15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Ettroms leilighet som midlertidig innkvartering

blå stoler massivt trebord

Denne leiligheten med ett soverom ble designet som midlertidig innkvartering i Tokyo av arkitekten Yuichi Yoshida & Associates designet. Stiplede gipsmotiver dekker gulvet og står i kontrast med betongblokkene på vegger og tak. Leiligheten har et samlet areal på 47,55 m2 og er til leie eller salg.

Oppussing av ettroms leilighet

skjult-seng-ideer-stue

Ettromsleiligheten ble designet av arkitektene Yuichi Yoshida & Associates redesignet ved å beregne plassen og integrere et planlagt soverom som et kammer i stuen mens du beholder stuen og får navnet Tsukiji Room H. Eieren ønsket arbeids- og soveområder og håpet å få en høyere pris på salget. Så teamet omorganiserte leiligheten, renovert og pyntet badet, kjøkkenet og soverommet og lot resten av plassen være ledig for funksjonell bruk. Bildene er høflige av Katsumi Hirabayashi.

Ettroms leilighet med veggnisje for inngang og kjøkken

Kjøkken-med-tre-og-betong

En trekasse i midten av stua presenterer soverommet og skaper en veggnisje for byssa på den ene siden og en annen på siden av inngangen.

Kjøkkenkrok-stue-soverom

Skyvedører i tre avslører en king-size-seng på en plattform med oppbevaringsrom som skuffer. De lyse trepanelene skjuler dette soveområdet i løpet av dagen.

Leilighet-utskiftbar-toalett-inngang

En ekstra tallerken i det øvre området av skyvedørene gir mulighet for å stuve andre gjenstander. På baksiden av soverommet, på baksiden, er badet. Hvite vegger samhandler med betonggulv og hvite inventar. Vekslingen av treelementer på gulvet vertikalt og horisontalt langs gulvet i stuen og overgangen mellom tre og betong taler for modernitetens ånd og har en leken, fasjonabel karakter.

Parkett seng soverom i tregulv

Paneler pusset med gips dekker veggene i stuen og en betongramme med motiver er igjen mellom tak og vegger langs leiligheten. Den eksponerte betongen duppes kontinuerlig med lettere gips og et metallrør med lys strekker seg over hele taket.

Hengekøye-tre stol-gulv-parkett

En hengekøye var festet til taket på metallkroker og vender mot balkongen. På den andre siden av leiligheten er det langstrakte kjøkkenet med treskap, rustfaste overflater og høyere hyller som henger fra taket på metallstenger.

En av inngangene er bak vaskerommet i enden av kjøkkenet og den andre er ved siden av badet

Inngang-belysning-lamper-betong-to-innganger

Previous Post
54 ideer for laminat – ubegrenset designvariasjon for moderne rom
Next Post
Teppedesign med fargerike mønstre