15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

minimalistisk husdesign i Thailand av Vaslab Architects

“Bunker House” – tilbaketrukkethet i byen

‘Bunkerhuset’ ble uvanlig påvirket av hærens bunkerarkitektur under andre verdenskrig. Vaslab Architects er skaperne av denne praktfulle betongbygningen. At minimalistisk husdesign er selskapets foretrukne stil i denne kundens tilfelle. De dominerende egenskapene til ‘bunkerhuset’ er den robuste designen og det helt moderne kantete utseendet. Betongen er et fleksibelt materiale som dessverre skyves inn. Overbruk i byer rundt om i verden skapte dårlig berømmelse for stoffet. Dette er fordi hvis betongen ikke blir vedlikeholdt ordentlig, ser den lite attraktiv ut og er forbundet med områder med urbane forfall.

minimalistisk husdesign – bunkerhuset om natten

Ingenting kan snakke mer mot dette dystre scenariet enn utseendet til det praktfulle ‘Bunkerhuset’. Dette viser en betongkonstruksjon til sin beste fordel. Kjent for sin bemerkelsesverdige styrke og allsidighet siden klassisk antikk, var det betongen som gjorde det mulig å oppføre slike bemerkelsesverdige monumenter som det kuppelformede Pantheon i Roma. Armert betong forblir “materialet til det beste valget” når det gjelder minimalistiske husdesigner.

Asymmetrisk H-form fra det minimalistiske bunkerhuset

‘Bunker House’ er et typisk eksempel fra Vaslabs designportefølje. Påvirkningen av “… provoserende kunst og arkitektur som kubisme, abstrakt kunst, modernisme, Dada, surrealisme, dekonstruktivisme …” er tydelig. Dette er en kraftig minimalistisk husdesign, som gir en seriøs representasjon. Det virker ugjennomtrengelig på utsiden og palatialt i sin minimalistiske interiørdesign. Det oppfyller kundens ønsker om å forbli privat utenfra og når det er synlig og åpent i det beskyttende betongskallet.

minimalistisk husdesign – korridor i bunkerhuset

For å oppnå en følelse av åpenhet innenfor de ytre grensene, følger planen en asymmetrisk H-form. Så det minimalistisk husdesign inkluderer plass til to store gårdsrom for utendørs avslapning og underholdning. En korridor som forbinder hovedbygningen og gjestefløyen deler også disse to utendørsområdene. I tillegg til helhetsinntrykket av beskyttet tilbaketrukkethet og militær design, er dette også indikert med et sporvindu som kan sees på soveromsbalkongen.

Sidevisning fra bunkerhuset – minimalistisk moderne arkitektur

Den mest sannsynlige ideen om en krigsbunker tilhører en øde, uinbydende, grå bygning. Det motsatte er sant i dette modige eksemplet minimalistiske husdesigner, som etterlater inntrykk for komfort og varme. Plantingsområdene utenfor, forbundet med dekorerte treområder, motvirker fullstendig kulden i bygningsmaterialet. Varme subtile toner er im minimalistisk husdesign-Ordningen pleide å skape en innbydende atmosfære i dette romslige hjemmet. Møbler og belysning er andre elegante og stimulerende fokuspunkter.

Fra Jaz

Previous Post
54 ideer for laminat – ubegrenset designvariasjon for moderne rom
Next Post
Teppedesign med fargerike mønstre