15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Modulært hyllesystem “Tipi” inspirert av nomadenes liv

møbler-system-stue-hyller-kles-rekk-kleshenger-oppbevaringsrom

Inspirert av nomadismens påståtte letthet skapte industridesigneren Assaf Israel modulært hyllesystem og kalte det etter teltet til den nordamerikanske indianeren “tipi”. Det multifunksjonelle møbelet samsvarer absolutt med behovene til dagens “bynomader” og er laget av Joynout Studio tilbys.

Modulært hyllesystem Tipi av Assaf Israel

tradisjonell-afrikansk-kurvkurver-etno-utseende-skrivebord-hyller-system-tre

“Tipi” ble opprettet som et resultat av en årelang reise rundt i verden, hvor Assaf Israel behandlet temaer som lengsel etter endring. Ideen om et liv kombinert med konstant bevegelse og nye funn opptok hjernen på en spesiell måte. Nysgjerrighetsdrevet, dynamisk reiseverden kan være en slags utfordring, et eventyr, en reise inn i det ukjente. For å åpne opp nye horisonter for brukeren, designet Assaf et møbel som gir mer frihet og fleksibilitet. Et objekt assosiert med statikken, med festingen får en ny definisjon i prosjektet.

Modulært hyllesystem oppmuntrer til en mer eventyrlystne livsstil

modulhylle-system-eik-tre-klær-skinne-lagring-hyller-romslige kurvkurver

Takket være den modulære strukturen passer “Tipi” -regylsystemet i både små leiligheter og offentlige rom. Enkel og rask montering, demontering og transport er nøyaktig skreddersydd for behovene til dagens mobile mennesker.

“Tipi” følger brukeren i flere år og tilbyr et bærekraftig alternativ for den moderne forbrukeren. Ja, et modulært hyllesystem med skuffer og kleskinne er ikke noe nytt under solen. Tipi fungerer også som et kompakt skrivebord og er et skikkelig blikkfang. Den kjegleformede strukturen gir enkel og praktisk justering av hyllene uten at du trenger å fikse dem. Bare den øvre delen av stengene er festet med skruer slik at hyllene kan plasseres perfekt.

Praktiske innstillingshyller-uten-festemodul-system-vegghylle-skrivebord

Tipi tilbyr fleksibel montering og bruk

Konstruksjonen er laget av tre – stengene og hylleplatene var laget av massiv eik og festringene – laget av bjørkfiner, kuttet veldig presist på en CNC -skjæremaskin. Tipi -systemet er 220 cm høyt, 250 cm bredt, 52 cm dypt og består av 3 hyller, 1 klesstang, 1 oppbevaringsrom. De afrikanske lagerkurvene er håndlaget av “Veta-Vera” gress ved hjelp av en tradisjonell teknikk. Hyllesystemet er tilgjengelig i den originale trefargen eller med svart lakk.

Bilder av: Timor Britva

Hyller i massivt tre-tipi-modulære veggplater-kurvkurver-skrivebord

tipi-hyller-system-massivt tre-modulær-konstruksjon-inspirert-av-nomader

Hyller i massivt tre, inspirert av nomadenes liv

Lagring-kurver-Veta-Vera-gress-afrikansk-flettet-kunst-skrivebord-system-hyller

Hyllesystem-moderne-massivt tre-eik-integrert-blomsterpotte-bærekraftig produsert

tipi-kompakt-konstruksjon-massivt tre-eik-bjørk-Joynout-studio-møbeldesign

Previous Post
Sengen på soverommet – moderne modeller fra LeComfort
Next Post
Å dekke bordet med burlap for enhver anledning – 24 ideer