15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Med disse eyeliner -instruksjonene vil du lykkes!

Infallible-Blackbuster-eyeliner-barbara-palvin

 Det spesielle med eyeliner er at den passer til enhver stil. Uansett om du bare går med venner, går på kontoret eller går på en offisiell middag. Det er også en av de trendene som aldri vil gå av moten. Med eyeliner kan du fremheve og åpne øynene og snu menns hoder. Du kan bruke eyeliner alene for kattens øyeeffekt, dvs. uten ekstra sminke som øyenskygge, eller du kan bruke den som grunnlag for “smokey eye” -effekten. Og selv om eyeliner ser komplisert ut ved første øyekast, er det bare avhengig av teknologien for å gjøre den perfekt. For å hjelpe deg med det, har vi en her Eyeliner instruksjoner tilberedt i fem enkle trinn som garantert vil lykkes!

Nå kommer vi til Eyeliner instruksjoner:

de-perfekte-øye-instruksjonene-oransje-leppene

1. Eyeliner instruksjoner – Hold hodet slik at haken er litt hevet. På den måten får du et bedre syn. Ta først en kohl -eyeliner. Selv om du faktisk vil bruke en eyeliner. Med kohl, som er lettere å påføre og kan tørkes bort hvis det gjøres feil, kan du lettere skissere ønsket form på linjen. Så bare gjenta eyeliner med eyeliner. Start alltid ved det ytre øyekroken på det øvre lokket. Legg også merke til at den tynne linjen fra midten av øyelokket blir tykkere og tykkere utover mot ryggen. Fortsett å trekke linjen mot nesen. Sørg også for at linjen er så nær vippekanten som mulig.

eyeliner-tegning-instruksjoner-kohl-øyenvipper-look

2. Eyeliner instruksjoner – Hvis det er feil eller støt, kan du rette dem med en svamp, bomullspute eller ørepinne. Det er også viktig at eyeliner og øyevipper ikke savner hverandre.

3. Eyeliner instruksjoner – For neste trinn, hold hodet nede foran speilet og se opp. Nå er det det nedre lokkets tur. Påfør en eyeliner med en kohl eyeliner der også. Igjen, start på det ytre hjørnet. Sørg for å påføre kohl på selve vippene.

øyelinjeanvisning-rosa-bronse-øyenskygge

4. Eyeliner instruksjoner – Du bør prøve å koble begge linjene i øyelokket. Dette skaper en mykere og mer naturlig effekt. Hvis du vil understreke blikket enda mer, kan du bruke to lag med mascara og en øyenskygge laget av en blanding av bronse og gull.

eyeliner-instruksjoner-stramme-vipper-tegning

5. Eyeliner -instruksjoner – Du kan nå spore kohl med en eyeliner. I dette tilfellet vil vippene dine se tykkere ut. Dette får øynene til å se større og åpne optisk ut. Du bør imidlertid merke deg at den nedre eyeliner bare bør vektlegges med svart eyeliner hvis du er av mørk hudtype. For lys hud foretrekker du å stole på en mørk brun eyeliner.

den perfekte eyeliner-draw-tight-vipper

 Vi håper du liker å prøve disse Eyeliner instruksjoner og ønsker deg lykke til. Vi ville også være glade hvis du sender oss din ferdige eyeliner. De vakreste vil bli lagt til i denne artikkelen, og alle andre vil bli publisert på siden vår på Facebook og Google+.

Drømmen til alle kvinner: den perfekte eyeliner

 perfekt-øye-tegning-som-bilde-instruksjoner

perfekt-øyelinje-tegning-instruksjoner-rosa-oransje-bland-øyenskygge

modell-Diana-Moldovan-Dolce-Gabbana-høst-vinter-2013-2014

eyeliner-tegning-sminke-tips-instruksjoner

Previous Post
Sengen på soverommet – moderne modeller fra LeComfort
Next Post
Å dekke bordet med burlap for enhver anledning – 24 ideer