15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Pengene tilbake med cashback – slik fungerer det trinnvis

Hvis du må være nøysom når du handler og ikke overstiger et visst budsjett, kan shopping raskt forårsake frustrasjon. Det såkalte cashback-systemet tilbyr en måte å få tilbake penger når du handler. Her avklarer vi hva dette handler om, hvordan forhandleren og produsenten cashback er forskjellige og hvordan sparesystemet fungerer i detalj.

Pengene tilbake med cashback: hva betyr begrepet?

Det er mulig å handle og spare penger

Alle som liker å handle på Internett vil alltid finne de beste kuppene. Kuponger, rabatt- og kampanjekoder, prissammenligningsportaler og lojalitetskampanjer – de får deg til å føle deg bra når du handler. Men det er en annen måte for forbrukerne å få mer ut av handelen. Med Cashbacks du får tilbake en del av pengene du brukte med hvert kjøp. Navnet “Cashback” (på engelsk “money back”) er programmet her.

Prinsippet er alltid det samme med cashback -systemer: handle og få penger tilbake. Hvis poeng må samles inn i et klassisk lojalitetsprogram og deretter konverteres til belønninger, merkes cashback direkte i lommeboken. Bare mengden cashback kan variere. Spesielt populære er kampanjer der 100% av kjøpesummen refunderes slik at det kjøpte produktet kan testes gratis.

Forskjellene mellom forhandler cashback og produsent cashback

Få pengene tilbake med nyttige tips fra Cashback

I motsetning til Payback og andre lojalitetspoengsystemer, er Cashback -systemet også i stor grad rettet mot alle som kjøper på nettet. Men ikke alle cashback er like – det kan være grunnleggende forskjeller her. Det må skilles mellom forhandler og produsent cashback. Men hvordan er disse to cashback -variantene forskjellige??

Dealer cashback: tjen penger mens du handler

Tips for shopping og få noen penger refundert

Med selger cashback oppretter brukeren en konto med en cashback portal etter eget valg. Dette populære affiliate marketing -instrumentet tar sikte på å vinne nye kunder til nettbutikken. Dette lykkes med at cashback -portaler henviser sluttkunder til en nettbutikk for provisjon. Portalene viderefører en del av denne provisjonen direkte til sluttkunden.

Dealeren cashback er nyttig, for eksempel hvis du vil kjøpe hagemøbler fra Middelhavet og spare penger i prosessen.

Slik fungerer kjøpmannens cashback:

Kjøp penger tilbake med cashback med rabatt

  1. Velg en nettbutikk på en cashback -portal der cashbacken er spesielt høy, og få tilgang til nettbutikken via lenken
  2. Legg ønsket artikkel i handlekurven og send bestillingen
  3. Prosentandelen angitt som cashback havner på den virtuelle kontoen til cashback -portalen etter kjøpet.
  4. Med mange tilbydere må et visst beløp nås på den virtuelle kontoen før tilbakebetalingen blir utbetalt. Når dette beløpet er nådd, kan cashback utbetales.

Produsent cashback: Kjøp produkter billigere eller gratis

Tips for kjøpere på nettet som får pengene tilbake med cashback

Det ser litt annerledes ut med produsentens cashback. Det er her ulike portaler spiller inn, der forbrukeren kan dra fordel av cashback -kampanjer. Disse portalene samarbeider med store nettbutikker. Sluttkunder kan finne cashback -kampanjer som har blitt lansert direkte av produsenter via tilsvarende portaler. For å annonsere et nytt produkt, for eksempel, starter for eksempel cashback -kampanjer med hundre prosent refusjon av kjøpesummen. I dette tilfellet kjøper forbrukeren produktet, betaler for det på vanlig måte, sender kvitteringen til produsenten og får deretter refundert kjøpesummen. I tillegg til cashbacks med full pengene-tilbake-garanti, er det også kampanjer der du får et visst beløp refundert når du kjøper. Så du kan kjøpe visse produkter til en lavere pris.

Previous Post
Interiørtrender om sommeren – krydre leiligheten din!
Next Post
Moderne innredningsideer fra USA – hus i Hollywood