15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Fornuftig kontormøbler – tips for effektiv og kreativ romdesign

Fornuftig-kontor-utstyr-ergonomiske-stoler-møbler-ideer

Å ha eget kontor spiller en stadig viktigere rolle i tyske husholdninger, spesielt på grunn av det økende antallet ansatte som jobber hjemmefra. Det fungerer ikke lenger “bare” som en midlertidig arbeidsplass, men som et statussymbol, lounge og tilfluktssted. I utgangspunktet handler det om å føle seg komfortabel på jobben, tross alt, folk tilbringer en stor del av tiden sin ved skrivebordene sine. I tillegg til en sunn sittestilling, bør møbler, sammensetning og funksjonalitet også vektlegges. I denne artikkelen akkurat denne utviklingen er beskrevet. Kontoret blir stadig viktigere i den menneskelige hverdagen. Kravene øker også. Prosjekter som Roy Yin, som utviklet en ny, plassbesparende variant av anlegget med sitt konsept “The Shrinking Office Project”, blir stadig viktigere i sammenheng med åpne kontorer. Disse innovasjonene kan utføres enda lenger, fordi konseptet med kunstneren som bor i Nederland viser at innredningen av studien ikke bare er av største betydning i næringslivet. Tross alt brukes arbeidsområder også i den private sfæren. Målet er å designe stilige, men også funksjonelle og arbeidsvennlige, fornuftige kontormøbler som forbedrer motivasjon og personlige prestasjoner.

Fornuftig kontormøbler – passende romdesign

Fornuftige kontormøbler-planlegging-belysning-optimering av dagslys

I dette tilfellet bør et nyttig begrep ikke sidestilles med et puristisk eller sparsomt inntrykk, men heller med det optimale miljøet for arbeiderens krav. Han må kunne bo i rommet hver dag og over en periode på flere timer. Hvis han ikke føler seg komfortabel i det, øker risikoen for at prestasjonen hans stagnerer. her planlegging og innredning av det optimale kontoret er beskrevet mer detaljert. Til slutt bør det alltid bemerkes at vedkommende gjerne vil være i dette rommet, fordi de bruker en stor del av tiden sin på det i løpet av uken. Av denne grunn er det forskjellige aspekter som må tas i betraktning for et meningsfylt kontorinteriør.

Fornuftig kontorutstyr – møblene

Meningsfullt kontorutstyr-konferanserom-stoler-ideer-rundt bord

Innredningen av et kontor må oppfylle kravene til den ansatte. For bare hvis han føler seg komfortabel i det, er det garantert at han kan prestere godt hver dag. Dette starter med den praktiske innredningen. Dette inkluderer skrivebord med tilstrekkelig lagringsplass, vegghyller, ergonomiske stoler eller lignende. Her er det viktig å finne den optimale sammensetningen for størrelsen på rommet. Plassbesparende alternativer inkluderer integrerte hyllesystemer som er installert på riktig sted. Disse formidler et større rom gjennom en optisk illusjon. En følelse av innsnevring kan unngås på denne måten. Haufe.de rapporterer at trening uansett spiller en viktig rolle på arbeidsplassen. Jo mer begrenset plassen er, desto mindre ytelse kan forventes. Det er mange grunner til dette. Et romslig kontor som tillater bevegelse påvirker det kardiovaskulære systemet, noe som igjen forbedrer personens konsentrasjon. Spesielt i mindre selskaper hvor det ikke er konferanserom, brukes kontoret ofte for kommunikasjon med kunder eller for anskaffelse av nye partnere. Her er det viktig at innredningen er moderne, dynamisk og funksjonell og fremstår i en eksklusiv stil. Individualitet er like viktig som troverdighet, og i beste fall å ta opp selskapets eget bedriftsdesign.

Fornuftig kontormøbler – kreative kontorlokalkonsepter

Fornuftig kontormøbler Konservatorium planter kunder

Mens lederkontorene i selskapet er atskilt fra resten av arbeidsplassene og også må ha representative eiendommer, blir arbeidsplassene til arbeidsstyrken til oppstart i stadig større grad til “kreative kontorer” der de ansatte kan bruke forskjellige skrivebord for å gjøre sitt arbeidet fullført. Dette skyldes introduksjonen av “deling”. Konseptet og innredningen spiller en enda viktigere rolle enn allerede.

