15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Det solide overflatematerialet HI-MACS ® i Doble Dueto-leiligheten

Solid-overflate-materiale-HI-MACS-Doble-Dueto-leilighet

Innredningsstudioet Cuartopensante fra Spania fullførte nylig Doble Dueto -leiligheten i Albaida. Arkitektene designet interiøret i denne 1400 kvadratmeter store leiligheten med omfattende bruk av Solid Surface Material Hi-MACS ®.

Massivt overflatemateriale HI-MACS ® med omfattende bruk

Solid-overflate-materiale-HI-MACS-Doble-Dueto-leilighet

Eieren ønsket en leilighet som var både funksjonell og personlighet. Hans roller som forretningsmann og familiemann var utgangspunktet for prosjektet. Eieren bruker en stor del av tiden sin på å reise, så han trenger en leilighet som har en spesiell karakter: en oase som opprettholder aspekter som komfort og hygge.

Veggenhet av massivt overflatemateriale HI-MACS ®

Doble-Dueto-leilighet-spisestue-hengende-lampe-gullblad

Denne Doble Dueto -leiligheten er inspirert av byen og blander fire hovedfarger: bladgull, eik, hvit og svart. Uten å miste målet, ble designet inspirert av eierens følelser. Svart og hvitt ble brukt til grunnleggende elementer i møbler og deretter supplert med enkelheten i treet og rikdommen til de gyldne tonene.

Doble-Dueto-appartement-Cuartopensante-Spania

Det er ett materiale som skiller seg ut på grunn av dets estetiske aspekter og kvalitet – Solid Surface Material HI -MACS ®, som har blitt brukt i store deler av hjemmet. Fra kjøkkenbenken og noen belegg til ulike elementer på badet. Etter prosjektlederens mening har dette materialet en rekke fordeler, inkludert renheten i akrylsteinen, dens tekniske egenskaper og muligheten til å arbeide med en tykkelse på 9 millimeter.

Massiv overflate-materiale-HI-MACS-kjøkkenbenk

Møbler skiller spisestuen fra stuen, som inneholder et stort bord og seks stoler i svart skinn, samt en stor lampe dekket med gullblad.

kjøkken veggbekledning-eik

Hvitt dominerer kjøkkenet, med fargeaksenter og lyse installasjoner på en av sideveggene, samt eikepanel som skaper kontinuitet med gulvet.

Boområdene i Doble Dueto -leiligheten har et flytende forhold. Bevis på dette er treet bak fire glassvegger. Glasset er en visuell separator og inneholder stammen til et hundre år gammelt oliventre.

oliventre iøynefallende kjøkken

Soverommet inneholder en seng med en eikeaktig baldakinkonstruksjon i midten av rommet. Garderoben er atskilt fra soverommet med et glassbad, begge områder er opplyst med innebygde taklamper.

Doble-Dueto-leilighet-kjøkken-eik-tregulv

Takket være de termiske egenskapene til Solid Surface Material HI-MACS ®, kan materialet tilpasses mange former og kan kombineres med andre materialer som tre eller glass for å oppnå et elegant, originalt og unikt resultat. Av disse grunnene har Solid Surface Material HI-MACS ® blitt brukt på badet til servant, dusj, både vegger og gulv.

Doble-Dueto-leilighet-soverom

Doble-Dueto-lys-installasjon-bak-sengen

Doble-Dueto-bio-peis-soverom

Doble-Dueto-hvitt-bad-HI-MACS

badekar-glassvegger-soverom

Doble-Dueto-badHI-MACS-materiale

Doble-Dueto-leilighet-stort-speil

Doble-Dueto-leilighet-balkong-rotting-swing

Previous Post
Interiørtrender om sommeren – krydre leiligheten din!
Next Post
Moderne innredningsideer fra USA – hus i Hollywood