15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Innred ditt moderne hjem på en skandinavisk måte

moderne stue i skandinavisk stil

Hvis slank og enkel design forveksles med modernistisk, regnes den skandinaviske stilen som det moderne ansiktet på interiørdesign. Den kombinerer funksjonalitet, komfort og klare linjer. Karakteristisk for denne stilen er funksjonelle former, lyst tre, enkel dekorasjon, effektivt romdesign, varme farger og nyanser som kompenserer for de tøffe klimatiske forholdene. En moderne Innred ditt hjem på en skandinavisk måte det er lett.

Innred leiligheten din på en skandinavisk måte – stuedesign

Skandinavisk stuedesign

Den viktigste egenskapen som kjennetegner skandinavisk design er den hvite fargen. Vegger, tak, til og med gulv og tekstiler er hvite. Den hvite fargen er den perfekte bakgrunnen for kreative designideer og delikate fargede aksenter. Alle som velger denne designen vil ha en lys og åpen stue. Det er perfekt for rom med stor takhøyde og store vinduer. Hvis du har din Innred ditt hjem på en skandinavisk måte du må først bestemme fargeskjemaet. Det er to alternativer å velge mellom – snøhvit eller myk beige. Kontrastkombinasjonene mellom hvitt og rødt, eller grønt og beige skaper spenning i designet.

Innred leiligheten din på en skandinavisk måte – design fra spisestuen

moderne-leilighet-skandinavisk-møblering

Veggene skal ikke trekke oppmerksomheten til seg selv, de skal fungere som et bakteppe. Dører og vinduer skal males i henhold til hovedfargen. Store speil, med eller uten ramme, er et absolutt must. Vær spesielt oppmerksom på møblene – hvert enkelt møbel skal være symmetrisk og lyst, i henhold til hovedprinsippene. Fargede tre- eller sølvelementer kan tjene som dekorasjon. Hvis du har din Innred ditt hjem på en skandinavisk måte peisen skal være i fokus. Kontraster kan opprettes med grønne eller lilla elementer. I skandinavisk stil spiller belysning en stor rolle – jo lysere det er i rommet, desto bedre.

minimalistisk design – innredning av en leilighet på en skandinavisk måte

Skandinavisk peis i stua

Krystalllysekroner, lamper, lys, pendellamper og moderne belysningssystemer sørger for at det er nok lys i rommet. Det skandinaviske interiøret kombinerer de minimalistiske grunnprinsippene – enkle former og komfort med et koselig interiør, slik at resultatet blir en innbydende atmosfære. Hvem hans Innred ditt hjem på en skandinavisk måte bør bare holde deg til de grunnleggende reglene og deretter nyte et moderne og komfortabelt interiør.

Av B. Angelov

Hvit stuedesign i skandinavisk stil

hvit-stue-skandinavisk-møblering

Previous Post
54 ideer for laminat – ubegrenset designvariasjon for moderne rom
Next Post
Teppedesign med fargerike mønstre