15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Perfect Makeup Foundation – Velge riktig farge

Makeup-grunning -by-hud-farge-å velge

Hvem som helst kan oppnå vakker sminke fordi den er basert på den perfekte sminketeknikken, valget av de riktige fargene i kombinasjonen av hår, hud og øyne, og sist men ikke minst, god sminke Makeup primer. Din Fond de Teint er nøkkelproduktet for vellykket sminke, som både er egnet for daglig bruk og for gallamiddager. Røykfylte øyne og tykke lepper er best på ren og sunn hud. Av denne grunn vil vi i dag introdusere deg for de viktigste trinnene for din vellykkede sminke og gi deg gode råd når du velger riktig fond de teint.

Den riktige sminkeprimeren

Hvis du er i tvil, gå for den lysere nyansen!

sminke-foundation-a-lysere-skygge-valg

Det er en god beslutning! Selv om det ikke er din nyanse, er det mye lettere å mørke lett med bronse eller pulver enn å prøve det motsatte – å lyse opp ansiktet ditt!

Videre er det også vanskelig å vurdere nøyaktig riktig fargenyanse for det kunstige lyset i kosmetikkbutikken. Noen ganger virker det for oss, ja, det er akkurat den skyggen jeg leter etter! Men hjemme kan du bli skuffet senere.

Makeup-grunning etter hudfarge

Test ikke på håndleddet, men på kjeven

Sminkeprimer -ikke-test-håndledd-kjeve-linje-

Dette er også sant fordi fargen på huden er forskjellig i forskjellige deler av kroppen. Når du tester en Fond de Teints, er det viktig å vurdere lyset i omgivelsene. Vårt tips: den beste og sikreste måten er å påføre en liten mengde Fond de Teint og vente til du kommer til dagens lys. Der kan du bedre vurdere om denne nyansen er akkurat den rette for deg.

Stol på nakken mer enn ansiktet.

sminke-foundation-i henhold til hud-farge-hud-type-valg

Det er gode råd, igjen på grunn av de forskjellige fargetoner i ansiktet. Årsaken til dette er også lett å forklare og ganske forståelig – ansiktet vårt er veldig utsatt for sol og har en tendens til å mørke mer enn halsen. Vårt tips: Test Fond de første gangen

Primeren som en base ikke som en maske

perfekt sminkeprimer ved å velge riktig farge

Ta din foundation makeup i stedet for en form for korreksjon som helt kan dekke visse feil i huden din. Men ikke glem at jo mer kosmetikk du legger på ansiktet ditt, jo mer utsatt er du for forurensning og porestopp i ansiktet ditt.

Previous Post
Elektrisk skateboard for den ultimate surfopplevelsen på land
Next Post
Moderne sofadesign for stuen din