15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kaffemaskin – hvilke varianter er det og tips å velge mellom

morgenkaffe frokost livlige kaffebønner kvinne

Millioner av menneskers dag begynner om morgenen med kaffe hjemme. Dette er vår forfriskende, obligatoriske drink, ikke bare om morgenen. På ettermiddagen inviterer vi også gjester til kaffe og kake. Det er selvfølgelig viktig hvordan du tilbereder den velduftende varme drikken slik at den sikrer godt humør om morgenen eller gjør gjestene dine godt. De fleste husholdninger bruker for tiden en Kaffemaskin montert. Utvalget av kaffemaskiner på markedet er veldig rikt. I dag ønsker vi å gi deg bare noen av de beste merkene.

Kaffemaskin for tilberedning av morgenkaffe

drikke kaffe aroma duft fersk morgenmaskin

Alle som drar på shoppingtur vil bli bortskjemt med valg! Hvilken kaffemaskin skal jeg kjøpe? Kapsel- eller putemaskin, helautomatisk maskin eller portfilter eller kanskje en filtermaskin? Før vi ser nærmere på de enkelte kaffemaskinene, må noen få viktige spørsmål besvares: Hvor mange kopper kaffe drikker du per dag? Og hvor mye tid vil du bruke per kopp? Hvordan vil du tilberede kaffen din? Kaffebønner, malt kaffe i form av pulver eller porsjoner som kapsler eller pads viser tydelig kvalitetsforskjellene. Og det er der forskjellene i prisene på hver kaffemaskin kommer fra. Men ikke glem, dyrt betyr ikke nødvendigvis bra! Ikke alltid, uansett!

Helautomatisk kaffemaskin – praktisk og billig

Kaffemaskin Delonghi.

kaffemaskin latte macchiato nescafé dolce automatisk

For rask og ukomplisert tilberedning av kaffe anbefaler vi helautomatiske maskiner. Avhengig av utstyr, leverer en slik kaffemaskin espresso, cappuccino, men også cafe latte eller latte macchiato, alt med et tastetrykk.

Kapsel kaffemaskin – Praktisk, men dyrt

maskin kaffekapsler nescafe dolce gusto red modern

maskin Krups til Nescafé Dolce Gusto.

Vil du ha mer bekvemmelighet når du tilbereder kaffe? Da er en kaffemaskin med kapsler det rette for deg. Her trenger du ikke bekymre deg for riktig mengde kaffepulver. Med kapselsystemene er mottoet: velg smaken, sett inn kapselen, vent og nyt espressoen. Men denne bekvemmeligheten kommer til en høy pris!

Kaffematte: enkelt prinsipp, sterk pris

espresso filterunderlag kaffemaskin

En kaffepute -maskin lover bekvemmeligheten til kapselsystemene til en litt lavere pris. Hun bruker praktiske “kaffeputer” til forberedelse. En slik kaffepute består av rundt syv gram malt kaffe i en pute laget av filterpapir. Dette betyr at putene er like enkle å bruke som kapselsystemer.

Espressomaskin for kaffeelskere

kaffemaskin delonghi espresso svarte tips

Espressomaskinen fungerer i henhold til portafilterprinsippet og er nesten det motsatte av helautomatiske eller kapselmaskiner i bruk. Dette inkluderer manuell tilberedning av en perfekt espresso, så en slik kaffemaskin er et verktøy for manuelt arbeid.

Kaffen går inn i portafiltret

filterkaffe espresso maltbønner automat

Med en slik kaffemaskin kan du brygge best mulig espresso takket være portafilteret av høy kvalitet. Dette krever imidlertid også din vilje til å investere tid og krefter i denne prosessen. Slike maskiner er egnet for kaffeelskere som vil nyte å lage en kopp espresso.

Tilbered espresso med kaffemaskinen

varm espressokaffe svart kopp porselensskål

Kaffemaskin for filterkaffe: Påvist bryggemetode

klassisk kaffemaskin filterkanne svart praktisk

Kanskje filterkaffen er den beste måten å oppdage deg på, som den klassiske kaffemaskinen som fungerer i henhold til den konvensjonelle bryggeprosessen også er tilgjengelig for. Mange innovasjoner har også integrerte kaffekverner eller en filterprosess med kombinert melkeskum. Alt dette øker gleden av filterkaffe!

Kaffemaskin med display

Automatisk kaffemaskin funksjoner kaffekanne sølv display

Har du allerede valgt kaffemaskinen din? Eller skal du nå på shoppingtur gjennom butikkene? Vi håper vår oversikt vil gjøre valget ditt enklere! Og viktigst av alt: kaffen din vil smake godt!

 espressomaskin grønn automatisk kaffe kokende kopp

kaffemaskin Nespresso.

kaffebønner kopp hvit porselen koffein

kaffemaskin svart kopp kaffebønnefat

capuccino kaffebønneskum melkemaskin automatisk

kaffebønner fersk brun aroma kaffekokemaskin

Previous Post
Elektrisk skateboard for den ultimate surfopplevelsen på land
Next Post
Moderne sofadesign for stuen din