av hverandre som tilsvarer de eksisterende og ønskede tonene i stua. På den måten kan du på et øyeblikk se hva som går sammen og hva som ikke gjør det, og om du bør legge til en ekstra farge.

3. Dekorasjonsideer til stuen – den innebygde veggen

Dekorasjonsideer til stua -svart-vegghylle-system-dekorativ-led-bakgrunnsbelysning

Det er også et par ting å vurdere med den innebygde veggen som dekorasjonsideer for stuen. Bortsett fra det faktum at det skal matche stilen og resten av innredningen i stuen, er det noen andre egenskaper å vurdere. Mange skap tilbyr rikelig med lagringsplass, og mange åpne rom lar deg bruke dem til dekorasjoner og krydre stuen. TV -området bør ideelt sett være en meter høyt for å gjøre å se på TV så behagelig som mulig. Du kan også understreke den innebygde veggen ved å markere veggen bak den med pen tapet eller veggmaling. Dette gir den en individuell karakter. Her er noen få effektive og moderne dekorasjonsideer for stuen fra en innebygd vegg:

4. De små tingene som dekorasjonsideer til stua

Dekorasjonsideer til stuen -farge aksenter-høyglanset-panel-tak

Du kan også oppnå vakre effekter med dekorasjonsideer til stua fra mindre dekorative gjenstander. Dette inkluderer blant annet dekorative puter som du kan velge og kombinere i forskjellige design. Teppet kan også bestemme atmosfæren i et rom og bør derfor ikke undervurderes. Mindre dekorasjoner er også en fin måte å legge til fargeaksenter. Det er best å bruke gruppeprinsippet. Det betyr at i stedet for en enkelt vase eller et lys kan du ganske enkelt sette tre til fem i en gruppe. Som et resultat går ikke dekorasjonene i det samlede arrangementet tapt, men tvert imot – de fremheves på denne måten. Sjekk dekorasjonsideene til stuen fra flere dekorative elementer:

dekorasjonsideer-stue-maleri-vegg-gul-grønn

dekorasjonsideer-stue-farge aksenter-puter-sofa

dekorasjon-ideer-stue-farge-aksenter-gul-lilla-blå

dekorasjon-ideer-stue-farge-aksenter-fargerikt-teppe

dekorasjon-ideer-stue-sittegruppe-mykt teppe

dekorasjonsideer-stue-sittegruppe-led-belysning-tak

dekorasjonsideer-stue-rosa-aksent-vegg-led-belysning-tv-veggpaneler

dekorasjon-ideer-stue-tak-design-suspendert-tak-svart-vegg

dekorasjonsideer-stue-vegg-enhet-hvite-dekorative stenger

dekorasjonsideer-stue-veggenhet-massivt tre-glass aksenter

dekorasjonsideer-stue-beige-hvit-brun-teppe-mønstret-gardiner

dekorasjonsideer-stue-krem-sofa-hvit-salong-bord-teppe-fargerik-geometrisk

dekorasjon-ideer-stue-krem-vegg-farge-brun-sofa-gul-aksenter-pute-veggmaleri

dekorasjonsideer-stue-grå-hjørne-sofa-hvite-veggpaneler-sildbein-mønster-led-takbelysning

dekorasjonsideer-stue-hvit-vegg-belysning-kuegles-lys-beige-sofa

Previous Post
Tredelt designer villa med trinnvis konstruksjon på stranden
Next Post
Møbler ideer – ren glamour i Hollywood -stil