15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Å bygge et sammenleggbart bord til veggen – instruksjoner og inspirasjon

sammenleggbart bord til den hvite skrivebordshyllestolen på veggen

Sammenleggbare bord er et praktisk alternativ hvis du bor i en liten leilighet og ikke har mye plass til større møbler. Med en Sammenleggbart bord til veggen, Du kan sikre tilstrekkelig plass umiddelbart etter bruk ved ganske enkelt å brette den opp eller ned, som navnet antyder. Hvis du er teknisk begavet, kan du til og med bygge en selv. Eksempler på praktiske modeller er de der bordplaten er festet til et trebord som kan brukes som en hylle når toppen brettes ned.

Sammenleggbart bord til veggen – moderne design laget av mørkt tre

sammenleggbart bord vegg mørkt tre liten familie idé laminat

Sammenleggbart bord til veggen kan brukes til forskjellige formål. På den ene siden er det veldig godt å spise på kjøkkenet. Men det er også veldig praktisk og plassbesparende som et lite skrivebord. Du kan også legge til hyller på det sammenleggbare bordet. Når den er lukket, kan den se ut som et låst skap. Du kan også bruke sammenleggbart bord til veggen som en forlengelse til spisebordet. Dette betyr at du raskt kan få flere seter når du besøker, uten å måtte sette opp et ekstra bord.

Bygg et sammenleggbart bord til veggen selv

Lag et sammenleggbart bord for veggen selv instruksjoner svart design krakk

I denne artikkelen vil vi gi deg enkle instruksjoner som du kan gjenskape et sammenleggbart bord for veggen som det på bildet ovenfor. I tillegg til dette har vi noen andre inspirasjoner du kan tenke på når du bygger. Det beste du kan gjøre er å besøke maskinvarebutikken for å be om noen tips der og begynne å bygge ditt eget sammenleggbare bord med en gang.

Instruksjonene for sammenleggbart bord

sammenleggbart bord veggbånd måle kjøkkenmøbler byggeinstruksjoner

Først og fremst bør du bestemme hvor stort du vil at det sammenleggbare bordet skal være for veggen. Hvis du vil bygge et spisebord, bør du vurdere at en størrelse på 56 til 61 cm må gis for å sikre nok plass til to personer. Eksemplet på disse instruksjonene er 28 cm bredt og 120 cm langt.

Overfør deretter ønsket størrelse på et stykke kryssfiner. Sørg for at linjene er rette og at det er perfekte rette vinkler. Du kan også bruke annet tre du vil. Du trenger ett stykke til bordplaten (i dette tilfellet 28 x 120 cm) og et annet til bakveggen som toppen er lagret i (valgfritt). For eksempel på sammenleggbart bord for veggen ble en lengde på 122 cm og en bredde på 61 cm valgt for bakveggen. Det er også fire treplater som måler 2,5 x 10 cm som du kan ramme denne bakveggen med. Du bestemmer lengdene tilsvarende, avhengig av bredden og lengden på bakveggen.

Skru veggboksen sammen

sammenleggbart bord veggboks kryssfiner idé diy prosjektmøbler

Ved hjelp av en sirkelsag skjærer du forsiktig ut formene for det sammenleggbare bordet til veggen. Lim platene på bakveggen med trelim. Start med topp- og bunnplaten først, og legg deretter til sideplatene først.

Du bør klargjøre fire strimler til bordplaten slik at bordet blir mer stabilt. Du trenger to i samme bredde og to i samme lengde som bordplaten. Du fester dette deretter til undersiden av tallerkenen. For å gjøre dette, bruk trelim igjen og begynn igjen med toppen og bunnen, og fest deretter sidene. Deretter kan du forberede det sammenleggbare bordet for veggen for maling. Slip først treverket grundig, spesielt i kantene, og fyll skruehullene med kitt. Påfør deretter en primer først. Når dette er godt tørt, kan du male treverket i hvilken som helst farge.

Fest sammenleggbart bord

sammenleggbart bord vegg veggveggbor bygge spisebord enkelt

Merk stedet på veggen der du vil feste bordet. Pass på at du fester esken rett. Du bør bruke et nivå for dette formålet. Skru baksiden av esken på veggen. Du kan kutte hengslet til ønsket lengde. Fest dem deretter til bakveggen og legg til bordplaten. Be noen om hjelp med dette fordi noen burde holde tallerkenen rett. Til slutt er det kjedene til det sammenleggbare bordet for veggen, som skal holde bordplaten i en 90-graders vinkel mot bakveggen. I vårt tilfelle var det nødvendig med kjeder med en lengde på 63,5 cm.

Fest hengslet

sammenleggbart bord for vegghengselskruene instruksjonsbor

Instruksjoner funnet på HDTV.

Du bør legge til en lås slik at bordplaten holder seg når den er brettet opp. Ellers er du ferdig med dette prosjektet for et sammenleggbart bord til veggen. Ta en titt på noen flere ideer du kan prøve!

Svart sammenleggbart bord

sammenleggbart bord til veggen svart moderne hylleidé veggkunst

En kjøkkenvogn med et sammenleggbart bord

sammenleggbart bord til veggen kjøkken skap hjul moderne klappstoler

 Sammenleggbart kjøkkenbord med hylle

klappbord vegg plassbesparende idé hylle bordplate lyst tre

klappbord vegg kjøkken spisebord idé moderne stoler tre

klappbord vegg liten kjøkken idé krom vask hvit innredning

klappbord vegg inspirasjon hvitt skap støtte stol beige moderne

sammenleggbart bord vegg enkel trebrett kjede krakk skrivebord ide

Sammenleggbart bord vegg arbeidsbord studio satt opp diy skaphylle

Previous Post
Interiørtrender om sommeren – krydre leiligheten din!
Next Post
Moderne innredningsideer fra USA – hus i Hollywood