15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Å dekke bordet med burlap for enhver anledning – 24 ideer

borddeksel burlap broderi inskripsjon bordløper bordlys sidebord

Burlap -stoffet med sitt rustikke utseende passer som en del av dekorasjonen til enhver anledning. Ja, dette materialet er fantastisk selv i hverdagen. Denne artikkelen handler om dette fantastiske materialet, og nærmere bestemt vil vi introdusere deg for noen ideer du kan bruke Dekk bordet med burlap å kunne bruke. Du får en drømmeaktig atmosfære, takket være den vakre dekorasjonen.

Å dekke bord med burlap – en idé for høsten

borddeksel med burlap bordløper grå gresskargullbestikk

Når du dekker bordet med burlap, har du flere alternativer å velge mellom. En bordløper som kan dekoreres med andre materialer er spesielt populær. En annen variant er å bruke burlap som mindre aksenter, for eksempel i form av frills på duken eller i blomsteroppsatser. Men se selv! Enten vår, sommer, høst, Halloween, vinter eller jul. Hvis du dekker bordet med burlap, kan du ikke gå galt.

Til jul dekker du bordet med burlap

borddeksel burlap julidee snøfnugg papir bell jar lys

Burlap -bordløperen kan dekoreres fantastisk med andre ting og vektlegges på denne måten. Til jul, for eksempel, hvis du dekker bordet med burlap, har du muligheten til å dekorere bordløperen med slike snøfnugg. Disse kan også være hjemmelagde.

Burlap som en aksent

borddeksel burlap frills idé hvit duk halloween høstlig gresskar

Burlap trenger ikke å være på bordet for å ha stor effekt. Hvis du eier en hvit duk, synes den er for kjedelig og har lyst til å sy, kan du legge til slike frills.

Rustikk dekning

borddeksel burlap bordløper kombinasjon gull borddekorasjoner julekuler

Kombiner to bordløpere for å dekke bordet med burlap, som vist her. Legg deretter til noen gyldne aksenter og en glamorøs og samtidig rustikk atmosfære garanteres.

Tinker borddekorasjon

borddeksel med burlap rose tinker romantisk dekorasjonside

Hvis du ikke har noen friske snittblomster der, kan du lage slike vakre roser av burlap. På denne måten setter du en spesiell aksent som du også har laget selv. En virkelig god idé å dekke bordet med burlap!

Burlap som en aksent

borddeksel burlap vinter julepynt sølvkuler eviggrønn

Lag et arrangement til jul fra juletrekuler, periwinkle og sekk. Hvis du velger fargen på kulene i sølv, gull eller kobber, ser dekorasjonen spesielt elegant ut. I prinsippet kan du selvsagt velge fargene for å dekke bordet med burlap selv.

Høstbord

borddeksel burlap flette mønster mønster striper idé

Burlap i form av striper kan ordnes fantastisk som et flettet mønster, som vist her. Hvis stripene også har dekorative elementer, for eksempel de to mørke stripene på hvert bånd, ser det hele enda mer interessant ut.

Enkelt flettet mønster for bordet

borddekke burlap veve idé rustikk påske dekorasjon fugleegg tulipaner

Her kan du se at vanlige linstrimler i flettet mønster også ser pen ut. Så hvis du ikke har stoff med dekorative elementer, ikke bekymre deg for det, men designe duken med burlap.

Farget burlap

borddekke burlap idé rueschen oransje rød romantisk design inspirasjon sy

Hvis en ensfarget bordløper for å dekke bordet med burlap er for kjedelig for deg, kan du også bruke farget burlap og sy den på bordløperen i noen få striper som volanger.

