15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Moderne innredningsideer fra USA – hus i Hollywood

moderne-arkitektur-idé-hus-california

Det moderne husprosjektet ble designet og fullført i 2011. Hovedfokuset på innredning er komfort, fabelaktig møbeldesign og glans. Det er et arkitektonisk vidunder som ligger i Hollywood Hills, California, USA. Vi var begeistret over menneskene som er ansvarlige for den utsøkte designordningen. Disse Etableringsideer fra USA er moderne, smakfulle og elegante.

Møblerideer fra USA – stue med hvite møbler

Stue-moderne-møbler-hvit-interiør-USA

Huset er perfekt for en familie – den romslige stuen er innredet med en elegant halvcirkelformet hvit sofa og et lite glassbord. Den flerfargede murveggen setter aksenter. Det hvite gulvet skinner og reflekterer lyset fra krystalllysekronene. Stuen kobles sømløst til kjøkkenøya og spisestuen, som også er innredet med hovedsakelig hvite møbler. Fargevalget alene er ett Etableringsidé fra USA, som passer for hver leilighet eller hus.

Møbler ideer fra USA – puristisk soveromsdesign

hvit luksus soverom svart lenestol

Soverommet er skinnende igjen. En stor hvit dobbeltseng var arrangert med en svart skinnstol og et lite dyrepels teppe. De små fargede aksentene tiltrekker alles oppmerksomhet. Designet kommer til sin rett takket være glassveggen og er også egnet for små rom, forutsatt at disse har store vinduer og er godt opplyst. Møbleringsideene fra USA er glamorøse og likevel praktiske.

Møblerideer fra USA – belysning

Pendellampe-trappemøbler-USA

Kreative lysekroner passer godt til det minimalistiske interiøret – for eksempel krystallkronen over spisebordet eller taklampene over trapperommet. Subtil belysning på badet ved halogenlys skaper en koselig atmosfære. Bassenget kommer også til sin rett i utendørsområdet takket være spesielt innebygd belysning.

Fra Abigail

moderne-luksus-stue-hvit-sofa-murvegg

Krystalllysekrone i spisestuen

krystall-lysekrone-hvitt-spisebord-design-USA

Stue med luksuriøse møbler i hvitt

moderne-stue-hvitt-glass-vegg

Hvit skinnsofa og gulvlampe i stua

Stue-moderne-skinn sofa-gulvlampe-luksus badekar

Moderne hvitt kjøkken

moderne-kjøkken-øy-design-usa

Utendørs svømmebasseng med moderne belysning

stort basseng-moderne-design-hus-USA

Previous Post
Sengen på soverommet – moderne modeller fra LeComfort
Next Post
Å dekke bordet med burlap for enhver anledning – 24 ideer