15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Designideer for en 4 -roms leilighet

moderne fireroms leilighet

Luksuriøst 4 rom leilighet møblering er en virkelig utfordring for hver arkitekt. På den ene siden må de ta hensyn til arkitekturen, beliggenheten og utsikten; på den annen side må sluttresultatet svare til eierens ideer. Slik at interiøret ikke bare er vakkert og funksjonelt, må du vurdere mange ting. Vi presenterer deg en interessant designidee og fargeskjema fra Hemonides Applied Arts Arkitekter som sikkert vil gi deg interessante ideer.

Fireroms leilighet med luksuriøst interiør og enkelt fargevalg

moderne takhøyde på leiligheten

De fire rom leilighet ligger i sentrum av Nicosia, i en rolig og isolert del fra hovedstaden Cyrus, på bakkenivå i et stort boligbygg. Et interiør som er både behagelig og miljøvennlig. Kunstverkene er i fokus og spiller en viktig rolle i dekorasjonen.

Fireroms leilighet med elegante møbler i stuen

moderne bokhylle i stua

I stua til de fire rom leilighet imponerer en takhøy bokhylle der eiernes kunstverk ble plassert. Elegant, subtil gulvbelysning trekker den besøkendes oppmerksomhet nettopp til dette møbelet. De komfortable skinnmøblene gir mange muligheter til å slappe av. De oransje og gule fargene er veldig aktuelle for øyeblikket og kan tilføre interessante aksenter til nøytrale fargevalg. Teppet fungerer mer som pynt.

Spisestue med fotogalleri på veggen

moderne-spisestue-metall-lysekrone

I spisesalen til de fire rom leilighet fire forskjellige spisestoler kombineres. Et farget fotoalbum av familien på veggen skaper en koselig atmosfære, mens taklampen i metall får rommet til å se moderne ut. Skapet, som igjen er dekorert med bilder på veggene, er sømløst koblet til spisestuen. Møblene er i skandinavisk stil – elegant og enkelt. Tregulvet forbinder alle rom visuelt.

Soverom med et lite salongbord

Luksus soverom grønt teppe

På soverommet til de fire rom leilighet Fokuset er på en grønn komposisjon bestående av et gressgrønt teppe, et lite trebord og to vaser. Luksus trenger ikke mye dekorasjon – den kan oppnås veldig enkelt med de riktige fargekontrastene. Badet ligger ved siden av soverommet – de to er atskilt med bare en glassdør. Det lille badet med dusj og grå vegger ser stilig ut. En bonus er svømmebassenget, som kan nås fra stuen.

Grått fargevalg på badet

stort speil-grå-bad

Moderne dusj på badet

moderne-dusj-glass-dør-bad

Moderne skapbilder

moderne skap-bilder

Previous Post
Sengen på soverommet – moderne modeller fra LeComfort
Next Post
Å dekke bordet med burlap for enhver anledning – 24 ideer