15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Triplex -leilighet i Praha kombinerer industrielt utseende med moderne design

Triplex leilighet i Praha moderne kjøkken hvit øy industriell stil murvegg Dette moderne Triplex leilighet i Praha er et prosjekt av B2 Arkitektur og ble fullført i 2013. Det ble opprettet etter renoveringen av et tidligere industribygg i Karlin -distriktet. Noen av bygningens originale trekk og karakter har blitt beholdt mens andre moderne aksenter skaper en fin kontrast.

Triplex leilighet i Praha med et stilig industrielt interiør

Triplex leilighet i Praha innredning kjøkken hvit øy murvegg Den moderne leiligheten ligger i Cornlofts, en tidligere industribygning i Karlin -distriktet i Praha. Det ble omgjort til boligformål og er basert på designet av Baumschlager Eberle Architects fra Wien. Interiøret designer med ukonvensjonelle løsninger og prøver å maksimere boarealet og det naturlige lyset. Deler av den originale gulvplaten er fjernet og erstattet med nye glassplater. Som et resultat oppstår uventede severdigheter mellom nivåene. Rommene er også visuelt forstørret og mengden naturlig lys i interiøret økes.

Triplex leilighet i Praha-vintage og moderne skreddersydde møbler

triplex leilighet industriell stil moderne aksenter åpen stue

Hovedmålet med leilighetsrenoveringen var å kombinere det originale industrielle utseendet med en moderne design og nye materialer. Første etasje inneholder entreen med et skreddersydd skap, eierens musikkstudio, et barnerom og et gjesterom med eget bad. Andre etasje har en offentlig karakter. På den ene siden er det et åpent kontor med takvindu og utsikt over en trapp som forbinder de tre planene i triplex -leiligheten. På den andre siden er det en liten salong som er visuelt forbundet med den delvis glasserte gulvplaten.

hvit hjørnesofa og trehyller i industriell stil stue industrielt utseende aksenter trehyller taklampe Stuen er laget etter mål med vintage og moderne møbler, supplert med en interessant mosaikkveggdekorasjon og andre musikkrelaterte elementer som er rettet mot okkupasjonen av eieren. I tillegg til underholdningsrommet, inkluderer tredje nivå også soverom med bad og to omkledningsrom. Vegg malt med tavlemaling triplex leilighet i Praha hvit kjøkkenøy tavlevegg interessant vask på kjøkkenet moderne kjøkken øy hvit vask kobber Kjøkkenøy med asymmetrisk form moderne leilighet tregulv hvit øy geometrisk Avtrekkshetten synker ned i kjøkkenøya moderne kjøkken hvit øy murstein industrielt utseende Trapper og gang Triplex leilighet i Praha moderne industriell kombinasjonsgang Glassstativ triplex leilighet konvertering glass rekkverk tregulv Glassutskjæring i bunnen Triplex -leilighet i murvegg i glassgulv flatkonvertering industrielt utseende musikkrom piano soverom møbler steinvegg industrielt utseende triplex leilighet konvertering betong vegg tregulv vegg speil Triplex leilighet i Praha garderobe skyvedører matt glass innredning av garderobelementer i industrielt utseende triplex leilighet lite bad tre vegg underskap triplex leilighet Praha industribygning renovering moderne møbler cornlofts triplex leilighet Praha b2 arkitekter planlegger tverrsnitt triplex leilighet Praha b2 arkitektur planløsning

Previous Post
Elektrisk skateboard for den ultimate surfopplevelsen på land
Next Post
Moderne sofadesign for stuen din