15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Original LED -belysning i forskjellige dekorasjoner og møbler

originale ledbelysning stol bord striper lyst tre

Hver belysning i huset skaper en hyggeligere atmosfære, det være seg moderne, elegant eller bare koselig. Nå er det nå de mest uvanlige måtene å gi flotte lyskilder i stua. LED -belysning brukes også til dette formålet, da det er mer miljøvennlig fordi lyspærene har en lang levetid. Vi vil introdusere deg for noen få original LED -belysning Ideer som du kan gi ekstravagante høydepunkter i interiøret.

Original LED -belysning – setesving

original belysning led boble stol rosa gyngestol motiver vintage moderne

I tillegg til den effektive belysningen, har den gjennomsiktige stolen også et interessant design, som er dannet av vintage motiver i form av matter. Den såkalte Bubble Chair som original LED-belysning er et design av Rousseau.

Original LED -belysning i gardiner

original led belysning gardin hvit idé skrivebord vintage

Hvis du tror at LED -lyspærene bare kan brukes i solide og stabile materialer, tar du feil. De attraktive gardinene beviser at de også ser flotte ut i tekstiler. Denne originale LED -belysningen pryder vinduene fantastisk. De er arbeidet til Creation Baumann.

LED bakgrunnsbilder

original led belysning tapet turkis gull aksent ornamenter

Skulle du tro at det finnes tapeter med LED -lamper? Ideen kommer fra Meystyle og tilbys i 22 forskjellige varianter. Siden alle tapetdesigner er håndlaget, kan de endres etter din smak. Dette gir deg original LED -belysning som du kan bruke til å designe veggen individuelt samtidig.

Servant i stein med belysning

original belysning ledet onyx vask transparent baddesign

Disse servantene er laget av stein og, mer presist, av onyks og vil være et skikkelig blikkfang på badet ditt. Og det skyldes ikke bare det transparente utseendet og den moderne formen. Den innebygde, originale LED-belysningen forsterker stykket enda mer. Du finner modellen på Stone Forest.

LED -baderomsskaping av Design Libero

original belysning ledet dusj futuristisk design badekar

Modellene fra Aurora -kolleksjonen er spesielt imponerende. Både dusjen og vasken har et futuristisk design og original LED -belysning.

Original vask

original led belysning vaske design futuristisk hvit blomsterpotte

Vasken har til og med en liten innebygd blomsterpotte som du kan bruke til å dekorere badet. Det er også et flott badekar fra samme kolleksjon, som også inkluderer original LED -belysning.

Bassengbelysning

original belysning ledet bassengform fiolin blå lys rosa

Vann får enhver LED -belysning til å se enda mer attraktiv ut. Dette er også bevist av dette unike bassenget i form av en fiolin. For den originale LED -belysningen brukes forskjellige farger. Bassenget ble designet av Cipriano Landscape Design.

Original LED -belysning for hagebenker

original belysning ledet hagebenk ide utendørs lamper

Vil du gjøre hagen din interessant og belyse den samtidig? Da er disse sitteplassene det perfekte valget. De såkalte Serralunga-benkene av Arik Levy har ikke bare en interessant og moderne form, men inneholder også original LED-belysning.

Eventyrlige LED -møbler

original belysning ledet organiske former tremøbler

Hvis du ønsker å bli transportert inn i eventyrets verden, kan du sette opp et sittegruppe i leiligheten din med disse modellene. Bordet og matchende stoler er laget av tre og har en organisk form, samt lysende strimler som representerer den originale LED -belysningen. Møblene som inneholder den originale LED -belysningen kalles Bright Woods og ble designet av Giancarlo Zema Design Group. Hvis du liker denne LED -belysningen, må du handle raskt, for modellene er bare tilgjengelige i et begrenset opplag.

Originalt, lysende sidebord av Amarist

original belysning ledet amarist sidebord stein kube blå

Alabasterstein fungerer som materialet for dette unike sidebordet. Den består av en terningform som står i kontrast til den runde glassplaten. I tillegg er det en original LED -belysning med WiFi -teknologi i basen, slik at du kan stille belysningen fra smarttelefonen.

original belysning ledet alabast stein glassplate rundt moderne

Den unike steinen sikrer også at bordet ser ekstremt attraktivt ut selv om dagen. Den originale LED -belysningen er derfor ikke den avgjørende faktoren for bordets estetikk.

Peis, kombinert med LED -belysning

original belysning led peis spiralformet bioetanol

I dag er det nesten ikke noe hjem som mangler peis. Nå kan du velge en variant med bioetanol der brannen kombineres med LED. Peisen heter TwistyFire og kommer fra Paul Gentile. Den originale LED -belysningen kan brukes både innendørs og utendørs.

Original kvartssøyle “Atlantis”

original belysning led søyleidé kvartslys originalt sidebord

En original LED -belysning finnes også i denne interessante kolonnen, som er laget av kvarts. McCollin Bryan -modellen er ikke bare egnet som dekorasjon, men også som en liten lagringsflate.

LED -lampe med en original design

original belysning led lumio lampe idébok design sider

Som kjent er det lamper med de mest uvanlige designene. Men denne modellen overrasker fortsatt med sin originalitet. Den har form av en bok, mens “sidene” fungerer som original LED -belysning. Lumio -lampen kan brukes både når den brettes og åpnes til 360 grader.

original belysning led book look hylle tre dekorasjon vegg

På denne måten er modellen egnet som vegglampe og kan til og med omslutte kanter, så vel som for oppsett på bord og andre overflater.

LED -taklampe i Grid -serien

original belysning led trebølger design lyspærer 100 integrert

Dette interessante stykket består av et tynt trebord som er pent krøllet og har 100 integrerte LED -lyspærer. Den interessante dekorasjonen for taket, så vel som ideen til den originale LED -belysningen kommer fra Maarten de Ceulaer.

Tavle med LED

original belysning ledet tavleidé peis stue veggdekorasjon

Hvis du ofte jobber med en tavle, kan du være interessert i en fancy variant som inkluderer original LED -belysning.

original belysning ledet tavle idé kantlys kontormøbler tilbehør

Lyset sendes ut fra kantene, noe som fantastisk lyser opp skriften på Illumino -brettet.

Original LED -belysning i et bord og som takdekorasjon

original belysning led ingo maaurer bord glass taklampe 1001

Som du har bestemt etter alle eksemplene, kan den originale LED -belysningen integreres i nesten alle materialer. Så også i et glassbord. Dette, så vel som det interessante belysningsalternativet for taket, er et design av Ingo Maaurer. Den andre modellen har også 1001 lyspærer og setter deg i en eventyrlig atmosfære. Modellene kalles Lumigraphs og Lumigraphies.

Previous Post
26 bilder av bad med tre -aksenter
Next Post
Forbedre forlengelsesveggen – dekorere ideer for mer pepp og stil