15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Design ideer og tips for det perfekte treningsstudioet hjemme

fitnes studio hjemme tregulv havutsikt solstoler

Den perfekte Hjemmegym er et mål som enhver helsebevisst person har foran seg selv. På den annen side designer idrettsfolk et rom hjemme der de kan gjøre øvelser regelmessig, selv om de fremdeles ikke har sagt opp treningsabonnementet.

Det som trengs for det perfekte treningsstudioet hjemme?

hjemmegymnastikk retro design elegant

Denne artikkelen tar sikte på å svare på spørsmålet om hva som faktisk gjør det perfekte Hjemmegym trengs. Noen av rådene her vil forhindre noen store feil på dette området hvis dette er første gang du designer et treningsstudio hjemme. Nå kan dette være gode ideer for interiørdesign for det perfekte Hjemmegym kom godt med hvis du leter etter noen luksuriøse og stilige konsepter.

Nyttige tips for treningsstudioet hjemme

hjemmegymnastikk luksus palme krystall lysekrone

Hvis du allerede har bestemt deg for å lage et treningsstudio hjemme, er det viktigste å finne det rette stedet først. Selv om det høres litt ubehagelig ut, er det ofte det Hjemmegym ligner veldig sjelden profesjonelle treningssentre. Selv om et fint treningssenter eller yogarom i din tomme garasje kan være en god investering.

Det neste trinnet for det perfekte Hjemmegym riktig anlegg og utstyr kan bli funnet. Du kan først vurdere hvilken sport du vil drive med, og deretter kjøpe det billigste og sikreste treningsutstyret tilsvarende. Et yogarom krever bare et DVD -system for avslappende musikk og en yogamatte hvor du vil ligge under tøyning og meditasjon.

Hjemmegym stort vindu og dekorasjon i gult

hjem gym dekorasjon gul

Når det gjelder å sette opp det perfekte treningsstudioet ditt, er kanskje ikke treningsutstyret og DVD -systemet nok. Hvis du har nok plass hjemme, kan du plassere et lite bord hvor du kan sette treningsdrikkene eller klærne. En liten garderobe kan være det riktige valget for ekstra klær til treningen. Det store speilet på veggen er det siste elementet for det perfekte Hjemmegym. Speilet skaper inntrykk av at rommet er større og samtidig er en nyttig detalj for motivasjonsprosessen.

Design ideer for det perfekte treningsstudioet hjemme

yogarom hjemme sipegel mat lysestake

Følgende designideer for den perfekte Hjemmegym presentere en rekke konsepter for innredning og dekorasjon. En vakker lysekrone av krystall- og sølvimitasjoner er nok til å tilføre hjemmet ditt litt luksus Hjemmegym Ta med til. Du kan oppnå samme effekt ved å plassere en stor kaktus eller kanskje en eksotisk håndflate i en enkel gryte.

Gulvet i det perfekte Hjemmegym kunne bruke noen ekstra stilelementer. Et stort teppe kan sette en grense mellom sportsutstyret hvis det er plassert nær veggen på begge sider. Det klassiske gulvet i treningsstudioet er laget av parkett og ligner på treverk av høy kvalitet. Du er også velkommen til å prøve et tykt teppe i romstørrelse.

Hjemmegym med utsikt over hagen

hjem gym vindu hage utsikt

Hjemmegym med rosenblad som dekorasjon

innendørs treningsstudio veggdekorasjon rosenblad

Hjemmegym med trestolper

hjemmegymnastikk i trepilarer

Treningsstudio hjemme med diverse sportsutstyr

treningsstudio i huset treningsutstyr yogamatte

Hjemmegym med dekorasjon i beige og mørkt tre

treningsstudio hjemme beige mørkt tre

Treningsrom hjemme med fargerike tepper og fargede kommoder

fintness studio hjemme fargerike farger

Treningsrom hjemme med enkel design og tregulv

treningsstudio hjemme tregulv enkel design

Previous Post
Sengen på soverommet – moderne modeller fra LeComfort
Next Post
Å dekke bordet med burlap for enhver anledning – 24 ideer