15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Barneromideer som tenner fantasien

Barneromsdesign i lyse farger

Å designe et rom for dine elskede barn kan være så gøy! Hvis du er klok i å velge Barnehagen idé Du kan også sørge for nødvendig ro og ro mens du leker på det perfekte soverommet eller lekerommet ditt. Moderne designere skaper Barnehage ideer, basert på et inspirerende utvalg av spennende temaer. Her er bare noen av de beste for din nytelse og motivasjon.

Barneromsideer – senger i to etasjer

Barneromsdesignidé - to -lags senger

Alle Barnehage ideer må inkludere visse ting for at de skal fungere godt. De må være morsomme og bør være så store som mulig, spesielt i første etasje. De må også være lyse, luftige, friske og rene. Det er også viktig for deg å være enkel å organisere og sortere ut. Gulv er mer enn ofte den viktigste lekeplassen. Barna dine vil ta ut lekene sine og bruke bakken som et landskap for fantasien. Når de er ferdige, kan gulvet ende opp som en riving i stedet for et ideelt hjem. Løsningen er å bygge mange lagringsenheter på ditt barns rom. Inkludert esker, skap og skuffer, slik at alt som faller ut av et spill kan tørkes bort fra øynene dine. Hvis stedet er logisk og rikelig, vil barna bli oppmuntret til å rydde opp på egen hånd. Som små engler som de virkelig er.

Blå barnehage ideer

Barneromsdesign i blått

Ideelt sett bør fargeskjemaet i barnehagen være lyst og oppløftende. Mørkt dystert interiør er vanligvis ikke førstevalget for et barnerom. Kanskje du bruker et spennende tema på ditt Barnehagen idé gjennom bilder eller et veggmaleri. Kanskje et jungeltema, eller et fantasielandskap, eller til og med et havtema, ville være en helt spesiell funksjon i rommet. Store fototapeter er lett tilgjengelige for å gjøre denne oppgaven veldig enkel. Enten du velger et bestemt tema eller et mer fleksibelt fargevalg, kan du finne måter å koordinere dette med møbler og tilbehør i rommet. Ukoordinerte barnerom ser rotete og kaotiske ut allerede før barna begynner å leke.

Afrika -tema i barnehagen design

Barnehagedesign med tema i jungelen

Barna skal leke og hoppe på møblene i barnehagen, så det må være solid. Med dette i tankene, velg stoffdeksler som er enkle å bytte og vask for å fjerne klebrig fingeravtrykk, juicefall, maling flekker, etc. Fleksible møbler som oppbevaring eller dobbeltsenger vil hjelpe deg med å få mest mulig ut av ditt barns rom. Sistnevnte er perfekt for moro “overnatting” eller til og med “pyjamasfester”.

av Jaz

Fargerik fargepalett – barnehageideer

lyse farger i barnehagen design barnehage ideer

Flydekorasjon i barnehagen

Barneromsdesign - dekorasjon av fly

Plassdesignordning i barnehagen

Barneromsdesign romtema

Interessant idé for et kompakt barnerom

Barnehage design ideer

Minimalisme i barnehagen

minimalistisk stil i barneromsdesign

Veggdekorasjon i barnehagen

Barneromsdesign - dobbeltsenger

Barneromsideer fra Ikea

Dobbeltseng fra ikea - design av barnerom

Barneromsdesignidé fra ikea

Previous Post
Interiørtrender om sommeren – krydre leiligheten din!
Next Post
Moderne innredningsideer fra USA – hus i Hollywood