15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Sett opp små soverom – optimal utnyttelse av plassen

Små soverom-møbler-strip-vegg-optisk-bedrag

Problemet med et lite soverom er at det er lite. Det gode er at det sannsynligvis er koselig og lett å varme opp. Lite soverom bør ta maksimalt med tilgjengelig plass og også skape en illusjon av romslighet. Det grunnleggende i et lite soverom er å organisere, rydde eller kaste alt veldig bra. Dette betyr sannsynligvis å ta i bruk noen fine vaner hvis du ikke har vært pen fra ung alder.

Sett opp små soverom – gi sengeplass

Møbl små soverom - landlig stil - sjarmerende

Lite soverom må gi god lagringsplass for klær. Velg skap som har skyvedører eller smale dører, slik at tilgangen til dem ikke er frustrerende. Alternativt kan et gardin skape et enkelt og billig stelleområde. Bruk ledig plass under sengen med en sengeramme eller legg til gulv-til-tak-hyller for ting du ikke trenger regelmessig.

Sett opp små soverom – lyse farger

Små soverom-møbler-rustikk-laminat-veggmontering

Krasse lyse farger ser ikke bra ut på et lite mellomrom med mindre det brukes med måte. For eksempel begrenser livlige røde vegger veggene dine, som om de lukker seg på deg. Velg nøye hvis du ikke vil ha din lite soverom fortsetter å krympe. Et annet mønster garanterer at rommet ditt fortsatt kan skape trange rom – vertikale striper. Disse får rommet til å se større ut, men ubehagelig smalt. Bruk lyse nyanser for å få rommet til å se større ut. Eller i det minste dempede farger uten mange sterke kontraster. Deco mønster kan små soverom gjøre for overfylt. De må brukes selektivt. Et iøynefallende motiv på en aksentvegg kan se fantastisk ut. Alternativt kan et veldig lite, gjentatt mønster bli attraktivt i et tradisjonelt lite soverom. En dramatisk idé ville være å lage et attraktivt dekorativt tak.

Sett opp små soverom – sammenleggbar seng og sengeboks

lite soverom-møbler-folding-seng-sparer plass

Speil er også en åpenbar måte å skape en illusjon av mer plass, avhengig av hvor de er plassert i ditt lille soverom. Du vil sannsynligvis ikke stirre på deg selv hver gang du ser opp. Større vinduer skaper alltid en større følelse av plass, og bringer utsiden ut i rommet. Dette fungerer bare så lenge du ikke ser på en vegg utenfor, selvfølgelig!

Plassbesparende ideer plattformseng

Liten -bedding-møblering-ikke-dekorere-overdrive det

 En ekstrem måte å skape mer plass på et lite soverom ville være å innlemme en plattformseng i designopplegget. Dette er et spennende alternativ for yngre mennesker og vil skape mye mer rom for fri bevegelse.

Fra Jaz

lite soverom-to-barn

100 levende ideer for soveromsdesign i forskjellige møbler

sammenleggbar seng-lite-soverom

barnerom for køyer

lite-pent-soverom-grønt

små-soverom-innredning-lyse nyanser-innebygde møbler

tips for små soverom

køyesenger med lite soverom

oppbevaring av små soverom

plassbesparende-plattform-seng-teppe

lite soverom-seng-lagring

oppbevaringsplass for små barnehager

100 levende ideer for soveromsdesign i forskjellige møbler

Previous Post
Moderne teppedesign, trykt med rustikke motiver
Next Post
Italiensk innredning – kongelige spisesteder og soveromsmøbler