15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Topp 10 kreative vekkerklokker med kule funksjoner – umulig å sove!

Clocky kreativ vekkerklokke ruller av høyteknologisk idé

Vi liker å sove. Og et vanlig problem for nesten alle er å sove. Det være seg for arbeid, klasse, møter eller andre viktige aktiviteter på dagtid. Det er derfor vekkerklokken har blitt vår beste venn i disse dager, og vi bør stole på den 100%. Vi hater ham noen ganger, men du ville gjort dette 10 kreative vekkerklokker bare kjærlighet. De tilbyr den beste reisegarantien og har kule og morsomme design.

Kreative vekkerklokker som inspirerer til handling

Klokkende vekkerklokke

kreativ vekkerklokke klokket hvit robot løper bort

Med denne lille, raske og høye vekkerklokken våknet du umiddelbart. Clocky, med terrenghjulene, hopper ut av nattbordet, går rundt i rommet ditt og gir en irriterende pip-pip-lyd samtidig. Du må fange den og slå den av.

Flygende vekkerklokke

kreativ vekkerklokke flygende propell stå opp garanti

For å slå av denne vekkerklokken må du stå opp igjen. Den blåste propellen er nøkkelen til å stoppe den forferdelige lyden.

flygende vekkerklokke stå opp garanti propell

Form opp vekkerklokken

kreativ vekkerklokke handling form morgen trening

Damer, denne kreative vekkerklokken ville absolutt være den beste gaven til din late partner. Du må svinge stangen 30 ganger for å stoppe alarmen.

Pute vekkerklokke

kreativ vekkerklokke pute glødende teknologi

Puten bruker et LED -stoffunderlag under overflaten for å vekke brukeren med lys i øynene. Dette underlaget indikerer også tiden på putens overflate.

Dørmatte vekkerklokke

kreativ vekkerklokke design teppe led stand up slå av

Denne vekkerklokken tvinger deg til å stå fysisk opp for å slå den av. Hvis du virkelig vil utfordre det, legg denne dørmatten vekk fra sengen. Selvfølgelig ville det ikke vært en ekte vekkerklokke hvis den ikke hadde en LCD -skjerm.

Skyt koia med pistolen

kreativ vekkerklokke som skyter mål infrarød laserpistol

Hvis du ikke er proff på skytespillene, må du prøve denne vekkerklokken. Reglene er enkle: du må stoppe alarmen ved å skyte laserpistolen mot målet i porthole.

Den kreative vekkerklokken med IQ -oppgaver

iq vekkerklokke design løse oppgaver om morgenen

Her er en vekkerklokke for nerder. For å stoppe det må du løse et IQ -problem. Designet er så minimalistisk at det ville se perfekt ut på soverommet ditt.

desinfisere en vekkerklokkebombe

dynamittstenger vekkerklokke design interessant idé

Å deaktivere den vekkerklokken ville ikke være like vanskelig som en bombe, men tikkingen kommer garantert til å gå deg på nervene.

Vekkerklokke med vannsprut

kreativ vekkerklokke designer søvnige vannøyne spruter

Sove 10 minutter til? Denne vannsprutte vekkerklokken starter deretter et vannangrep. Bedre å la et håndkle være i nærheten.

å makulere en regning?

Vekkerklokke design makulering penger slå av bjellen

Herregud, slå den av, slå den av! Dette er for mye! Makulere en hundrelapp for å vekke en hardcore sovende? Takk og lov, dette er bare et konsept, og det beste er at ingen vet hvem som kom på denne gale ideen.

9 kreative og uvanlige vekkerklokker for godt humør 

Previous Post
Elektrisk skateboard for den ultimate surfopplevelsen på land
Next Post
Moderne sofadesign for stuen din