15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Nyrenovert, moderne kjøkken beholder sin arkitektoniske karakter

McDougall designer kjøkken dampmiks nytt gammelt

En totalrenovert leilighet i Outremont, Canada, presenterer oss for et nytt tankegang om å være praktisk og moderne kjøkken før. Designeren er Kjøkken Steam. Arbeidsprosessen og alle forbedringer var nøye planlagt og fremfor alt tilpasset de spesifikke kundens krav.

Moderne kjøkken – en rekke flotte designideer

desing ideer perfekt innredning av kjøkkenutstyr i trefliser

Hver detalj – ny eller gammel, og dens rolle og plassering ble nøye gjennomtenkt. Designeren og kunden klarte å bevare kjøkkenets arkitektoniske karakter. Sluttresultatet – varm og koselig atmosfære, en særegen blanding mellom klassiske elementer og moderne linjer. Elegant og glamorøst – slik ser matlagingsområdet ut. Dette er en viktig del av det totale rommet. Det er fortsatt spisestue og oppholdsrom. Alle rommene er smart kombinert med hverandre. de moderne kjøkken er strategisk posisjonert, selv om det spiller en viktig rolle, hindrer ikke det åpne konseptet i rommet det. Designere stod også overfor en interessant utfordring. Du bør prøve å frigjøre mer lagringsplass på McDougall -kjøkkenet og dekke behovene til beboerne.

Moderne kjøkken – strålende kombinasjon mellom gammelt og nytt

rent dagslys nye apparater plassbesparende løsninger ideer

Hovedideen ble presist definert helt fra starten. Designet på et moderne kjøkken som kombinerer de nyeste trendene og de beste klassiske elementene samtidig. Tregulvet og den typiske tradisjonelle fliseformen kan gjenkjennes som en tidløs klasse. De er alle originale komponenter i den tidligere McDougall kjøkkeninnredning og design. de moderne kjøkken er spesielt praktisk og komfortabelt, nytt kjøkken og elektriske apparater og plassbesparende løsninger dekker de spesielle behovene til store familier med fire barn. Takket være gjennomtenkte designerbeslutninger kan kjøkkenets arkitektoniske karakter fremdeles merkes.

Moderne designideer merkes umiddelbart i hver eneste detalj

Moderne kokkøy spisestue totalrenovert utstyr

Tre brukes til gulv og til noen møbler

moderne, delvis synlig, spiller ganske enkelt en viktig rolle

Klassiske elementer minner om den innledende kjøkkendesignen

fliser gulv tradisjonell form arkitektur bevare karakter

Hver prosess er nøye planlagt og gjennomtenkt

oppusset øya matlaging område viktig rolle plan konsept

Previous Post
Baderomsmøbler for små bad – 49 praktiske skap og hyller
Next Post
Bygg industriell -elegante hyller selv – praktiske tips med tau og brett