15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Italiensk innredning – kongelige spisesteder og soveromsmøbler

elegant fotovegg soverom

GIMO er en verdensberømt italiensk møbelprodusent som med sin håndlagde spisestue og Soverom møbler har oppnådd verdensomspennende anerkjennelse. Designene deres er veldig populære, ikke bare i Italia, men også i Vest -Europa, Nord -Amerika og mange andre deler av verden. Selskapet representerer den unike italienske stilen og kreativiteten samt førsteklasses kvalitet.

Italiensk spisestue og soveromsmøbler i kongelig stil

spisestue i kongelig stil

GIMO er utvilsomt et av de beste eksemplene på en blanding mellom tradisjon og modernitet. Den rike, kongelige spisesalen og Soverom møbler fascinere og inspirere mange unge designere rundt om i verden. Men hvorfor er det at GIMO er så spesiell? Svaret på dette spørsmålet starter med et annet spørsmål – hva er egentlig GIMO? Det er ikke et selskap, distributør eller selger – det er faktisk et konsortium som består av mange forskjellige uavhengige møbelbedrifter. Hver møbelprodusent har sin egen unike stil og har brakt utmerkede samlinger til markedet.

Kvalitetsmøbler fra GIMO

lysekrone i klassisk soverom

Gruppen på 16 selskaper bidrar til den rike designpaletten av spisestuer og Soverom møbler på det av GIMO tilbys. De ligger stort sett i området nær Firenze og Pisa, og har kommet sammen for innovative ideer og kreative løsninger. Resultatet var noe virkelig unikt – virkelig italienske fine møbler av høy kvalitet. Takket være GIMO har alle de 16 italienske selskapene klart å erobre det internasjonale markedet og popularisere italienske møbler og dekorasjoner med sine fantastiske kreasjoner.

Elegante klassiske design

klassisk-møblering-idé-kongelig stil

Konsortiets styrke ligger i talentet til designerne, som alltid er på utkikk etter nye ideer og inspirasjon. GIMO har blitt et symbol på de beste italienske møblene. Langsiktig tradisjon og møbler er skjult bak navnet. La deg inspirere av disse fabelaktige designene, og kombiner klassiske møbler med en moderne vri i interiøret.

Hvitt toalettbord

 hvitt toalettbord soverom

Moderne soverom med garderobe

moderne-walk-in-closet-soverom-glassdør

Stor hvit bokhylle

stor hvit bokhylle

Hvitt soverom med elegant nattbord

moderne-hvitt-soverom-nattbord

Gule aksenter i stua

gule aksenter stue lesekrok

Moderne kontormøbler skinnstol

moderne kontormøbler skinnstol

Moderne stue med blå vegg

blå vegg stue

100 levende ideer for soveromsdesign i forskjellige møbler

Previous Post
26 bilder av bad med tre -aksenter
Next Post
Forbedre forlengelsesveggen – dekorere ideer for mer pepp og stil