15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Designer radiatorer for en minimalistisk atmosfære – 8 design av Foursteel

Design radiator -bad-håndkle-holder-pipe-hvit-marmor-turkis-håndklær

Foursteel er en ledende produsent av varmeapparater og utvikler utmerkede konsepter i nært samarbeid med arkitekter og designere over hele verden. de Design radiatorer preget av den minimalistiske livsstilen er laget av rustfritt stål og lover energieffektiv oppvarming. Den mest innovative av disse vil bli vist frem på den kommende utstillingen ‘100% Design’ på London Design Festival.

Design radiator i minimalistisk stil fra Foursteel, Portugal

Design radiator -rør-moderne-enkelt-badehåndkle-holder-krom-polert

Fokus for Foursteel -produksjonen er designradiatorer på høyeste nivå, som er visuelt og rent teknisk overbevisende. Når det gjelder visuelt utseende, er de preget av en minimalistisk design, som er et fantastisk tillegg til det moderne interiøret. Ulike alternativer for den siste finishen tillater bruk på badet, men også like godt i stua. De presenterte modellene av radiatorer i London presenteres nedenfor.

Design radiator for en moderne bademodell M-TUBE

Design radiator -bad-frittstående glass-vegg-mm-modell-m-rør

Radiatorene fra M-Tube-serien kjennetegnes av deres ekstremt minimalistiske, moderne design. De er beregnet for veggmontering på badet og kan brukes som badehåndkleholder, hvorved det våte håndkleet tørker veldig raskt etter bading eller dusjing. Modellen er tilgjengelig i flere størrelser og er derfor perfekt for mindre rom. Varmerørene er utelukkende laget av rustfritt stål og er runde eller firkantede. Hvit, svart strukturert, samt polert eller børstet optikk er tilgjengelig.

Design radiator og badehåndklestativ i ett

design-radiator-m-rør-badekar-minimalistisk-grå-vegg-fliser

Design radiator og badehåndkle stativ modell MINIMAL

design-radiator-minimal-vertikal-stå-stål

‘Minimal’, som navnet antyder, har en desidert minimalistisk effekt. Med denne modellen kan du imidlertid ikke snakke om en hel radiator, det handler mer om et badehåndkleholder. Montert vertikalt på badet, utstråler det varme som tørker håndklær raskt. ‘Minimal’ ser veldig diskret ut, mer enn et badetilbehør eller tilbehør. Designet er et resultat av samarbeidet mellom det portugisiske selskapet og arkitekten og designeren Manuel Aires Mateus for å innrede en privat leilighet i Lisboa.

Designer radiator for veggmontering i en elegant stue – modell DIAMOND XS

design-radiator-stue-geometrisk-moderne-atmosfære-veggmontering-diamant

Den kanskje mest bemerkelsesverdige designen blant alle Foursteel er ‘Diamond XS’ veggmontert radiator. Den finner bruk og et æret sted i stua, hvor den fremstår mer eller mindre som en dekorativ veggdekorasjon eller ekte kunstverk. ‘Diamond XS’ består av tredimensjonale trekanter og ser ut som en ekte skulptur med geometriske former. Med dekorativ belysning kommer lettelsen til sin rett og tiltrekker seg oppmerksomhet.

Designer radiatorer med geometriske former og relieff

design-radiator-geometriske-trekanter-veggmontering-relieff-diamant

Den ultramoderne designerradiatoren er laget av, som før, i en blank eller matt finish, og et utvalg metalliske farger er tilgjengelig. Det fungerer etter prinsippet om klimaanlegg og flere radiatorer kan kobles til for å danne et system.

design-radiator-hvit-veggmontering-flyt-diamantform

Design radiator for veggmontering i baderom modell STEEL GLAM

design-radiator-rustfritt stål-kantet-bad-marmor-stål-glam

‘Steel Glam’ er beregnet for veggmontering på bad og fungerer som en badehåndkleholder som lar de våte håndklærne tørke raskt igjen. De rustfrie stålprofilene er kantede og også bundet i en rett radiator. Den kan kobles til klimaanlegget og ble designet for den private leiligheten Estoril Sol. Den portugisiske produsenten har mottatt flere priser for denne ekstremt enkle designen.

Designer radiatorer for interiøret – modell ARENA

design-radiator-oval-minimalistisk-modell-bad-hylle-arena

‘Arena’ er en annen designerradiator fra Foursteel beregnet for veggmontering. I motsetning til de andre er den oval i form og ser ekstremt dekorativ ut. To forskjellige optikk er valgt for den vertikale og horisontale overflaten, så radiatoren ligner mer på en veggdekorasjon eller vegghylle. Ved å bruke forskjellige materialer kan ‘Arena’ bedre tilpasses romdesign og individuell livsstil.

Stilig designradiator for veggmontering

design-radiator-oval-avrundet-moderne-modell-arena

Designer radiatorer egnet for bad og stuer, modell PLANO MOVE

design-radiator-stue-veggmontering-plano-move-svart

Kanskje ville det ikke være noen annen designradiator som ser mer diskret ut enn ‘Plano Move’. Tilbys med en matt svart eller hvit finish, og er det perfekte supplementet til et moderne interiør. De konvensjonelle radiatorene har lenge blitt glemt fordi de tar mye plass og også virker veldig påtrengende. Diskret, ikke visuelt dominerende og egnet for ethvert bomiljø, ‘Plano Move’ er det beste valget for oppholdsrom så vel som på badet. Den er designet for veggmontering og kan installeres vertikalt eller på langs.

Enkel designradiator i svart eller hvitt

design-radiator-veggmontering-shclicht-plano-move-samtids-panel-radiator-hvit

Bryter for designerradiatorene fra Foursteel ‘Mimoo Switch’

design-radiator-bryter-rustfritt stål-metall-optisk-bryter

‘Mimo Switch’ gjør hvert Foursteel -varmesystem helt funksjonelt og rent visuelt. Den fungerer som en bryter, som gjør at merkets radiatorer kan justeres. Overflaten er utelukkende laget av rustfritt stål og er tilgjengelig i flere fargevarianter for å matche radiatorfinishene. Bryteren er sertifisert i henhold til IP64 og er derfor vann- og støvbestandig. Se hele utvalget av Feursteel -produkter på Hjemmeside av selskapet, og du finner mer informasjon der.

design-radiator-hvit-rektangulær-elektrisitet-bad-stål-stein

Previous Post
Baderomsmøbler for små bad – 49 praktiske skap og hyller
Next Post
Bygg industriell -elegante hyller selv – praktiske tips med tau og brett