15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Elegant baderomsinnredning – 10 stilige kransamlinger

Elegant baderomsinnredning farget-bad-vegghengt-ettgreps blandebatteri-ergo

Baderomsutstyret er en viktig del av enhver moderne leilighet. Elegant baderomsinnredning skape en spesiell atmosfære og kombinere funksjonalitet med et vakkert utseende. Her presenterer vi noen kranserier fra porteføljen til det italienske selskapet Newform, som utfyller ideen din om et stilig bad og gir vakre ideer til dine egne baderomsmøbler.

Kombiner moderne og klassisk for elegant baderomsinnredning

Elegant baderomsarmatur i ét stykke blandebatteri-vask-o-rama-nyform

Newform er et italiensk selskap som nylig har lagt mer og mer vekt på innovasjon og funksjonalitet. Den tilbyr førsteklasses produkter som passer for forskjellige smaker. Din siste baderomsarmatur er O’Rama. Designene kan gjenkjennes av deres solide struktur som strekker seg oppover. På denne måten vektlegges de balanserte geometriske formene og en elegant, subtil design oppnås. O’Rama tilbyr også en rekke kombinasjoner av materialer og farger som representerer tilpassbare løsninger for ditt eget baderomsinteriør. Kranen er fullstendig forkrommet eller tilgjengelig med en svart matt eller hvitlakkert spak.

Elegant baderomsinnredning er preget av en original design

Elegant baderomsinnredning o-rama armatur serie 1-greps blandebatteri

De justerte formene på servantarmaturen indikerer en minimalistisk stil. Engrepsblandebatteriet består av en kompakt karosseri og en spak som fullfører kranen med en original finish. Monteringsserien er preget av sin forenklede design og brukervennlighet. O’Rama rangerer disse egenskapene blant merkets beste kolleksjoner.

Elegant baderomsinnredning møter ny teknologi

Elegant baderomsinnredning, takmontert-kran-dyse-moderne-o-rama

Newform har produsert en nyskapende badekran som er montert i taket og styres av et lite kontrollpanel. Den moderne designen passer for de som ønsker å følge de nye teknologiene og leve på en moderne måte.

Moderne baderomsarmaturer for montering på vegg

Elegant baderomsarmatur veggmontert-tre-hulls-blandebatteri-høy-vask-park

Elegant baderomsinnredning fra Park -kolleksjonen er en moderne tolkning av den klassiske geometriske formen på femkanten. Den nye serien med tre-hulls batterier med tradisjonelle håndtak oppnår igjen en kombinasjon av de to stilene.

Stilig tre-hulls blandebatteri til servant

elegant-bad-beslag-forfengelighet-tre-hulls-mikser-høy-stå-park

Parkdesignene passer for de som ønsker et luksuriøst miljø på badet sitt uten å gi opp de tradisjonelle formene. Når det gjelder størrelsen, kan denne kranen tjene som en sentral skikkelse på baderommet.

Klassisk kran med femkantede håndtak

elegant-baderomsinnredning-femkantede håndtak-classic-kran-park-newform

Tre-hulls mikseren fra Park-serien er tilgjengelig i fire forskjellige utførelser-forkrommet, børstet, forkrommet og farget og gyllengult. Det finnes også forskjellige versjoner for kranen. Så du kan velge riktig modell for ditt eget bad.

Elegant baderomsinnredning som beskytter miljøet

elegant-baderomsinnredning-øko-energibesparende-hvit-kropp-linfa-nyform

Å beskytte miljøet bør være en av hovedoppgavene til ethvert menneske. Newform har laget Linfa -kolleksjonen med miljøvennlige servantbeslag som kombinerer energisparing, ryddighet og elegant design. Det lavere energiforbruket sikres takket være den innovative posisjoneringen av patronen, som gjør at kaldt i stedet for blandet vann kan strømme ut når spaken er åpen.

Linfa -kraner med miljøvennlig teknologi

elegant-baderomsinnredning-lime-grønt-en-greps-mikser-miljøvennlig-linfa

Linfa -designene er også utstyrt med en luftemaskin som reduserer strømningshastigheten til 5 liter per minutt. Dette sparer vann og energi samtidig. Linfa 1 -greps miksere har en annen innovativ teknologi – Pure Water Process, som forhindrer at skadelige metaller slippes ut i vannet.

