15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Innred leiligheten din på en moderne måte – designermøbler fra Zontamobili

Zontamobili leilighet moderne innredning ideer

Hvis du har din Innred leiligheten din på en moderne måte og du liker den italienske stilen veldig godt, vi har de perfekte løsningene for deg. Samlingene av moderne designermøbler fra Zontamobili er verdensberømte og for mange sannsynligvis de vakreste møblene i verden. Dette selskapet har klart å lage ekstraordinære møbler som ikke bare er komfortable, men også attraktive.

Innred leiligheten i en moderne stil – i italiensk stil

rød blå stol Design-Zontamobili

De interessante møblene skaper en spesielt koselig atmosfære. Alle Zontamobili -produktene er forskjellige i sin egenart og originalitet. De motiverte, talentfulle designerne jobber med lidenskap og intuisjon og har alltid kreative ideer for hvordan man får en Innred leiligheten din på en moderne måte kan. Zontamobilis tremøbler er svært vellykkede på markedet og tiltrekker seg oppmerksomhet fra eksperter fra hele verden.

Innred leiligheten din på en moderne måte – rik fargepalett fra Zontamobili

Soverominnredning ideer Zontamobili

Selskapet ble grunnlagt for over 40 år siden i Nord -Italia. Selskapet har alltid strebet etter å skape noe ekstraordinært og unikt – noe av høyeste kvalitet. Den tilbyr sjeldne og originale kunstverk som du kan Innred leiligheten din på en moderne måte kan. Zontamobili ønsker å lage tidløse møbeldesign fordi mote ikke alltid er det viktigste. Når det gjelder originalitet, kan det sies at selskapet faktisk har innovative perspektiver.

Tips for miljøbevisst interiørdesign

hvite møbler interiør-Zontamobili

Selv om de fleste møblene er laget av tre, er selskapet veldig forsiktig med miljøet. Veden leveres bare fra regenererte skoger og deretter bare malt med sertifiserte akvareller. Selskapet streber ikke bare etter å produsere ekstraordinære møbler, men også for å forbedre oppholdsrom og livskvalitet. Så hvis du har din Innred leiligheten din på en moderne måte og vil også beskytte miljøet, velg den nye generasjonen miljømøbler fra Zontamobili.

Ideer for soveromsinnredning i kongelig stil

Soverominnredning-kongelig stil-lysekrone

Spisestue design med hvite stoler

Spisestue interiør-hvite stoler tregulv

Stilig innredning av hjemmekontorområdet

svart og hvitt teppe interiørdesign hjemmekontor

Interessant veggdekke – tapet med blomstermønstre

Veggdekke tapet-blomstermønster

Previous Post
Sengen på soverommet – moderne modeller fra LeComfort
Next Post
Å dekke bordet med burlap for enhver anledning – 24 ideer