15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kjøkken med øy – utmerket og svært funksjonell design

liten øyhylle moderne

Vi presenterer deg for en moderne Kjøkken med øy det italienske selskapet Snaidero. Den vellykkede designen av det italienske merket kombinerer moderne estetikk med de klassiske prinsippene for kjøkkendesign.

Kjøkken med øy – multifunksjonelt og plassbesparende

Innebygde hvitevarer synker komfyr benkeplate

de Kjøkken med øy er en del av den siste samlingen av Snaidero – skyline. Den består av en kokeblokk som tilpasser seg menneskelig bevegelse. Den lille kokeøyen imponerer med sine avrundede kanter og originale form, noe som gjør matlagingen mye enklere. Takket være kreativiteten til designerne har du alltid rask tilgang til kjøkkenutstyr. Alt er innen rekkevidde – krydder, retter og bestikk. En vegghylle gir til og med plass til kokebøkene! Designet er en forbedret versjon av kokeblokken fra i fjor og er utstyrt med en større benkeplate. Kjøkkenet tilbys i mer enn 100 farger slik at alle kan velge riktig fargeskjema. Uansett ble kjøkkenøya presentert i to ultramoderne versjoner – mørk rød og sitrongul. Høyglans kabinettoverflate med håndtakfrie dører komplimenterer utseendet.

Kjøkken med øy – minimalistisk perfeksjon fra Snaidero

Vegghyller i rustfritt stål synker i krydder

02. Kjøkken med øy fra Snaidero er ikke bare veldig funksjonell, men sparer også plass. Produksjonen av høy kvalitet er et varemerke for det italienske selskapet. Selskapet har satt opp sine produksjonslinjer på en slik måte at de enkelte elementene på kjøkkenøya kan endres etter kundens forespørsel. Kombinasjonen mellom bokhylle og kjøkkenøy er ekstremt kreativ – og viser de siste trendene innen kjøkkendesign.

Det anerkjente italienske kjøkkenmøbelfirmaet Snaidero gleder seg til stadig større popularitet. Årsaken til deres popularitet skyldes hovedsakelig de multifunksjonelle designene som kan redesignes i henhold til kundens krav. Selskapet spesialiserer seg på produksjon av små kjøkken av høy kvalitet.

Moderne kjøkken i gul farge

gul farge vakre skap åpne vegghyller

Gjør små kjøkken multifunksjonelle

Italiensk produsent innreder ett-roms leilighet

Rød kjøkkenøy med benkeplate i rustfritt stål

minimalistisk kjøkkenplate i kjøkken

Kjøkken i naturlige toner

Kokeøy i trebenk i rustfritt stål

Kokekloss med innebygde hvitevarer

Hyller i kjøkkenøyer i rustfritt stål krydder kjøkkenutstyr

28 landstedskjøkken i toskansk stil gir deg lyst til å lage mat

Previous Post
26 bilder av bad med tre -aksenter
Next Post
Forbedre forlengelsesveggen – dekorere ideer for mer pepp og stil