15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hvilken pels passer meg? – Tips for hver figur og hvert antrekk

hvilken pels passer-meg-passer-figur-typer-modeller-silhuetter

En varm pels er viktig om vinteren. Parkas, trenchcoats, dun, strøk i O-, H- eller A-line- variasjonen av vinterjakker er virkelig stor i disse dager! Spørsmålet om hvilken modell du velger, avhenger ikke bare av din personlige smak, din motestil, budsjett og din hverdag, men også av figuren din. I dag vil vi fortelle deg hvilke pelsformer som passer til hvilke figurtyper og hvilke snittdetaljer du kan bruke for å maksimere styrken til figuren din og skjule dine svakheter. Hvis du kjenner kroppens proporsjoner godt, kan du raskt finne ut hvilken pels som passer deg best, slik at utseende og figur kan sees fullt ut.

Hvilken pels passer til hvilken figur

hvilken frakk-figur-type-kvinner-passer-best

De tidløse pelsklassikerne som trenchcoaten, parkaen og blazerkåpen henger sannsynligvis allerede i garderoben din. Imidlertid er de nye silhuettene av dagens pelsmote så forførende at det er vanskelig å motstå fristelsen til å kjøpe en ny trendy kåpe. Hvis du for tiden leter etter den perfekte vinterjakken, kan du gå til P2 -modus & Tilbehør – jakker for kvinner & Kåper finne det du leter etter. For at du ikke skal bli skuffet over at den trendy oversize -pelsen ikke ser så bra ut på deg som du har ønsket, bør du være tydelig på hvilken pelsmodell som ville være best for figuren din.

De fem grunnleggende figurtypene er A, V, H, X og O, og hver av dem kan tildeles visse egenskaper (proporsjoner). Gunstige klær kan bringe disse proporsjonene i balanse.

Hvilken kåpe med stor byste? – V -type

De av V-typen har brede skuldre, smale hofter og vakre slanke ben som kan vektlegges. Problemområdene som overarmer og mage kan skjules godt med en løstsittende, enkeltbrystet pels med en dyp V-utringning. Små reverskraver og smale små krager ser fordelaktige ut. Kåper med voluminøse sjalskrager og patch -brystlommer er mindre flatterende.

Riktig kappemodell for X-typen

frakk-grøft-se-pledd-belte-x-figur-type

X-typen er veldig feminin og blir også ofte referert til som et timeglass. En montert kåpe kan best fremheve den smale midjen og få frem dine feminine kurver. X-figurer kan holde øye med blazerfrakker, trenchcoats eller wrap-strøk. Unngå formløse eller for brede modeller!

Hvilken pels for brede hofter? – En type

Med A-typen er de vanligvis sterke lårene og de uttalte hoftene spesielt tydelige, og derfor er den også kjent som en pære. Skulder, bryst og midje er ganske smale. Hvis du vil skjule hoftene dine, kan du gjøre dette med en litt flakkete strøk eller A-linje strøk. Eggformede strøk ser også harmoniske ut og omslutter hele overkroppen i en voluminøs design. Horisontale detaljer som lommer, sømmer eller gardiner får skuldrene til å virke bredere. Hold deg unna strøk med patchlommer i midjehøyde.

Den perfekte pelsen for H-typen

hvilken-frakk-parka-skreddersydd-figur-type-h-store-vesker

H-type kvinner har smale skuldre og hofter, lange armer og ben, men lite midje og bryst. Med noen få triks kan du trylle frem feminine kurver. H-typen kutter en fin figur i en A-line pels eller omslagsfrakk med et bredt belte.

Hvilken pels for lubben? – O type

Kvinner med denne fyldige, fyldige figuren legemliggjør ren femininitet – myke kurver på magen og brystet, stor byste, uttalte hofter, liten eller ingen midje. O -typen skulle først og fremst prøve å ta fokuset fra sin sterke kjerne og trekke oppmerksomheten til klyving og ben. Generelt er enkle, litt flakkede strøk i A-form som når ned til hoftene ideelle. Så overkroppen kan forlenges visuelt. Unngå klafflommer, drakter med dobbelt bryst og strøk med belte.

Hvilken kåpe som passer korte kvinner?

Petite kvinner bør unngå lange strøk og voluminøse modeller. I utgangspunktet, jo mindre høyde du har, jo kortere skal pelsen din være. Hvis du vil se høy ut, bør du foretrekke korte strøk eller smale strøk med jakkeslag. Velg en lengde som ikke er mer enn en tomme over knærne. Med empire -midje og høye belter kan du visuelt strekke utseendet på kroppen din.

Hvilken kåpe over blazer eller dress?

hvilken-pels-over-blazer-dress-damer-blazer-pels-wrap-pels

Sist men ikke minst vil vi gi deg noen tips om hva du bør se etter når du kombinerer kappen med andre klesplagg.

Starter du i ny jobb i november og trenger en blazer? Det store spørsmålet er hva slags frakk du kan bruke over den. Pelsen i trenchcoat -looken, blazerfrakken og wrap -frakken passer godt til drakten med skjørt eller buksedrakt. Unngå strøk som er for tette og korte, og velg løstsittende pelsmodeller. Det er best å holde pelsen åpen.

Hvilken pels du skal gå med skjørtet?

hvilken-frakk-skjørt-oversize-modell-sennep-gul

Med denne kombinasjonen bør du ta hensyn til den optimale jakkelengden. Tommelfingerregelen som ble brukt: pelsen skal være lengre enn skjørtet eller kjolen. I dag trenger du ikke å holde deg til denne regelen, fordi det moderne lagdelte utseendet gjør alle variasjoner mulige. Hvis lengdeforskjellen mellom de to er minst en hånds bredde eller mer, kan skjørtets nederkant titte ut under kappen. I prinsippet er alt mulig – for eksempel iført en kort jakke med et maxiskjørt.

Hvilken kåpe du skal bruke med en kveldskjole?

hvilken-frakk-kveldskjole-skift-kjole-en-linje-kne-lengde-svart-mørk blå

Hvis du blir invitert til en formell anledning, er det bedre å holde deg på den sikre siden med en knelang eller kalvlengde i A-linje eller en slank passform. Disse modellene er klassiske og ser flotte ut selv over en skiftkjole eller blyantskjørt. Pelsen skal utfylle kjolen og ikke spille seg selv i forgrunnen. For å få kjolen til å skille seg bedre ut, kan du vurdere å bruke den åpen.

Previous Post
Sengen på soverommet – moderne modeller fra LeComfort
Next Post
Å dekke bordet med burlap for enhver anledning – 24 ideer