15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Leilighetsinspirasjon for innredning – 5 ideer til innredning av leiligheter

leilighet inspirasjon stue-innredning-peis-lys-hjørnesofa

Når du har funnet den perfekte leiligheten, er du bortskjemt. Det er så mange interiørdesignstiler og ideer at det er vanskelig å bestemme seg. Og selv om du har funnet den perfekte stilen for deg selv, er du ofte glad for å ha noen levende ideer og inspirasjoner for å hjelpe deg med å innrede den. Av denne grunn har vi i denne artikkelen satt sammen 5 leiligheter og leilighetsideer som kan brukes som Leilighetsinspirasjon skal tjene. Finn forslag til fargevalg, distribusjon av møbler og tilbehør til alle rom i hjemmet ditt.

Leilighetsinspirasjon for et åpent oppholdsrom

leilighet inspirasjon orientalsk-teppe-dekorasjon-svart-kjøkken-flis-speil-kobber

Denne levende ideen kommer fra leiligheten til en ungkar. Stuen er innredet på en stilfull måte. Enkle, minimalistiske møbler kombineres med et fargerikt mønstret orientalsk teppe, og skaper et interessant samspill. En annen leilighetinspirasjon som er verdt å nevne, er det svarte kjøkkenet med speil i kobber.

Leilighetsinspirasjon – soverom bak skillevegg

leilighet inspirasjon soverom-skillevegg-glass-dør-skrivebord-seng

Soverommet er bak en lav skillevegg som er innrammet med glass. Det er et lite arbeidsområde med en attraktiv trestamme bordplate rett ved vinduet. Denne leilighetsinspirasjonen viser hvordan en ett-roms leilighet med stort boareal kan deles. Perfekt for ungkarer eller unge par som ikke har barn ennå.

Innredning av leilighet – ideer til badet

leilighet inspirasjon bad-vask-skap-grønt-dør-trepanel

Farger og materialer spilles også med på badene, hvorav to er tilgjengelige, ett med dusj og det andre med badekar. I denne imponerende leilighetsinspirasjonen kombineres den grå fargen med to grønne nyanser. Bruken av tre til veggen er også interessant.

Interiørdekorasjon inspirasjon

leilighet inspirasjon fliser-sjøgress-grønn-grå-fliser-badekar-bad

Hvis du leter etter den rette leilighetsinspirasjonen for et lite bad, kan dette eksemplet være noe for deg. Grå er representert med de store flisene som pryder gulv og badekar. For å kompensere for de manglende vinduene ble takbelysningen kombinert med indirekte belysning, som samtidig skaper en hyggelig atmosfære og gjør tiden i badekaret enda mer behagelig.

Flat inspirasjon med monokrom design

leilighet inspirasjon stue-design-stue møbler-farger-nøytral

Hvis du vil designe et anlegg med kontrastfarger som er nøytrale samtidig, kan du enkelt leke med brune og grå toner, samt fargen hvit. På denne måten kan du lage interessante effekter og gjøre rommet mer allsidig når du møblerer leiligheten. Dette eksemplet gir deg en leilighetinspirasjon i denne forstand.

Stue ideer

leilighet inspirasjon moderne-stue-grå-sofa-sikksakk-teppe

Grå vegger og møbler kombineres med moderne møbler i brunt og hvitt. Planter gir struktur, men også sikksakkmønsteret på teppet. Å dekorere på en minimalistisk måte betyr ikke at du må gi avkall på dekorasjoner og mønstre helt. Det hele avhenger av mengden, da denne leiligheten viser inspirasjon.

Hvitt, minimalistisk kjøkken

leilighetsinspirasjon hvit-kjøkken-minimalistisk-kjøkken-øy-barstol

Disse tre fargene ble også brukt på kjøkkenet. Hovedfargen denne gangen er hvit, som ble valgt for kjøkkenskapene. Mørkebrun kan finnes i tre i form av flislegging og i komfyrområdet med hyller. Kjøkkenet er enkelt og minimalistisk i sin design og en flott leilighetsinspirasjon for både åpne og separate oppholdsrom.

Møbler ideer til soverommet

leilighet inspirasjon monokrom soverom lys grå veggfarge

Fargevalget fortsetter også på soverommet, som uten tvil er en ekstremt stilig leilighetsinspirasjon. En stor garderobe tar opp veggen overfor vinduet, mens sengen er prydet med et mørkt tregavl og moderne taklamper. Den grå veggen over sengegavlen suppleres med grå gardiner.

Innredning av leiligheten – inspirasjon for alle

leilighet inspirasjon moderne-soverom-lowboard-toalettbord. gardiner

Det er også en flytende skjenk med vedlagt sminkebord og stort speil. Bruken av enkle og få møbler får mindre rom som dette soverommet til å virke mer romslige, så du kan bruke dette anlegget som en leilighetsinspirasjon når du har å gjøre med små rom.