Sløyfer aksent laget av burlap

borddeksel med burlap loop ide hvite blomster mason krukker boks tre

Du kan også bare ta et stykke sengetøy og knytte det i en sløyfe. Denne subtile aksenten vil tiltrekke seg oppmerksomhet. Et godt eksempel er topparrangementet med hvite blomster i murkrukker som vaser.

borddeksel burlap blomster innpakning idé rustikk bånd hvit

Bruk burlap -stoffet til å pakke blomsteroppsatser. Slik får du en original vase. For å gjøre dette, legg først blomstene i en beholder. Fordel deretter buketter på bordet.

borddekke burlap romantisk vårborddekorasjon blonder bordløper servise

Du kan dekke bordet med burlap på en spesielt romantisk måte hvis du også legger til litt blonder. I dette eksemplet ble en bordsløper av burlap dekorert med den. En drømmeaktig vårdekorasjon er laget.

borddeksel med burlap bordunderleggsvesker bestikk punkt aksent

I tilfelle du ikke finner slikt tilbehør klart. du har også muligheten til å lage dem selv. Legg også til noen sitteplasser rundt kantene for en romantisk, rustikk følelse. Bestikklommene er også spesielt tiltalende.

borddeksel burlap stearinlys idé deco rustikt garn

Selvfølgelig bør lys ikke mangle på bordet, spesielt hvis det er en spesiell anledning, dvs. en feiring. Bruk krukker med lav mur som lanterne og dekorér dem med burlap, tråd, perler, blonder eller andre rustikke ideer du kan tenke deg for å dekke bordet med burlap.

borddekke burlap høst tema hvete struts tallerken gull gresskar lanterner

En bordløper med motiver som matcher sesongen er praktisk og en god idé. Du kan også skrive ut disse motivene selv ved hjelp av frimerker. Høsttanken om å dekke bordet med burlap er gjort spesielt original av hvetebukettene.

borddeksel med burlap moderne bordløper brune høstmotiver

Den moderne bordløperen av burlap er forlenget i enden med en interessant volangdesign. På denne måten er to stiler knyttet sammen. Dette gjør resultatet av å dekke bordet med burlap spesielt interessant.

borddeksel med burlap fjær valentinsdag striper rød aksent

Med de røde stripene på kanten av burlap kan du velge ideen om å dekke bordet med burlap til Valentinsdag så vel som til våren generelt.

borddeksel burlap duk idé hagedekorasjon fast kurv bordunderlegg

Du trenger ikke nødvendigvis å spre bordløperen langs bordets lengde. I stedet kan du bruke flere kortere og plassere dem over bordet. Uansett ser det veldig originalt ut.

borddekke burlap halloween høst romantiske furukegler gresskarlys

Denne høstborddekorasjonen får øyeblikkelig øye med den håndmalte burlap-bordløperen. Avhengig av anledningen, velg passende motiver og la kreativiteten gå fri. Hvis du ikke føler deg så sikker på dette, kan du også bruke sjablonger.

borddeksel burlap vårblomster bordløperbrett bøttekanne

Hvis du vil at det skal være virkelig rustikt på bordet, kan du også bruke andre egnede gjenstander til dekorasjonen. I dette tilfellet fungerer en treplate, bøtte, murkrukker og en mugge som en vase til dette formålet.

borddekke burlap fargerik idémaling aztec mønster ananas vase vårblomster

For å legge til vårstemningen kan du bruke mange lyse farger når du dekker bordet med burlap. Hva med for eksempel med et slikt mønster. Du kan også enkelt lage denne dekorasjonen selv.

borddeksel burlap blomsterarrangementskasse shabby wood table

Treblomsterkassen i loslitt stil kompletteres fantastisk med burlap -aksentene. I tillegg brukes flere lintøyer som coasters for å understreke den rustikke teftet.

borddeksel med burlap duk hvite beige romantiske folder

Denne duken til et rundt bord er ekstremt pen. Den består av to burlap -farger (hvit og beige), som veksler nedover og danner et romantisk foldemønster. En fantastisk idé som også er egnet for et firkantet eller rektangulært bord.

Previous Post
54 ideer for laminat – ubegrenset designvariasjon for moderne rom
Next Post
Teppedesign med fargerike mønstre