15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Bygg industriell -elegante hyller selv – praktiske tips med tau og brett

vegghylle byggematerialeforslag bygge deg selv moderne praktisk

Når en hylle går i stykker, synes mange det er mye lettere å kjøpe en ny enn å fikse den gamle. Hjemmelagde møbler og husholdningsartikler har fortsatt sin egen spesielle sjarm og er også gode for lommeboken. Her vil vi vise deg hvordan du kan lage en veldig fin og praktisk en ved hjelp av et tau og et par brett Bygg din egen hylle kan.

 Bygg din egen hylle – byggematerialer og konstruksjonsmetode

Bygg din egen hylle spare penger muligheter praktiske vegghylle konstruksjonsmaterialer

For at du skal kunne implementere dine individuelle ideer kreativt, må du bruke de riktige verktøyene og materialene for å bygge en hylle. Vi gir deg noen nyttige ideer som du kan bruke hjemme. Du trenger fire tau eller tykke tau med en lengde på 30 cm og en tykkelse på ca. 2 cm. Forbered også fire tynnere tau – omtrent 0,5 cm tykke med samme lengde. Du trenger fortsatt 2 treplater og en flat drill. Fargen på tauene er selvfølgelig også veldig viktig. Velg denne fargen som passer ditt rom. Hylleplater kan også forhåndsmales. Du trenger fortsatt 2 kroker, en saks og en belysning. Hvis du allerede har anskaffet byggematerialet for deg, kan du gjøre det i hjemmet ditt Bygg din egen hylle.

  Bygg din egen hylle – instruksjoner for arbeid

Bygg varianter selv instruksjoner byggematerialer trendy vegghylle

Bruk flatboret til å bore fire hull i de fire hjørnene på hvert brett som er store nok til tauene. Mal deretter brettet på alle sider. Ta en av de tynnere og en av de tykkere tauene og sett dem inn i hullene. Først knytter du 2 knop 30 cm fra hverandre. Trekk endene på tauet gjennom hullene i det første brettet og bind dem sammen under. Når hyllen er klar, festes den til veggen. Sjekk vårt forslag på bildene. Så du kan ha en flott en for kort tid og med rimelige kjøkkenutstyr Bygg din egen hylle!

Praktisk idé som vektlegger individuell stil

byggematerialer vegghylle praktisk talt bygge deg selv forslag

Previous Post
Moderne tepper – luksus fra Tibet
Next Post
Lag en elegant hagesalong for å slappe av – salongmøbler og dekorasjon