Lev elegant – inspirasjon med marmor

leilighet-inspirasjon-dusj-glass-dør-tonet-indirekte-belysning-bad-radiatorer

Det er ingen tvil om at badene også er ekstremt elegante. Den ene av de to består hovedsakelig av beige-grå ​​nyanser i form av naturstein og er kombinert med hvit. Disse fargene i kombinasjon med lys og skråtak gir badet en varm atmosfære. Indirekte belysning som leilighetsinspirasjon finner du på speilet.

Marmor fliser

leilighet-inspirasjon-elegant-bad-marmor-vegg-gulvfliser

Det er ikke mindre elegant på det andre badet, som også er utsmykket med naturstein. Dette er imidlertid edel, hvit marmor med et beige mønster, som ble valgt for gulv og vegger i dusjen. Badet imponerer også med sin ganske uvanlige U-form, som imidlertid garanterer personvern i toalettområdet og er verdt å vurdere som en leilighetsinspirasjon.

Leilighetsinspirasjon med farger

leilighet-inspirasjon-sitteplasser-stue-lowboard-murvegg-grå

Hvis du setter opp en minimalistisk og derfor enkel stue, kan du også legge til noen fargerike aksenter her og der, slik det ble gjort i denne leiligheten Inspiration. De blå fargene på møblene og tilbehøret matcher den grå murveggen. Imidlertid ble fargen gul brukt til dette fordi den pryder sofaputene og de dekorative grenene.

Designideer for leiligheter

leilighet-inspirasjon-stue-ideer-stue-kjøkken-spisebord-murstein-grå

For å garantere en varm atmosfære ble fargen grå kombinert med mange treoverflater. Noen av møblene og skapene på kjøkkenet er laget av tre og passer fantastisk til de hvite overflatene. Det lille kjøkkenet som leilighetsinspirasjon ble perfekt inkorporert i en nisje som dannes bak søylen mellom kjøkken og stue.

Moderne veggenhet

leilighet-inspirasjon-åpent-kjøkken-spisestue-vegg-enhet-moderne-tregulv

Spisebordet fungerer som en forlengelse for romdeleren i form av en søyle. Dette skiller kjøkkenet fra stua. En attraktiv veggenhet i hvitt ble valgt for innredning av stuen, som består av et lavtbord og høye hyller og skap. En flott leilighetsinspirasjon for hvordan du kombinerer nøytrale farger og tre.

Stue design med en original veggenhet

leilighet-inspirasjon-soverom-ideer-blå-seng-eske-grå-vegger-vertikal-hage

En interessant leilighetsinspirasjon finner du også på soverommet. Ikke bare designen med farger er veldig attraktiv her. Inndelingen av rommet er også slående. Et mørkere soveområde ble opprettet av en skillevegg som var dekorert med planter. Et skrivebord integrert i partisjonen skaper et lite, men praktisk arbeidsområde.

Farger som inspirasjon for hjemmet

leilighet-inspirasjon-barnerom-soveplass-sofa-sennepsfarget-gardiner-blå

Romdelere brukes også til å dele rommet i et barnerom. Den allerede nevnte leiligheten Inspiration i fargene blå og gul finner du også her. Soveområdet ligger bak en hylle og er også utstyrt med en sofa som raskt kan brukes som gjesteseng. Det lyse treverket skaper en vennlig atmosfære, som du forventer av et barnerom.

Lekeromside

Leilighet-inspirasjon-barnerom-lekerom-klatrevegg-stillaser-romdelerhylle

Størrelsen på rommet gir ikke bare tilstrekkelig lagringsplass i form av en innebygd garderobe i blå farge. En veggstang med tau og ringer ble også installert, slik at barna får nok mosjon selv i dårlig vær. Slike lekeområder er fantastisk leilighetsinspirasjon, forutsatt at plassen er tilgjengelig.

Design av leilighet – inspirasjon til bad med lappetepper

leilighet-inspirasjon-lyseblå-fliser-hvit-lappeteppe-vask-skap-badekar

Til slutt, for denne leilighetsinspirasjonen, ønsker vi ikke å holde det vakre badet fra deg. Hvite og lyseblå, blanke fliser og, sist men ikke minst, lappeteppeflisene skaper en spesielt behagelig følelse av å leve.En moderne flytende servant ligger i en veggnisje og suppleres med en hylle i samme trefarge.

Leilighetsinspirasjon for små mellomrom

leilighet-inspirasjon-hvit-vegg-design-stue-spisestue-område-benk

Også i dette eksemplet kan du se mer enn bare god inspirasjon for hjemmet. Det er en liten leilighet med små rom, men de ble brukt perfekt. Spisestuen består av et lavt skap som fungerer som en benk. Plasseringen er også uvanlig. I stedet for å være i nærheten av kjøkkenet, ble vinduet foretrukket for spisestuen.

