15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hvordan velge riktig spisestuemøbler

oransje-spisestue-design-farge-trender-2012

De rette Spisestue møbler er disse stolene, dekorative bord, skap og spisebord som tillater en koselig middag med familie og venner eller kolleger. Som en del av interiøret, bør møblene i spisesalen passe til stilen i hele huset. Det skal være behagelig og tillate fri bevegelse.

Spisestuen møbler – moderne og praktisk

Tremøbler-elegant-koselig-klassisk-spisestue

Spisestuen er definitivt en av de viktigste delene av leiligheten hvor du kan slappe av og nyte god mat i godt selskap. De siste årene har designere lagt vekt på koselig og morsom kjærlighet Spisestue møbler som enkelt kan ombygges.

Spisestuemøbler – modeller, farger, materialer

Lilla spisestue design ikea

 Modellene til Spisestue møbler kan i utgangspunktet deles inn i flere grupper – klassisk sett bestående av et stort spisebord i tre, som vanligvis er dekorert med vaser og blomster. Stolene i renessansestil er vanligvis dekket med skinn. Den avantgarde spisestuen består av uregelmessige spisebord og eksentriske stoler i dristige farger – grønt, blått eller gult.

Spisestuemøblene – et friskt tillegg til hver leilighet

elegant-friske-grønne-stoler-spisestue

De trendy fargene i år er friske og lyse, de stimulerer appetitten og skaper en koselig atmosfære. Oransje, rødt og gult er de riktige fargene for store familier. Brun, hvit og svart Spisestue møbler er perfekt for folk som liker klassisk luksus.

Avantgarde og originalt spiseborddesign

Avantgarde spisestue-svart-hvit

rød-spisestue-moderne-stoler

Et interessant alternativ for at spisestuen skal se avantgarde ut, er å kle klassiske tremøbler i silke. Mosaikkornamenter og motiver bidrar til et fancy utseende. Du kan også eksperimentere med dekorasjonen og henge for eksempel moderne kunstverk på veggen. Interessante skulpturer eller formen på stolene tiltrekker seg også oppmerksomhet.

Spisestuemøbler – moderne design

moderne-spisestue-møbler-skinnstol-trebord

Viktig med Spisestue møbler Valget er ikke bare å velge rimelige, komfortable og elegante møbler, men også å bestemme om du trenger et lite romantisk bord eller et stort spisebord med mange seter. Stolene bør ideelt sett være ergonomiske og komfortable, ikke bare for gjester, men også for barna. Det beste er at du har en koselig plass for deg og menneskene du er glad i.

Abigail

Skandinavisk stil i spisesalen

puristisk-skandinavisk stil-spisestue-grå

Koselig spisestue med trebord og skinnstoler

koselig-brun-tre-bord-spisestue

Previous Post
Sengen på soverommet – moderne modeller fra LeComfort
Next Post
Å dekke bordet med burlap for enhver anledning – 24 ideer