15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Det lille Baltazar -huset – ideer for husdesign

Baltazar -huset - frontfasade

Dette moderne lille huset er Baltazar hus kalt. Et lite hus designet av Public Architects i La Jolla, California. Arkitektene prøvde å gjøre det beste med den begrensede plassen – huset er koselig og på ingen måte ubehagelig. Arkitekter prøvde å modellere de indre rommene deretter. Resultatet er et veldig fint og komfortabelt Baltazar -hus med akkurat nok plass.

Designidee for et lite hus

moderne arkitektur - glassfasade

Hvis plassen er begrenset og du ikke kan bygge stort horisontalt, er det eneste alternativet å bygge rommet vertikalt. Arkitektene bygde derfor det lille Baltazar -huset i tre plan. Første etasje inneholder de private rommene i huset. Den har mindre vinduer. Husets hovedinngang er her – du kommer inn i huset gjennom store glassdører. Det er også en innglasset utgang til dekk på baksiden av huset.

Utvendig design – Baltazar -huset

moderne husdesign - takterrasse

Første etasje er forbundet med det øvre nivået med en trapp bygget bak en vegg. Andre etasje med den generelle stuen har store vinduer som slipper inn mye naturlig lys og spiller en vesentlig rolle i romventilasjon, mens den siste etasjen har et lite dekket område av tre. På dette nivået er det en terrasse som kan brukes som stue.

Interiørdesign i det lille huset Baltazar -huset

Baltazar House - interiørmøbler i det lille huset

Betongen som ble brukt til å bygge huset, kan sees over hele bygningen. Deler av fasaden er dekket med treplater. Interiøret består av lite møbler, for det meste laget av polert tre. Veggene er malt i hvitt. Fargeskjemaet består av nøytrale toner med noen få fargerike aksenter. Et fargerikt bilde fungerer som dekorasjon i det private rommet. En fin en lite Baltazar -hus, det ser veldig koselig ut.

Av K.H. Christova

stilig stue - dekorasjon

Previous Post
Interiørtrender om sommeren – krydre leiligheten din!
Next Post
Moderne innredningsideer fra USA – hus i Hollywood