15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

12 sengs hodegavl ideer for en stilig soveromstemning

seng-sengegavl-ideer-soverom-koselig-møblert-strikket sengeteppe

Kanskje du leter etter interessante ideer for å fornye soverommet ditt eller i det minste å pusse det opp? Før du redesigner designet der, må du fokusere oppmerksomheten din på et bestemt sted, nemlig hodegjerde. Det er en rekke designalternativer for å gi sengegavlen på soverommet et nytt utseende. Så du vil definitivt bli overrasket over hva en av disse skjønnhetene kan gjøre med rommet. Det blir et fint blikkfang og et øyeblikkelig fokuspunkt i rommet. Vi har et interessant utvalg av stilige Gavl ideer samlet for deg fra forskjellige stiler, som ytterligere kan hjelpe, inspirere og være til nytte for deg. Ta en titt på dagens eksempler før du starter oppussingen av soverommet!

Sengegavl ideer for å forbedre soveromsinnredningen

soverom-seng-hodegjerde-ideer-polstrede gardiner-filigran-hvit-blå

Atmosfæren i dette romslige soverommet er så koselig ikke bare på grunn av det romslige designet, men også på grunn av den fantastiske, avslappede fargekombinasjonen mellom hvitt og kjølig blått i duoen. Men vær så snill, hold øynene på hodegjerde! Selv om det ikke er storslått og dristig, legger det til innfall i rommet og legger til en moderne og ungdommelig teft.

Sengegavl ideer for fargede høydepunkter

koselig hodegavl-ideer-geometrisk-sandig-farge-lettelse-overflate

Denne geometriske, kunstnerisk utformede sengegavlen er det perfekte tilskuddet til et fint, moderne soverom. Det er perfekt for et forelsket par eller til og med for et utdrikningslag, generelt for folk som bor i en stor og romslig studioleilighet. Vi elsker sandfargen! Dette stykket er selve definisjonen av funksjonalitet og stil.

Dekorativt hodegjerde

sengegavl-ideer-dekorative-plomme-fargede-vegger-fasjonable-soverom

Hvis du leter etter noe spesielt som ikke går utover omfanget av tradisjonell hodedesign, har vi dekket deg! Dette stykket er ikke stort og rektangulært, men det er det heller ikke meningen! Men det er arkitektonisk og kunstnerisk designet på et høyt nivå. Det gir en unik og sensuell sjarm til dette plommefarget, fasjonable soverommet. Det er så fantastisk!

Takhøy hodegjerde

Sengegavl-ideer-svart-polstret-vattert-optikk-luksus-soverom

Dette er ikke bare et hodegjerde, men det er også en velstrukturert aksentvegg med kunstlær. Det er et fokuspunkt, det er klassisk, rommet har et absolutt avrundet utseende! Sengegavlen gir atmosfæren et unikt og personlig preg.

Luksuriøst hodegjerde 

stilig-ideer-hodegjerde-tak-høy-polstret-vegg-kunstnerisk-design

Ved første øyekast er det vanskelig å ikke bare rope “wow” når du ser dette soverommet. Dette er ikke bare et hodegjerde, men også et unikt kunstverk for et allerede stilig rom. Kremfargen er myk og står i kontrast til den teksturerte, maskuline veggen.

Sengegavl ideer – elegant og sofistikert

seng-sengegavl-ideer-polstret-teppe-luksus-soverom-hvite-nattbord

Du vil definitivt legge merke til at dette hodegjerde er spesielt på grunn av lengden. I stedet for bare å nå enden av sengen, utvider den visuelt hele plassen. Men la oss fokusere nå på struktur og enkel eleganse. Virker det bare slik for oss, eller minner dette hodegjerde deg virkelig om en sjokoladebit?

Sengegavl av tre

seng-sengegavl-ideer-lengre-tre-panel-integrert-lys-soverom-møbler

Her er et annet godt eksempel på et lengre hodegjerde. Også et perfekt valg! Ta en titt, dette er et fancy tradisjonelt helt treverk. Det vil skape en koselig og innbydende atmosfære på ethvert soverom, men med alt tilbehør til en fasjonabel atmosfære. Vi føler det veldig tydelig, dette soverommet kombinerer moderne stil med mye eleganse i designet.

Sengegavl i viktoriansk stil

luksus-soverom-gylden-detaljert-utarbeidet-hodegjerde-viktoriansk utseende

Hvis du er ute etter litt mer luksus, har vi funnet den for deg. Dette gull, utrolig detaljerte hodegjerde (og seng) har sitt eget viktorianske utseende og vintage stil. Vi elsker den kongelige ettersmaken og den skinnende, feminine finishen. Fargevalget – mørk sjokolade til sengegavl og dyne er en hit her!

Sengegavl laget av firkanter

seng-sengegavl-ideer-soverom-asiatisk-inspirert-struktur-polstrede-firkanter

Denne sengegavlen passer pent i et enkelt zen -soverom. Selve rommet har en litt asiatisk teft, slik at denne organiske, strukturerte sengegavlen ser ut som en aksentvegg i rommet. Det gir et sterkt personlig preg der. Uten denne imponerende sengegavlen ville rommet se mindre fokusert ut.

Sengegavl i et edelt utseende

ideer-seng-hodegjerde-lysekrone-krystall-glass-luksus-møbler-svart-grå

Vår personlige favoritt på hele listen er uten tvil denne skjønnheten! Den står i sentrum og vekker umiddelbart oppmerksomhet i dette mykt og jevnt innredede soverommet. Vi synes også dette imponerende sengegavl skaper en innbydende atmosfære i et ellers stilig, men kaldt innredet soverom. Den har en myk tekstur og rene linjer, noe som skaper en moderne, futuristisk visjon i dette allerede veldig sofistikerte rommet.

Sengegavl ideer laget av trykt stoff

Seng-sengegavl-ideer-laget-av-trykt-stoff-illusjon-av-vegg-kunst-vin-rød-vegg

Vi liker spesielt dette hodegjerde, det er laget av trykt stoff og gir oss en illusjon av veggkunst! Det er enkelt og rent, det elegante soverommet utstråles med mening og fasjonabel energi. Det er gjort i en kremaktig nyanse for ikke å overvelde den enkle, avslappende atmosfæren i rommet.

Sengegavl med treskjæring

stilig-seng-hodegjerde-tre-elementer-slappe av-sofa-grønt-soverom-møbler

Jeg tar ordene tilbake, dette kan være mitt favorittelement på hele listen! En enkel sengegavl, kul, vakker, allsidig på samme tid! Det utfyller og forsterker dette verdslige helhetsinntrykket av det eklektiske rommet. Du kan bare ikke ta øynene av det! Er du enig?

Previous Post
Moderne teppedesign, trykt med rustikke motiver
Next Post
Italiensk innredning – kongelige spisesteder og soveromsmøbler