15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Box vår seng design: et snev av Amerika på soverommet

lilla soverom satt opp seng madrass design idé tregulv

Da sengekonstruksjoner ennå ikke var kjent, noe som var tilfellet fram til 1800 -tallet, ble det forsøkt å plassere madrassen, som på den tiden fremdeles lå direkte på gulvet, høyere. I begynnelsen ble dette gjort ved å plassere to madrasser oppå hverandre, før begynnelsen av 1900-tallet da madrasser ble plassert på en fjærbelastet bunn. Boxfjærsengene ble født og har nå etablert seg som et velprøvd sovesystem i mange land. Dette gjelder spesielt i de skandinaviske landene, i Canada, men også i USA.

Box våren design: enkel og effektiv

Rammestativ i tre, moderne designmøbler for møbler i soverom

En lamelramme er dispensert i boksfjærsengdesign. Basen er stort sett laget av massivt tre, men kan også være av metall. Fjærkjerner er innebygd i denne understellet, som også er kjent som en fjærboks eller fjærramme. For å la luften sirkulere bedre, står boksfjærer på føttene, rundt 20 centimeter over bakken. Madrassen er nå plassert på denne understellet, slik at hvilken som helst madrass kan brukes til dette. I motsetning til lamellrammer, som ofte er delt inn i flere soner og som også kan justeres, tilbyr boksen våren konstant støtte. Takket være det frie valget av madrass kan liggekomforten tilpasses personen.

I tillegg, med denne typen senger, trenger du ikke lenger å kjøpe en ekstra, dyr lamellramme. Basen, madrassen og en topper er tilstrekkelig, og du kan synke ned i fjærene og føle at du er på sky ni.

Hvis du har valgt rammesenger med hodegjerde, velger du i det tredje trinnet forlengelsen for å feste hodegjerden slik at dette ikke skjer

Box vår senger design fra Internett

stilig soverom møbler ideer designer senger metall

Online shopping blir også mer og mer interessant i møbelsektoren. Et besøk i møbelbutikken er ikke lenger nødvendig, for eksempel kan du shoppe sovemøbler på nettsteder som f.eks betten.de kan designes veldig enkelt. Trinn-for-trinn-instruksjoner bringer alle til den riktige boksen med seng.

I trinn 1 velger du riktig sengestel. Materialene og selvfølgelig designet er avgjørende her. Hva liker du og hva passer inn i dine fire vegger? I det andre trinnet velges innsettingssystemet, som består av esken, madrassen og topperen. Dette innsettingssystemet er tilgjengelig for forskjellige kroppsvekter og for mange forskjellige størrelser.

moderne soverom satt opp seng design ide USA inspirert

Forsvinner bak madrassen. Det fjerde trinnet er der for å gjøre enda mindre justeringer. For eksempel kan en topper laget av viskoskum velges for en høyere punktelastisk justering, eller en luksuriøs pocketfjærmadrass som tilpasser seg enda bedre til kroppen.

Siden du ikke kjøper en ny seng hvert år, kan det godt være at en boxmadrass er relativt ukjent. Mange er av den oppfatning at de ikke er kjent med en slik seng. Men sannsynligvis har alle som har bodd på et hotell eller på et cruiseskip sannsynligvis kommet i kontakt med en boxmadrass, fordi disse sengene er foretrukket i disse to næringene. Men de ser også bra ut på soverommene hjemme.

Previous Post
Interiørtrender om sommeren – krydre leiligheten din!
Next Post
Moderne innredningsideer fra USA – hus i Hollywood