Elegant baderomsinnredning i forskjellige farger

elegant-baderomsinnredning-lime-grønt-enkeltspak-vask-linfa

Linfa -kraner oppfyller hovedkravene for økologi og helsehjelp uten å neglisjere utseendet. Selskapet er kjent for sine originale design, og Limfa tappeserie er intet unntak. Blanderkranene er tydelig skissert, men fanger øyet med de fargede spakene. De kan tilpasses det tilsvarende badet og er tilgjengelige i hvit, svart, kaffebrun, limegrønn og gul.

Moderne bad i brune nyanser med veggmontert 1-greps blandebatteri

elegant-baderomsinnredning-mørke toner-veggmontert-en-greps mikser-ergo-q

Elegant baderomsinnredning er preget av sine rene former og smakfulle design. Newform har designet Ergo-Q-serien med armaturer som er moderne i stedet for tradisjonelle.

Kran med krom matt design

elegant-baderomsinnredning-såpe-en-greps-mikser-firkantet-form-ergo-q

Dette blandingsbatteriet Ergo-Q er igjen egnet for moderne bad, der utstyret tilsvarer de siste trendene. Den har en høy base som passer perfekt på en servant.

Elegant 1-greps blandebatteri på en veggmontert tallerken

elegant-baderomsinnredning-veggmontert-en-greps-mikser-plate-svart-vask-x-sense

De veggmonterte baderomsinnredningene fra X-Sense-serien står sammen på en tallerken og ser derfor vakre ut på alle bad.

Matt 1-greps blandebatteri med hevet sokkel

elegant-baderomsinnredning-en-greps-mikser-matte-krystaller-dekorert-x-sense

X-Sense servantbeslag er også tilgjengelig med en matt finish og kan kombineres med myke og silkeaktige materialer. Swarovski -krystallene er et fantastisk tillegg til det elegante designet.

Baderomsinnredning for et luksuriøst bad 

elegant-baderomsinnredning-krom-gull-tre-hulls-mikser-deluxe-nyform

En annen samling fra Newform inkluderer luksuriøse kraner designet for kunder med en god smak. Tre-hulls kranen fra Deluxe-serien er tilgjengelig i to versjoner. De er forskjellige i form og materialer som brukes til håndtakene.

Servantbeslag med krystalldekorasjon

elegant-baderomsinnredning-ett stykke-kran-stein-dekorert-deluxe-prestisje

Denne luksuriøse prestisjemodellen oppnår å oppfylle de mest krevende forventningene. Det er derfor det bare brukes materialer av høy kvalitet til produksjonen. Håndtakene er også dekorert med små krystaller.

Veggmontert kran fra Deluxe-kolleksjonen

elegant-baderomsinnredning-veggmontert-tredelt-kran-deluxe

Deluxe -kolleksjonen for elegante baderomsinnredning representerer en blanding av stiler som kombinerer klassiske og moderne elementer på en interessant måte. Designet uttrykker produktets dyrebarhet på høyeste nivå. Modellene er laget av platina eller gullkrom og dekorert med Swarovski -krystaller. Denne nye baderomsarmaturen viser Newforms intensjon om å gå inn på det internasjonale markedet og tilby luksusprodukter.

Kran i ett stykke med et tradisjonelt utseende

elegant-baderomsinnredning-blandebatteri-kran-svivel-drenering-alternativ-x-trend

En-greps blandebatteri som tilhører X-Trend-kolleksjonen og kan installeres på en servant. Den skiller seg fra de andre modellene ved at vannstrålen kan snus.

Elegant baderomsinnredning i krom og kromgull

elegant-baderomsinnredning-vask-kort-kran-antea-nyform

Antea 1-hulls servantarmatur har en vakker design som kombinerer krom og kromgull og er egnet for luksuriøse bad. Håndtakene er komfortable og lette å snu.

Baderomsbatterier med rektangulære håndtak

elegant-baderomsinnredning-ett stykke-kran-bakgrunn-klasse-x-nyform

Class-X-kolleksjonen har en forenklet design som passer på ethvert bad. Kranen er i ett stykke og har elegante rektangulære håndtak.

Alle Newform -kolleksjonene tilbyr også baderomsinnredning for dusj og badekar. De samsvarer med designene på servantbeslagene og kan fint kombineres med hverandre.

* Du finner hele sortimentet av Newform -produkter her.

Previous Post
54 ideer for laminat – ubegrenset designvariasjon for moderne rom
Next Post
Teppedesign med fargerike mønstre