15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Sengen på soverommet – moderne modeller fra LeComfort

seng-soverom-dylan-parkett-loslitt-industriell-møblering-stil

At Seng på soverommet danner sentrum. Det er også et møbel som ikke bare skal se estetisk ut og passe til resten av innredningsstilen på soverommet, men også garantere den nødvendige komforten. Det er et smykke som må bidra til utvinning. I dag vil vi introdusere deg for noen unike modeller for sengen på soverommet som er moderne og luksuriøse. Dette er modeller fra LeComfort. Sengene imponerer med sin italienske eleganse og kvalitet og gjør søvn til en spesielt avslappende opplevelse.

Seng på soverommet “Fris “

seng-soverom-frisyre-modell-farge-blå-grå-inspirasjon-bar-stol-bilder-turkis-teppe-puter

Sengen på Fris-soverommet blir et skikkelig blikkfang når den settes opp i et nøytralt designet rom. Den stålblå fargen ser moderne ut og samtidig subtil og derfor ikke for påtrengende.

Metropolitan Seng på soverommet

seng-soverom-storby-hylle-veggenhet-tre-svart-dyp haug

En seng i en nøytral farge kan krydres fantastisk med farget sengetøy. Denne sengen på soverommet står på attraktive ben og har en enkel, men moderne design. I tillegg er det en moderne, monokrom veggdesign, der fargene kommer til sin rett.

Calvin seng

seng på soverommet calvin mørk blå monokrom romdesign lowboard

Denne modellen er også slående. Calvin -sengen gir ikke bare maksimal komfort, men forbedrer også den generelle atmosfæren. Kombiner med møbler i samme farge eller velg en nøytral interiørdesign hvis du vil at sengen skal være fokuspunktet på soverommet.

Soverom interiør med Illy

seng-soverom-illy-fargerik-dekorasjon-grønn-gul-tapet-originale-planter

Illy -sengen med sin lyse og nøytrale farge er fantastisk egnet for å sette aksenter med lyse farger. I tillegg er det enkle designet, som ser elegant ut og tillater et stort utvalg av dekorasjoner ved siden av sengen på soverommet uten å risikere en kitschaktig atmosfære.

Gå i stykker

seng på soverommet bryte-stål-blå-idé-gul-teppe-plante-dekorasjon-kolonne

En enkel design finnes også i denne modellen for sengen på soverommet. Et lett buet hodegjerde gir komfort når du sitter og gjør lesing før sengetid mer behagelig. Sett en fin fargetone på den mørke sengen med puter eller et teppe.

Theodore

seng-soverom-theodore-oransje-sengetøy-klesstativ-original-sidebord-veggmalerier

Du vet allerede at hvit kan kombineres med hvilken som helst farge. Hvis du setter opp soverommet ditt i denne fargen, kan du når som helst legge til fargeaksenter med dekorative elementer, tekstiler og tilbehør. Her kan du se en hvit seng på soverommet med oransje laken.

Mørkt soverom med gauchoseng

seng-soverom-gaucho-hvit-frakk krok-salongbord-avslapning-design

Et mørkt soverom bør være så langt som mulig innredet med lyse møbler for å skape den nødvendige balansen. Her kan du se en hvit seng på soverommet med svart design. Akenter i gull, som finnes i tapetet, gir soverommet den nødvendige elegansen.

Varmt

seng-soverom-hot-chic-stil-svart-skinn-lenestol-liten-gulvlampe-brun-teppe

Denne modellen beviser også at den italienske designen knapt kan sammenlignes med andre. Den polstrede sengegavlen og den grå sengeboks danner en unik modell for sengen på soverommet, som bør innredes nøytralt.

Elsker seng

seng-soverom-kjærlighet-betong-optikk-veggdesign-shabby-stil-hvit-gulvlampe-teppe-beige

Grå er en populær farge i moderne innredning. Den kan også kombineres med forskjellige gråtoner, men den tåler også fargerike aksenter veldig godt. Love-sengen på soverommet i betong-utseende beviser denne teorien. Det er også kombinert med en lys, varm beige tone som finnes i teppet og taket.

Belmondo seng

seng på soverommet belmondo-moderne-modell-mørk-grå-vegg-tapet

Hvis du vil innrede soverommet ditt monokromt, men fortsatt varmt, kan du velge Belmondo -sengen. Sengen på soverommet er kombinert med svart tapet og et brunt teppe. I stedet for rette linjer har denne moderne modellen avrundede hjørner dekket med fint skinn.

Sir i elegant krem

seng-soverom-sir-krem-farge-hylle-original-dekorasjoner-vegg-tapet-sekskant-mønster

Den lyse sengen på soverommet med mørk design har et slående hodegjerde med trekk. En hylle kan også settes opp for å matche sengen, som kan brukes fantastisk til dekorasjon. Den attraktive kremfargen skiller seg fantastisk ut gjennom det mørke parkettgulvet og det like mørke tapetet.

Moderne eleganse med et gap

seng-soverom-gap-elegant-interiør-tre-bord-vintage-lampe-gryte-metall

Kan du ikke velge mellom de moderne og vintage stilene? Så er det bare å kombinere begge stilene. “Gap” -sengen på soverommet har både rette og moderne linjer, samt buede i form av et hodegjerde. Modellen kan utvides fantastisk med noen vintage aksenter og dekorasjoner, som her med et salongbord og en matchende lampe.

farge

seng-soverom-farge-dekorasjon-speil-side bord-lampe-hvit-møbler-stige-tre

Du kan oppnå et elegant utseende med en hvit seng på soverommet. Designet på hodegjerden er mer som en pute, noe som gir et originalt utseende. Til tross for den enkle designen, blir sengen et skikkelig blikkfang i det like enkelt innredede soverommet.