Kontorstolen er et annet møbel som er av stor betydning i en studie. Fordi feil stol raskt kan føre til ryggsmerter, spesielt når kontortiden er lengre enn seks timer. Et ergonomisk sete er spesielt relevant fordi det gir best mulig støtte for kroppen. På denne måten minimeres sjansen for å utvikle ryggsmerter sterkt. Når du kjøper møbler, bør du legge et spesielt fokus på dem.

Fornuftig kontormøbler – belysningen

Meningsfulle kontormøbler-konferanserom-design-ideer

Belysning er en nøkkelfaktor for produktivitet på et kontor. Siden fornuftig belysning i et selskap også bør svare til et bestemt konsept, er det fornuftig å konsultere en ekspert. Fordi feil kan føre til redusert produktivitet og derfor til klager. Først av alt bør lysnivået nevnes. Dette må oppfylle visse kriterier slik at det er mulig å utføre alle visuelle oppgaver / arbeid med datamaskin, videokonferanser, møte med kunder /. Totalt sett gir planleggingen av belysningssystemet følgende aspekter:

-Valg av et helhetlig belysningskonsept.

-Valg av passende belysningstype i henhold til romforholdene

-Finne de riktige lysene

-Lag en vedlikeholdsplan, spør om riktig vedlikehold av systemet.

Når det gjelder møbler og belysning, bør det også nevnes at disse krever en viss reflekterende egenskap. Arrangementet av disse med hensyn til belysningen er også viktig. Her må det skilles mellom romtypen. Kontorer for enkeltpersoner må belyses annerledes enn de som er egnet for to, tre eller flere kontorleiere. Arrangementet av vinduene spiller også en viktig rolle, slik at en passende kombinasjon mellom naturlig og kunstig lys skal oppnås. LED -belysning tar sikte på å etterligne dette naturlige lyset. På denne måten er det også mulig å generere “naturlig” lys på et kontor uten vindu. På den ene siden fremmer dette ytelse og på den andre siden sikrer det godt humør.

Fornuftige kontormøbler – planter

Fornuftig-kontor-utstyr-planter-luft-rengjøring

Designet er til syvende og sist opp til personen som er på kontoret. For selv om det ofte er lite handlingsrom når det gjelder belysning, er det mulig å la kreativiteten gå fri når det gjelder innredning. Planter og andre feel-good-gjenstander er ideelle for å utstyre kontoret optimalt. Spesielt planter gir mening fordi de sikrer et behagelig klima i rommene. Årsaken: De filtrerer støv og giftstoffer som formaldehyd eller nikotin fra luften. Videre gir disse rommet en viss livlighet og øker også trivselen til de som må jobbe i det. Personlige ting, for eksempel et bilde med din partner eller barn, øker også motivasjonen og humøret. Disse småtingene kan definitivt påvirke ytelsen til den respektive ansatte.

Fornuftige kontormøbler – valg av farge

Fornuftig kontorutstyr-idé-stue-rom-kjøkken

Å male veggene er bare egnet for folk som er på hjemmekontoret og gjør jobben sin der. Først og fremst er det viktig å unngå lyse farger. Subtile og diskret toner, derimot, skaper en positiv atmosfære. Dette gjelder ikke bare malingen, men også tapetet. I utgangspunktet oppmuntrer farger som er vennlige og subtile til positive følelser og fremmer konsentrasjon. De som er lyse og iøynefallende, kan imidlertid forårsake negative stemninger og problemer med konsentrasjon.

Fornuftig kontormøbler – de ansatte trenger også kjøkken

Fornuftig kontormøbler kjøkken-moderne-design-idé

Previous Post
Moderne teppedesign, trykt med rustikke motiver
Next Post
Italiensk innredning – kongelige spisesteder og soveromsmøbler