15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Spotlight på moderne badekardesign

moderne badekar -idé

Moderne badekardesign er bare mer og mer spennende og fristende. Hvis du vil oppdatere badet ditt eller bare vil ha et “vindusøyet” design, kan du se på de siste flotte samlingene.

Moderne badekardesign tilby ultimate luksus.

moderne badekardesign - klassisk og hvit

Sannsynligvis er det det moderne badekar fokuspunktet på badet, så det kan være en utfordring å velge blant en mengde moderne design. Den riktige avgjørelsen er viktig for suksessen og atmosfæren i dette rommet. Ideelt sett bør et moderne bad være behagelig og innbydende, snarere enn kaldt og klinisk. Badekaret du velger må være kompatibelt med ledig plass og stemningen du håper å oppnå. Selvfølgelig kan du alltid kjøpe karet først og deretter bygge designopplegget for å bygge det.

Friskt bad design

moderne badekar - friskt design

Det er så mange fantastiske design å velge mellom, hvor begynner du å velge? Se først på størrelsen og formen på badet ditt, hvilken type badekar som kan passe inn i det eksisterende romoppsettet. Hvis du har et stort bad, er det et utvalg utsøkte og luksuriøse frittstående badekar å velge mellom. Disse kan plasseres absolutt hvor som helst. Hvis du for eksempel har flott utsikt fra baderomsvinduet, kan du dra nytte av det så lenge personvern ikke er et problem. Hvis badet ditt er mindre, kan du velge et hjørnebadekar eller ett moderne badekar design, som passer i en nisje. Disse badekarene kan integreres i alle stiler og skape et hyggelig utseende.

Badekaret ditt kan sannsynligvis være en kilde til endeløs avslapning og nytelse, så ta deg god tid og velg med omhu. De er en investering du vil endre hvert år. Ta alle beslutninger i betraktning og velg ditt moderne badekardesign med omhu.

Spektakulære moderne badekardesigner

moderne badekardesign i asiatisk stil

Noen av de mest spennende badekardesignene vises her sammen med flere praktiske eksempler. Hvis penger ikke spiller noen rolle, hva med disse slanke og stilige håndskårne badekarene i stein for en strålende designerklæring? Eller de stilfulle skulpturelle kurvene til det minimalistiske hvite badekaret. Kanskje noe mer tradisjonelt eller til og med en antikk reproduksjon ville være ditt ideal moderne badekar design reflektere.

av Jaz

Moderne badekar med trekonstruksjon

moderne badekar med tredesign

Previous Post
54 ideer for laminat – ubegrenset designvariasjon for moderne rom
Next Post
Teppedesign med fargerike mønstre