15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Øyesminke for bryllupet fra en fargerik eyeliner

mote-60-tallet-sminke-retro-øyne-gul

Når det gjelder å ta eventyrlige valg for bryllupsstilen, er dette det Øye sminke sannsynligvis den siste du vil eksperimentere med. Men sminke kan være en fin måte å tilpasse antrekket på mange måter uten å måtte investere i noe stort som en utsmykket kjole eller prangende tilbehør. Det er også unødvendig å bruke leppestift på en dag som gråter, svetter, spiser, drikker og har mange bilder, fordi det vil føre til at det blir smurt hele tiden, og i stedet for å nyte den store dagen din vil du finne deg selv å tenke på det hele tiden tid bekymre deg for hvordan du ser ut.

Øyesminke – Slik bruker du en lys, fargerik eyeliner selvfargerik-eyeliner-ideer-brude-sminke-bryllup

Så spørsmålet dukker opp, hva kan du gjøre? Sminkeekspert Nikol Elaine anbefaler en fargerik Øye sminke det vil ikke få deg til å se ut som et sirkus i det hele tatt, og resten av ansiktet ditt vil også se naturlig ut. Det beste er at du har produktene du trenger for denne sminken. mest sannsynlig allerede har i sminkeskapet eller kofferten og kan øve så ofte du vil før bryllupsdagen til du har oppnådd ønsket tykkelse, form og farge. Hva kan være bedre med instruksjoner for det Øye sminke enn fritt valg!

Hva du trenger for øyesminke:jessica-biel-tyrkisk-eyeliner-makeup-blå

  • trekk en pensel til eyeliner
  • Øyenskygge
  • vann
  • en øyenvippe curler
  • Mascara

Og slik er øyesminken:

trinn-ombre-eyeliner-grønn-instruksjon-brud

  1. Du lager faktisk eyeliner selv. For å gjøre dette, dryss litt øyenskygge på en tallerken eller et speil og bland det med en dråpe vann. Så enkelt er det å få den fargerike eyeliner for det Øye sminke! En sterk rosa ble valgt for disse instruksjonene, men du kan selvsagt bruke hvilken som helst annen farge du ønsker.
  2. Påfør nå en øyenskygge -primer, slik at du kan være sikker på at eyeliner holder godt. Så hvis du er redd for gråt og svette som er nevnt ovenfor, kan du være trygg på at på denne måten vil ikke eyeliner flekker.
  3. Ta en lett vinklet børste og bruk den til å plukke opp noen av den hjemmelagde eyeliner. Start med det ytre hjørnet av øyet og påfør en eyeliner langs det øvre lokket mot det indre øyekroken. Stopp i midten og start fra det indre øyekroken. Påfør en linje i motsatt retning til de to linjene møtes i midten. Så det er eyeliner for det Øye sminke gjort.
  4. Krølle vippene dine ved å bruke gummibelagte øyevippekrøller og knipe dem fem ganger ved røttene på vippene. Gjenta dette med vippene på det andre øyet.
  5. Avslutt stylingen med en mascara. Hvis du tror at gråt og svette er typisk for deg, er det best å bare bruke det på den øvre vippekanten. Hvordan unngå vaskebjørn -utseendet.

De friske nyansene

vakker-kvinne-øyne-sminke-eyeliner-grønt-lokk

P.S. Er du veldig glad i farger, kan du i tillegg til det fargerike Øye sminke legg også til en leppestift i en annen, lys nyanse. Imidlertid bør dette ikke være det samme som for eyeliner. Unngå matchende farger! Sørg for at ansiktet og kinnene dine ser veldig naturlige ut hvis du bestemmer deg for å gjøre mye sminke på både øynene og leppene. Ellers kan du komme farlig nær utseendet til en klovn.

En fargerik Øye sminke for bryllupet er kanskje ikke noe for deg. Eller kanskje det er det. Du har fortsatt nok tid til å tenke på det. I mellomtiden kan du bruke denne teknikken til det Øye sminke eksperimentere og finn ut hva du liker.

Den blå eyeliner på innsiden av det nedre øyelokket 

gifte seg med grønn-øye-liner-øye-sminke

 Instruksjonene for en titt med rosa eyeliner

eyeliner-bryllup-idé-øyesminke

 Et fantastisk blikk

øye-sminke-rosa-øye-liner-bryllup

 En idé med bronse

brun-blå-mørk-smokey-øyne-idé-øyne

 Trender for 2014

blå-øye-sminke-ideer-gifte seg med eyeliner

 En sjøsammensetning 

øye-bryllup-sminke-ideer-brud

Previous Post
Interiørtrender om sommeren – krydre leiligheten din!
Next Post
Moderne innredningsideer fra USA – hus i Hollywood