15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Frittstående badekar gir badet et sofistikert utseende

hvit farge veggfliser betongvegg

Rexa -badet imponerer med sitt stilfulle, minimalistiske utseende. de frittstående badekar er inspirert av naturen og tilbyr komfort for kropp og sjel.

Frittstående badekar med et puristisk design

Deco mørkt plankegulv

Tydelige linjer og enkel konstruksjon definerer frittstående badekar fra Rexa. Designet, helt i hvitt, utstråler tidløs eleganse. Det er ikke tilfeldig at badekarpanelet etterligner en diamant. Hjørnene og kantene skaper et spennende spill av lys og skygge og setter aksenter i det moderne badet. Uansett om du planlegger et anlegg i en klassisk eller minimalistisk stil – vil dette badekaret komplimentere designet. Samtidig er formen på det indre karet avrundet for mer komfort. Den omfangsrike konstruksjonen bør ikke lures – badekaret er ekstremt stabilt og stabilt. Bred hylleplass sørger for at du føler deg bra mens du bader, og tilbyr lagringsplass for kjøkkenutstyr. Hva mer kan du be om!

Frittstående badekar – Warp -kolleksjonen forvandler badet

Servant badekar tregulv

Det er en del av den nye Warp -kolleksjonen fra den italienske baderomsmøbelprodusenten Rexa. Det legges stor vekt på beskyttelse av naturen – møblene er laget i en hall som er utstyrt med solenergi. Baderomsmøblene til det edle merket var påvirket av klassisisme og renessanse. Den enkle konstruksjonen og det puristiske fargeskjemaet garanterer at de aldri går av moten. Dusjkabinetter i glass og plastgulv, servanter med minimalistisk design, hvite vegghyller, firkantede speil og store veggfliser med et puristisk utseende avrunder produktsortimentet. Det absolutte høydepunktet er imidlertid det minimalistiske frittstående badekar. Badet er dekorert med tilbehør i kongelig stil. Krystalllysekroner, klassiske lysestaker med ornamenter og gamle bilder på veggen får rommet til å se spennende og eklektisk ut.

Badekar med nok lagringsplass for mer komfort

Badekar soverom italienske møbler

Bad med fotovegg

original dekorativ badekledning

Hvite veggfliser til badet

Italiensk møbler med flisdesign

The Warp Collection – bademøbler av høy kvalitet

Baderoms vindusbelysning gulvbord

Lysestaker til det moderne badet

rektangulære høyglansede baderomsmøbler hvite

Previous Post
54 ideer for laminat – ubegrenset designvariasjon for moderne rom
Next Post
Teppedesign med fargerike mønstre