15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Design den innfelte sittegruppen i stua i minimalistisk stil

Sitteområde i stuen, innfelt gulv-stue-høyglanset hvitt-stort vindu

Sitteområder for stuen som er innebygd i gulvet er veldig populære fordi de utstråler en spesielt koselig atmosfære. For å designe stuestuen på denne måten, bygges vanligvis et podium først, som den respektive sittegruppen kommer inn i. Huset som vi ønsker å introdusere for deg har en slik salong. Det er imidlertid ikke alt den imponerer med. Sjekk ut galleriet nedenfor og samle inspirasjon til en nedsenket Sitteområde i stuen og andre interiørdesign ideer.

Sitteområde i stuen, innebygd i en sokkel

Sitteområde i stuen-vinduet foran-minimalistisk-møblert

Det moderne huset ligger i Tsjekkia, og nærmere bestemt i Posázaví. Det ble designet av selskapet a69 Architekti midt i et skoglandskap og nær en dam. Slik at huset tilpasser seg de naturlige omgivelsene, ble en fasade av forvitret tre valgt, som er grå i fargen. Huset er en prototype.

Sitteområde i stuen med utsikt over kjøkkenet

Sitteområde i stuen spisestue-hvite-nyanser-møbler-stue

Sitteområdet i stuen er på den ene siden omgitt av et stort vindusfront og på den andre av to vegger med innebygde bokhyller. Du får også utsikt over det elegante kjøkkenet og spisestuen. Salongen er utstyrt med grå puter og puter, som ikke bare garanterer komfort, men også et behagelig utseende.

Hvite møbler til stuen

Sitteområde i stuen rundveggede spisebord, hvite stoler

Sitteområdet i stuen gir også en kontrast til det ellers ganske monokrome interiøret i huset, og er designet i forskjellige hvite nyanser. Den åpne stuen er visuelt delt inn i forskjellige områder, som alle er godt opplyst takket være de store vinduene. Møblene er enkle og minimalistiske.

Åpen stue

Sitteområde-stue-innebygd hylle-vegg-monokrom-farge-interiør

Spisestuen ligger så å si i sentrum av huset, der stiene til de andre områdene krysser hverandre. Den er utstyrt med et moderne spisebord i stein og hvite stoler. Hvite vegger og et kremfarget, glanset gulv dekorerer de enkelte områdene og skaper samtidig en hyggelig atmosfære. Spisestuen gir utsikt over den innfelte sittegruppen i stuen og kjøkkenet.

Moderne og miljøvennlig arkitektur

Sitteområde-stue-inngang-vindu foran-skyvedør-gardin-personvernskjerm

Det moderne huset med en nedfelt sittegruppe i stua ble bygget på steiner og svært nær en dam. Miljøet ble bevart under byggingen. Dette betyr at ingen av de eksisterende trærne ble hogd. Ikke bare utsikten over innsjøen var garantert takket være den hevede bygningen. Engen, som ligger midt i skogen, kan nås raskt og enkelt fra huset.

Grønt flatt tak

Sitteområde-stue-bauhaus-stil-hage-minimalistisk-høst-farger-trær

Taket på huset med sittegruppe i stuen ble gjort flatt og laget av en solid struktur. Den flate designen gir muligheten til grønnere, som umiddelbart ble implementert i dette huset. Den grå trefasaden er kombinert med svarte vinduskarmer, som skiller seg fra de lyse møblene i interiøret.

Store vinduer

Sitteområde-stue-enfamiliehus-fasade-tre-bjørke-hage

Den komfortable forbindelsen mellom innendørs og utendørs områder av huset med sittegruppen i stuen oppnås ikke bare gjennom denne inngangsdøren. Det er også vindusfronter laget av skyvedører og fører direkte til trappen som forbinder høyhuset med hagen, eller skogengen og terrassen, hvorfra du perfekt kan nyte de naturlige omgivelsene.

Hus i naturen

Sitteområde-stue-innredning-interiør-design-ideer-enkelt-moderne

Huset er den perfekte varianten for alle som ikke vil klare seg uten naturen og ønsker å nyte tilbaketrukkethet. De store vinduene som er tilstede i alle offentlige oppholdsrom gjør at eierne kan være i nærheten av naturen selv når de er inne i huset. En ekstra som blant annet kan nytes fra den nedfelte sittegruppen i stua.

Hus rett ved bredden

sittegruppe-stue-tsjekkisk-innsjø-moderne-bygge-et-hus

Innsjøen ligger dypt i bakken og er omgitt av steiner som også danner kysten. Huset ligger også på en av disse bankene. Igjen garanterer store vinduer en fantastisk utsikt. Innsjøen kan sees fra den komfortable, innfelte sittegruppen i stuen, alle steder.

Hus med sittegruppe i stuen – Planløsning

Sitteområde-stue-planløsning-første etasje-bungalow-design

Her kan du igjen se plantegningen til huset med et innfelt sittegruppe i stuen, samt beliggenheten ved innsjøen og på eiendommen. Organiske former preger husets indre i form av buede vegger. I tillegg til det offentlige boarealet, er det også private, separate rom, inkludert bad og soverom.

Design av a69 arkitekt.

Previous Post
Moderne teppedesign, trykt med rustikke motiver
Next Post
Italiensk innredning – kongelige spisesteder og soveromsmøbler