15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Påfør øyenskygge og sminke avhengig av form og størrelse på øynene

Korrekte øyne make-up make-up former-smokey eyes-effect nedre øyelokk

Det er velkjent at øynene reflekterer sjelen. Øyenskygge og sminke er ofte de beste vennene og hjelperne til kvinner som ønsker å understreke deres naturlige skjønnhet og karakter. Ulike øyeformer kan gjenkjennes, og ikke alle sminke tips er egnet for alle øyne og ansiktsformer. Så hvordan får jeg ordentlig til å sminke øynene mine? Hva er den beste måten å understreke formen på øynene mine? I denne artikkelen forklarer vi deg ved hjelp av noen få bilder som grunnleggende sminkeregler må overholdes. Når du bestiller, utstyr deg med mye tålmodighet og prøv alle forslagene til du finner den beste varianten (eller variantene) for deg selv.

Øyenskygge og sminke: tips for nybegynnere

sminke Påfør sminke riktig-triks lette sminkehjørner i øynene

Slik at sminken varer lenger, bruk en lys beige øyenskygge som base. Ikke glem det Øyenskygge og sminke fremfor alt et spill, et triks med lys. Ved å markere visse områder i ansiktet og øyelokkene, skapes en illusjon av lys og åpne øyne.

Å velge øyenskygge og sminke riktig

Make up Makeup øyenskygge understreker det ytre hjørnet av øyet

Hvordan bruker du øyenskygge? Lyse lysskygger åpner øyet optisk og lar visse områder skille seg ut. For å skyve øyelokket tilbake, bruk en mørkere øyenskygge. Som regel består 3 øyesoner – det indre øyekroken, det øvre øyelokket og det ytre hjørnet av øyet.

make up tricks hjørne av øyet påfør øyenskygge-med en pensel-mørk

På denne måten fremhever du øynene dine og blikket ditt blir mer åpent og lysere: Påfør en mørkere nyanse på øyets indre hjørne og highlighter under brynene på øyenbrynene. Effekten fungerer også med forskjellige fargede øyenskygger.

På innsiden av øynene må du sminke riktig Tips-sminke øyeform

Følgende gjelder for øyesminke: Legg vekt på det indre hjørnet av øyet med en bred øyelindring ved å bruke eyeliner eller mørk øyenskygge. Legg vekt på det ytre hjørnet av øyet med smale øyne, bruk eyeliner fra midten av øyet.

Smink katteøyne

Cat eyes øvre øyelokk make-up øyenskygge svart eyeliner pull

Bruk en pensel for å smøre gullstøvmakeup på det bevegelige lokket, lokket på lokket og det indre øyekroken. Trekk lokket utover og trekk en fin linje i lokket med penselen slik at det dannes en liten trekant. Mal forsiktig det øvre øyelokket med øyenskygge.

Legg vekt på øyets senter eller øyelokkets brett

makeup-ideer-make-up-bruk crease-eyeliner draw

Bananformet sminke 

Forslag utgjør øyesminke-triks-bruk mørke skygger under øynene

Understreke det ytre hjørnet av øyet

Tips for øyesminke Make-up Påfør øyeskygge i øyeform

Legg vekt på begge hjørner av øynene – påfør lys øyenskygge på midten av øyet

Smink mørk øyenskygge-på hele øyelokket-med en børste

Previous Post
Interiørtrender om sommeren – krydre leiligheten din!
Next Post
Moderne innredningsideer fra USA – hus i Hollywood