15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Flytende servant med underskap – ideer til badet ditt

design-flytende servant-med-underskap-dobbel-servant-trefront

Det er visse ting som anses å være et must i nesten alle moderne hjem. Disse blir alltid akseptert som viktige og riktige når du planlegger design av bad for et nytt hjem. Selv om stuen og soverommene sikkert vil ta mesteparten av planleggingstiden, må du huske på at baderomsdesign virkelig er et must. Det er ment å se ut som en naturlig forlengelse av resten av huset. Prøv å innrede og designe ditt nye hjem slik at det har et enkelt flytende designkonsept.

I dag ønsker vi å gi deg noen varierte ideer for en flytende Servant med underskap show som kan hjelpe deg med valg av baderomsmøbler.

En servant med underskap gir mange fordeler

Servant-med-underskap-moderne-bad-laminat-gulv

En vask og servantskap regnes generelt som en obligatorisk del av hvert bad. Men det er akkurat ditt individuelle valg, du kan velge dette baderomsmøbelet i henhold til dine personlige preferanser og tilpasse det til ditt individuelle ledige rom på badet slik at det tjener deg godt. En flytende servant med baseenhet er for tiden veldig trendy fordi den ikke bare ser fasjonabel ut, men kan også tilby deg mange fordeler.

Skapene har ingen føtter, noe som sparer ekstra plass

Flytende-vask-med-skap-design-lite-bad-møbler

En av de moderne behovene i det moderne livet er å utnytte alle tilgjengelige plasser maksimalt. Det er helt forståelig, og denne trenden sees ikke bare i de store byene. De kule små loftene og leilighetstudioene blir mer og mer populære, og det er akkurat der et flytende servant er på rett sted, fordi det virkelig sparer plass på badet ditt.

Akkurat som det stilige arbeidsområdet hjemme under trappene eller den intelligente skjulte oppbevaringsplassen, passer disse henge servantene også sømløst inn på de minste badene.

Servant med underskap – glatt, stilig og passende

Servant-med-forfengelighet-bad-design-frittstående badekar

De vakre flytende underskapene på badet gir en følelse av ekthet til design og innredningskonseptet for ditt moderne interiør der. Med sitt stilige utseende og elegante form er servanten et perfekt tillegg til et bad som viser moderne minimalisme og likevel ønsker å være tro mot innredningstemaet i resten av huset.

Selvfølgelig betyr dette på ingen måte at du bare må holde deg til det minimalistiske designet, ettersom du fremdeles kan velge et vintage -utseende i tre eller lage et retro -utseende med en fargesprut. De mange alternativene er tilgjengelige for deg, og det er en ekstra bonus for deg.

Juster lyset nøyaktig

Servant-med-underskap-luksus-design-tre-finer-LED-belysning-integrert

Hvis vi snakker om dine flytende underskap og forfengelighet, så er det fortsatt noe du må gjøre, det vil si å tenke på riktig belysning på badet. Nærmere bestemt må lyset der rettes. Hvis det ikke er rettet på en presis måte, kan ditt perfekte drømmebad enkelt bli til et mareritt. Et dårlig opplyst bad ser både klønete og lite attraktivt ut. Det ville være bra hvis du alltid kunne ha en ekspert om bord, de vil sikkert kunne gi deg de beste tipsene om hvordan du monterer dine flytende underskap på badet. Veggen må faktisk ta hele vekten, du bør også ta hensyn til det.

Vi håper våre tips også vil hjelpe deg med å gjøre et riktig valg og installere de flytende baderomsmøblene uten feil. Forhåpentligvis vil du snart lage drømmebadet ditt!

Baderomsmøbler med flotte skapkombinasjoner 

Flytende-vask-med-underskap-tre-fronter-asiatisk-bad-design

Benkeplate-servant-med-underskap-laget-av-tre-håndkle-hylle-belysning-bad-ideer

moderne servant-med-underskap-flytende-speil-overflate

Flytende-vask-med-underskap-hvite-fronter-moderne-design

Servant-med-skap-benk-servant-svart-hvitt-bad

Servant-med-underskap-ergonomisk-design-tre-keramikk

Previous Post
Baderomsmøbler for små bad – 49 praktiske skap og hyller
Next Post
Bygg industriell -elegante hyller selv – praktiske tips med tau og brett