Lara med et pent hodegjerde

seng-soverom-lara-hodegjerde-idé-form-rutete-kast puter-lys-gulv

Hvis et rett hodegjerde er for enkelt for deg, kan du sette opp Lara -sengen på soverommet. Fremfor alt, plassert på veggen, kan du lage en bestemt veggdekorasjon med sengegavlen. Den grå fargen ser subtil og elegant ut og understrekes igjen av dekorasjoner og tilbehør i samme nyanse.

Leire

seng på soverommet leire-farge-hvit-møbler-brun-aksenter-bilderamme

Brown er moderne og har en virkelig flott utstråling. Fremhev sjokoladefargen med en hvit seng på soverommet. Læret som materiale ser luksuriøst ut og forbedrer hvert soverom perfekt. Ved å bruke kontrastfarger kan du understreke enhver nyanse.

Tårn med justerbare ryggstøtter

seng-soverom-tårn-mørkt-interiør-kunst-parkett-grå

Ikke alle verdsetter et hodegjerde. Imidlertid kan dette være veldig nyttig for å lese før du skal sove eller for å snakke i sengen. Du kan gå på kompromiss med tårnsengen på soverommet. Modellen har praktiske ryggstøtter som kan heves om nødvendig og deretter brettes tilbake igjen.

Perla

seng-soverom-perla-blå-grå-gul-kontrast-farge-kommode

En attraktiv og moderne fargekombinasjon er grå og gul. På denne måten kan du kombinere den moderne stilen med en solrik atmosfære. Perla -modellen som seng på soverommet har også skinnende metallføtter som kan utvides med et nattbord. Kommoden i tre er også et blikkfang.

Atrium seng

seng på soverommet atrium-grå-design-monokrom-møblering-lenestol

Polstring sikrer komfort. Og de som verdsetter maksimal komfort bør velge Atrium -sengen på soverommet ved LeComfort. Med sin lysegrå farge får du et møbel av den mest moderne typen, og det polstrede sengegavlen gir designet prikken over i’en..

Seng på soverommet – Java

seng-soverom-java-rød-grå-farger-idé-tekstil-design-lenestol-moderne

Med fargen rød kan du sette utrolig attraktive aksenter. Kombinert med en beige nyanse, slik det gjøres her med Java -sengen på soverommet med en monokrom design, får du ikke bare et moderne interiør, men også en varm atmosfære samtidig.

Jaqueline

seng-soverom-jaqueline-farge-aksent-oransje-blomstermønster-lenestol-taklampe

Spill med dine favorittfarger! Tross alt er målet med etableringen at det gjenspeiler din personlighet. Den hvite sengen på soverommet har et slående sengegavl og er avskåret av blomsteraksenter. Disse finnes i putene og lenestolen. Dette vil markere begge møblene.

Dobbel

seng-soverom-dobbel-peis-minimalistisk-vegg-design-3d-tapet-rød-stol

Dobbeltsengen på soverommet var også dekorert med blomstermotiver. Den store sengegavlen etterligner puter og er en ekte perle. Hvilken farge du velger for sengetøyet er helt opp til deg. Den moderne og nøytrale gråen tillater enhver kombinasjon.

Fantasi

seng-soverom-fantasi-blå-aksenter-teppe-gulv-betong-utseende

En kombinasjon av nøytrale grå og blå aksenter, som du også kan supplere med en positiv og varm gul nyanse, ser også veldig stilig ut. De blanke og smale metallføttene får designet til å se mer elegant ut. Kombiner sengen på soverommet med et matchende orientalsk teppe, som for tiden er veldig populært.

Fiolett

seng-soverom-fiolett-farge-møbler-rosa-aksent-rom-design-monokrom-pute-sekskant

Våg å velge en rosa seng på soverommet. Det moderne mønsteret av denne sengen på soverommet, som etterligner et pent kurvdesign, setter den fiolette modellen i søkelyset i det monokrome romdesignet og ser moderne og romantisk ut på samme tid.

Akademi

seng på soverommet academy-lys grå-idé-gulvlampe-vintage-tre-trapper-rustikk

I denne attraktive modellen ser hodegjerden ikke bare ut som puter. Puter brukes til og med. Disse er festet til et smalt brett og garanterer full sittekomfort. Den enkle sengen på soverommet er omgitt av forskjellige dekorasjoner, hvorav noen utstråler vintage -stil.

Ipanema

seng-soverom-ipanema-veggdekke-krakk-monokrom-beige-aksent

Hvis du liker rette linjer som gjenspeiler den minimalistiske innredningsstilen, er Ipanema -sengen på soverommet akkurat det riktige valget. Designet kan fortsette i sin enkelhet for resten av rommet eller utvides med mer slående tilbehør.

Sengedesign Giselle

seng-soverom-giselle-vegg-dekorasjon-idé-klokke-tretrapper-grå-møbler-lenestol-teppe

Til slutt vil vi introdusere deg for Giselle -sengen. Sengen på soverommet er et skikkelig blikkfang til tross for hele det monokrome designet. Lag teksturer ved å bruke mønstrede tepper eller andre tekstiler. Ekstra tremøbler kan også skape en fantastisk atmosfære.

Design av LeComfort.

Previous Post
Elektrisk skateboard for den ultimate surfopplevelsen på land
Next Post
Moderne sofadesign for stuen din