15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Spiraltrapp i tre med et unikt plantelignende design i London HIDE-restauranten

atmos studio skjul restaurant tre spiraltrapp eik buede rekkverk

En spiraltrapp ser elegant og luftig ut og bukter seg fra en etasje til den neste med lekende letthet. I dagens innlegg vil vi presentere deg en vindeltrapp av tre med et unikt design, hvis funksjon ikke bare er å koble to nivåer. “Stairstalk” er et ekte designhøydepunkt i HIDE Bar and Restaurant. En restaurant er absolutt ikke det første du tenker på når det kommer til spektakulære og unike trappdesign. Atmos Studio har installert en feiende vindeltrapp i tre i en tre-etasjers bygning i Mayfair, en bydel i London, som med sin unike, plantelignende design er en uavhengig uttalelse i restauranten.

kreativt høydepunkt skjul restaurant tre spiraltrapp fascinerende design

Den fascinerende trappekonstruksjonen går fra kjelleren til loftet og er definitivt verdt mer enn bare et raskt blikk. Utformingen av vindeltrappen i tre gir inntrykk av at den plantelignende trappen trenger inn i dagslyset fra den mørke kjelleren. “Stairstalk” slynger seg gjennom lokalene, bretter seg ut i første etasje og kommer deretter til et panoramavindu i øvre ende, som gir en fascinerende utsikt over Piccadilly Road i London.

vegetal tre spiraltrapp eik skjul restaurant atmos studio

Juvelen til restauranten HIDE er laget av eik som er slipt for hånd. Valget av naturmaterialet og den fantasifulle strukturen skjedde i samarbeid mellom Atmos designstudio, kunder og interiørdesignere. Hovedstrukturen består av lagdelte eikefinerruter som er festet til en usynlig stålkonstruksjon. Laminerte og pusset for hånd til en kunstig buet struktur, gir de det siste fortryllende utseendet på denne vindeltrappen. De hundrevis av laminerte lagene skaper en illusjon om at det er massivt tre. De enkelte trinnene er ikke bygget tett sammen. Luften mellom dem får dem til å se ut som de flyter.

kjeller tre spiral trapp skjul restaurant eik tre design plante-lignende

På samme måte som de enkelte trinnene, virker rekkverket også gjennomtrengelig, noe som gjør utseendet på denne vindeltrappen enda mer attraktiv. Rekkverket består av flere diagonalt festede trestenger, som takket være sine litt buede linjer skaper en spesiell dynamikk. Eiketre ble mørket med naturlige oljer, noe som gjør at det unike trekornet kan komme til sin rett. Der det var nødvendig med sterkere kontraster, ble flere lag av det påført. Nyansene som skapes på denne måten fungerer som en slags optisk navigasjon gjennom trappens fascinerende former.

spiraltrapp rekkverk gjennomskinnelige dynamiske linjer

skjul restaurant london tre spiraltrapp spektakulær design atmos studio

vindeltrapp av buet linjer skjul restaurant

plantelignende trappekonstruksjon spiraltrapp i eiketre

trappestang skjul restaurant utsmykket buet eikekorn

trappestang unik tre spiraltrapp eiketre bredt

* Du kan finne flere prosjekter fra Atmos Studio her

Previous Post
Moderne teppedesign, trykt med rustikke motiver
Next Post
Italiensk innredning – kongelige spisesteder og soveromsmøbler