15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hvordan innrede en minimalistisk stue

Hvordan innrede en minimalistisk stue

De som ønsker å leve ikke bare komfortabelt, men også på en moderne måte, velger den minimalistiske designen. Minimalismen er ikke bare moderne og interessant – den tilbyr et spennende alternativ til det klassiske interiøret. I likhet med den skandinaviske stilen, a minimalistisk stue Innredet så enkelt som mulig, men gir rommet et elegant utseende.

minimalistisk stue – elegante møbler

rød-skap-moderne-stue

At minimalistisk stue skal virke romslig – så gjør uten dekorasjon og for mye møbler. Velg en sofa, salongbord, skap og du har møblene du trenger. Skinnsofaen er tradisjonelt monokrom – svart eller hvit og kombineres med et bord. Sett aksenter med sterke farger – hvis hele interiøret er grått, kan du velge mørk blå eller rød farge for skapet.

Innred en minimalistisk stue trinn for trinn

moderne-skandinavisk-stol-minimalistisk-stue

Et annet alternativ er at du legger tyngdepunktet i et møbel. Som et eksempel her er stolen med en interessant design. Det er imidlertid veldig viktig at du velger en aksent – enten et svart -hvitt bilde på veggen, eller en elegant vase eller møbel i dristige farger. Veggene er malt i et nøytralt fargevalg, teppet er også lys beige eller grått. Hele interiøret fra minimalistisk stue skal virke så romslig og lys som mulig, slik at du skaper en moderne atmosfære i huset ditt.

Røde aksenter i den minimalistiske stuen

moderne-skandinavisk-stue-rødt bord

Svart og hvit stue med en moderne skinnsofa

moderne-stue-svart-hvit

Moderne tremøbler i stuen

moderne-minimalistisk-møbler-stue

Svart og hvit stue belysning

elegant-belysning-minimalistisk-interiør-stue

Previous Post
Elektrisk skateboard for den ultimate surfopplevelsen på land
Next Post
Moderne sofadesign for stuen din