Moderne stue med stilige møbler

leilighet-inspirasjon-liten-stue-innredning-blå-sofa-lowboard-hvit

Det L-formede kjøkkenet ble optisk skilt fra stuen ved å bruke to romslige hyller overfor inngangsdøren. I stedet for en massiv eller plasskrevende veggenhet, ble det også valgt et enkelt lowboard for fjernsynet. De hvite veggene og det mørke tregulvet er krydret av den blå sofaen. En flott leilighetsinspirasjon med farger!

Innred en liten leilighet

leilighet-inspirasjon-kjøkken-tavle-vegg-design-tregulv

En annen fargeaksent er fargen gul, som du blant annet finner på kjøkkenet. Koketoppen er i kjøkkenets nisje og lagringsplass for ulike matvarer og produkter er rett overfor. En flott leilighetsinspirasjon er også fargen på treet til kjøkkenskapene, som tilpasser seg gulvet og kombineres med beige natursteinfliser.

Innredning av leilighet – inspirasjon til arbeid og gjesterom

leilighet-inspirasjon-arbeidsplass-gjesterom-futon-innebygd vegg-mørkt-laminat

Fargen gul kan også finnes på gjesterommet som en inspirasjonsleilighet, som også fungerer som et arbeidsrom. Nok en gang pryder hvite møbler som den innebygde garderoben rommet, mens grå ble valgt for gardinene. Med små mellomrom og et begrenset antall rom, må det søkes løsninger som kobler flere oppholdsrom sammen, slik det ble gjort på dette gjesterom og studiet..

Minimalistiske levende ideer for soverom

leilighet-inspirasjon-levende-ideer-soverom-grå-vegg-farge-minimalistisk

Det er spesielt enkelt på soverommet, som perfekt representerer minimalisme. I tillegg til tregulvet er de dominerende fargene grå og hvite. Soverommet er preget av veldig enkle overflater som vegger og garderobe med skyvedører. Siden det er et veldig lite rom, er det ingen ekstra skap. I stedet ble det festet lys til veggen.

Innred små rom

leilighet-inspirasjon-minimalistisk-innredning-lite-soverom-skrivebord-idé-klaffer

Det er også et lite arbeidsområde i dette rommet. Skrivebordet er designet for å brette ut slik at det ikke tar opp unødvendig plass. Dette trepanelet, så vel som den hvite murveggen, gir tekstur i det enkle rommet og krydrer det litt. Slike ting er stor leilighetsinspirasjon å vurdere.

Fargeblanding på badet

leilighet-inspirasjon-bad-møbler-beige-grå-mosaikk-åpen-dusj-gule-aksenter

Badet derimot imponerer med kontrastmøbler, ettersom det er alt annet enn enkelt i design. Dette er en flott leilighetsinspirasjon for de som liker å legge til variasjon i hjemmet sitt. En blanding av forskjellige fliser og farger kjennetegner badet og gjør det til et skikkelig høydepunkt.

Leilighetsinspirasjon for en maisonette -leilighet

leilighet-inspirasjon-loft-duplex-skrånende tak-takvindu-glass rekkverk

Denne maisonette -leiligheten har også et veldig stilig interiør. Veggene er enten hvite eller laget av betong, og skaper et vakkert samspill mellom hvitt og grått. Det er også svarte aksenter i form av barer på de skrå veggene og grå møbler og tilbehør som gir boarealet den nødvendige elegansen. Dra nytte av Inspiration -leiligheten med glassrekkverk hvis du også har en leilighet i to etasjer.

Moderne stue med spiseplass og kjøkken

leilighet-inspirasjon-koselig-skråtak-spisebord-moderne-svart-aksenter

De slående møblene i spisestuen er et skikkelig blikkfang. Hele den åpne stuen er preget av en elegant industriell stil som minner om noen loftsleiligheter. Et stort antall vinduer sørger for tilstrekkelig dagslys i alle områder av rommene. En annen flott hjemmeinspirasjon er bruken av en nisje til kjøkkenet.

Levende inspirasjon – svart kjøkken

leilighet-inspirasjon-frokost-disk-svarte barkrakker-stål-tre-kjøkken

Kjøkkenet er veldig moderne og imponerende. Den er preget av mørke farger som svart og en mørk fargetone. U-formen gjør ikke bare kjøkkenet behagelig å jobbe med, men danner også en frokostbar, som er utstyrt med barkrakker. Rett bak venstre vegg er trappen som fører til andre etasje.

Lite soverom

leilighet-inspirasjon-åpent-soverom-trepanel-veggmaleri-lyst-tre

I andre etasje er det også ett av de to soverommene i leiligheten med et lite arbeidsområde overfor sengen. Gulvet har også eget bad og walk-in closet i enden av gangen. Siden denne stuen er atskilt fra den nedre, ble soverommet også designet for å være åpent og uten dør. Hele gangen er utstyrt med et glassrekkverk og gir utsikt over stuen nedenfor.

Design av Andrei Lychkouski

Insight Studio

K -band

CraftR AAIM

Eroshevich og Eugene Shilov

Previous Post
Moderne teppedesign, trykt med rustikke motiver
Next Post
Italiensk innredning – kongelige spisesteder og soveromsmøbler