15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Moderne tepper – luksus fra Tibet

Moderne tibetanske teppepynt sterke farger

Moderne tepper spiller en viktig rolle i etableringen. Du blåser nytt liv i det moderne interiøret i tradisjonelt tibetansk håndverk. Den berømte tibetanske vevingsteknologien garanterer definitivt høy kvalitet. De nye moderne kunstneriske teppene fra Tibet gjenspeiler den internasjonale Art Deco -stilen i enkle linjer. Materialene som brukes til stuegulv i dag – fliser eller parkett og påfølgende moderne tepper, kombinert sammen kan åpenbart gi komfort og forbløffende skjønnhet i et rom.

Moderne tepper fra Asia – kjennetegn av høyeste kvalitet

Tibetansk teppedesign blomstermønster-Tufekian

Moderne tepper fra Asia tilbyr den høyeste kvaliteten på frodige tekstildesign. Takket være tradisjonelle orientalske teknikker har tibetanske håndverkere satt sammen moderne design og farger og laget tepper av tidløs skjønnhet og moderne kunst. Mønstre med abstrakte former, naturlige ornamenter, symboler og ensfargede felt brukes til de tibetanske teppene. Den berømte teppedesigneren James Tufenkian sa: “Et teppe må definere et rom, være et fokuspunkt som møblene harmonerer med. Et godt teppe er en av få ting du kan bruke i flere tiår, og de vil fortsatt ha verdi. “

Moderne tepper – kombiner gammelt og nytt innen interiørdesign

Tibetansk teppe designer rød fargerik fargekombinasjon

Alle moderne tepper fra Tibet kan vellykket utfylle ethvert design – fra moderne minimalisme til klassiske møbler til livlige farger og mønstre. Og for de med en spesiell smak kan disse teppene bli håndlaget etter din smak. Moderne tepper hjelpe til med blandingen av gammelt og nytt innen interiørdesign. De luksuriøse tibetanske teppene tilbyr en vakker tekstildekorasjon.

Produksjon av tibetanske tepper – verdensindustrien

Tibetansk teppe designer ideer

Verdensledende innen tibetansk teppedesign skapte Tufenkian moderne tepper, som er vevd av fin og naturlig strukturert tibetansk ull. Den eneste moderne tekstilteknologien er bruk av fargestoffer. Moderne tepper fra Tufenkian gir rike dempede toner, kos og varme til det tykke plysjteppet, mens sterke geometriske mønstre legger til struktur og rytme i romdesignet.

Moderne tepper fra Tibet og Nepal

fargerike tepper Tibetansk teppesamling

Los Gatos lager samlinger av tibetanske og nepalesiske designinspirasjoner. Henne moderne tepper har geometriske og tradisjonelle blomstermønstre og er håndvevd. De vakre ullteppene er vakre i form og stil.

Teppe med blomstermønstre

Blomstermønster teppe asiatisk stil

Klassiske tepper med dyrepynt

Tibetanske tepper klassisk luksus fra Asia

Previous Post
Baderomsmøbler for små bad – 49 praktiske skap og hyller
Next Post
Bygg industriell -elegante hyller selv – praktiske tips med tau og brett