15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Et glasshus i Los Angeles

moderne hus i USA - glassfasade

Denne vakre luksusen Glasshus i Los Angeles ligger i Brentwood District i Los Angeles, California. Skaperen heter Ray cap fra cap + du architects. Huset ble bygget på sekstitallet, men har nylig blitt renovert og var på eiendomsmarkedet i 2009, salgsprisen var 4,5 millioner dollar. Det er en god pris for alle de fine elementene dette flotte hjemmet har å tilby.

Moderne design – glasshus i Los Angeles

et glasshus i Los Angeles - basseng og glassfasade

At Glasshus i Los Angeles er omgitt av høye trær, bak hvilke et rullende grønt landskap og byens skyline avsløres. På grunn av de forskjellige utsiktene dette huset kan tilby fra hver side, valgte arkitektene en stor glassfasade. Betongbjelker og mørkt tømmer ble også brukt. De innrammer vinduene.

Glasshus moderne arkitektur

fargerikt interiør - glasshus i Los Angeles

Før Glasshus i Los Angeles ligger i en liten grønn hage, atskilt fra bassenget med et glassgjerde. Ved siden av ham er en smal steinplattform med seter. Utsikten fra hagen er fantastisk, og du føler deg nærmere naturen. Et annet rom i Glasshus i Los Angeles, hvor du kan slappe av er terrassen på øverste nivå. Det var laget av treplater og utstyrt med nok møbler for hele familien.

At Glasshus i Los Angeles ble bygget på tre nivåer. Det er fem soverom, tre bad, inkludert kjøkken, spisestue, stue og så videre. Interiøret ser veldig friskt og varmt ut. Det er mange farger i møbler og dekorasjoner, inkludert rødt, oransje, gult og brunt. Hele dette fargeskjemaet skaper en idyllisk, lys beliggenhet.

Av K.H. Christova

spennende farget interiør

moderne husdesign fra USA - svømmebasseng

Previous Post
Sengen på soverommet – moderne modeller fra LeComfort
Next Post
Å dekke bordet med burlap for enhver anledning – 24 ideer