15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Makeup -tips – de vanligste feilene du bør unngå

Sminketips Unngå de vanligste sminkefeilene

Liker du å sminke deg? Eller gjør du dette bare til spesielle anledninger? Vi prøvde nyttig i denne artikkelen Sminketips å samle inn for deg, slik at du kan unngå pinlige sminkefeil. Ikke la deg se ut som aper av uvitenhet!

Ved spesielle anledninger eller forskjellige feiringer er flertallet av kvinnene like – nesten alle er interessert i hva de skal ha på seg eller hvordan de skal sminke seg. Hver av oss vil gjerne se bra ut, la oss ikke si perfekt. Bortsett fra de riktige klærne, tenker vi også på riktig sminke, som skal gjøre oss vakrere. Av denne grunn har vi bestemt oss for å samle de beste sminketipsene for deg, slik at fryktelige feil kan unngås. Her lister vi 5 av de vanligste sminkefeilene, med håp om at du fra nå av vil lære å unngå dem.

Sminketips

1. Sørg alltid for at huden din er godt hydrert før du berører sminke.

sminketips unngå feil melissa joan hart

Hvis du ignorerer dette, vil huden din virke enda tørrere fordi flakene på den tørkede huden da blir enda mer synlige. For å unngå denne ubehagelige effekten – må du alltid eksfoliere huden ordentlig på forhånd (dette bidrar til å fjerne døde celler fra hudoverflaten) og deretter hydrere den pent. For dette formålet foretrekker du å bruke produkter uten alkoholinnhold eller de som er vannbaserte.

2. Bruk aldri sminkeprodukter som er for mørke for hudfargen din.

sminketips unngår feil mørkere flekkete ansikt

Noen kvinner gjør feilen ved å kjøpe sminke som er noen få nyanser mørkere med tanken på å gi seg selv en fin sommerfarge. Resultatet er det motsatte – merkelig flekkete hud. Hvis du vil kjøpe sminke, gjør det i dagslys og test skyggen på baksiden av hånden, nakken eller haken. Huden er i samme farge som den i ansiktet.

3. Ikke overdriv med mengden du legger på ansiktet ditt.

Sminketips unngår feil Milla Jovovich

Dette gjelder alle ansiktssoner! Regelen gjelder – maksimalt én ansikts sone bør vektlegges. Hvilken? Valget er helt opp til deg – kinn, lepper eller øyne. Ta for eksempel øynene. Hvis de blir dramatisk understreket med mørke skygger, trenger damen en fargeløs leppeglans (eller litt rosa), det samme igjen for kinnene. Dette holder aksentene på øynene, de tiltrekker seg oppmerksomhet uten at du skal se grotesk ut.

4. Unngå å bruke for mye kohl på øyenbrynene.

sminketips unngå feil ved å tegne øyenbryn

Øyenbryn som er for mørke er det første som blir lagt merke til … og etter det kan ingenting komme ut. Det viser seg at for mange kvinner gjør denne feilen. Bedre å velge en farge som er nær fargen på håret ditt. Bruk en tynn øyenskygge.

5. Alt må se ut som en helhet i ansiktet.

leighton meester sminke unngå feil øyne lepper

Dette er makeupartistens største hemmelighet. Takket være denne kunsten oppnår de det perfekte utseendet.

De beste sminketipsene og triksene består av disse hovedreglene:

– Sørg for at sminken din brukes riktig, spesielt rundt haken.

– Blushen skal påføres veldig forsiktig og diskret.

– Du må også være veldig presis med øyenskyggen – ikke tillat stygge skjeve linjer.

 sminketips unngå feil KESHA MAKEUP

sminketips unngå feil pulver miley cyrus

gjør feil svart øyne lilla leppestift

sminkefeil christina aguilera blonde hårkrøller

Previous Post
Sengen på soverommet – moderne modeller fra LeComfort
Next Post
Å dekke bordet med burlap for enhver anledning – 24 ideer