15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Bakgrunn i spisestuen – 9 flotte designalternativer

tapet spisestue sølv design blå aksenter lampeskjerm blomsterpotte

Tror du det er en enklere måte å bringe farge, mønster, stil eller tekstur inn i en atmosfære og forvandle det helt enn tapetet? Fordi vi vil bevise det for deg i dag. I løpet av de siste årene har vi til og med sett et rikere utvalg av tapetmønstre, og alle hjemmeboende som unngikk tapetsering av soverommet og veggene på 90 -tallet, er nå klare til å kjøpe nye tapetmønstre! Vi vil ikke kalle det et stort tapet -comeback, men det er en av 2015 -interiørtrendene. I dag skal vi vise deg noen gode måter du kan komme i gang med Tapet i spisesalen Krydre rommet og gi stemningen der et helt nytt utseende.

Tapet i spisesalen – Romantiske blomstermotiver

tapet i spisestuen blomster mønster lyseblått spisebord trebrunt

Det er mange alternativer tilgjengelig for deg, fordi det er et bredt utvalg av mønstre og farger i spesialforretningene. Du må bare velge det tapetet som passer best i spisestuen din. Fordyp deg i dette endeløse, fargerike havet av bakgrunnsbilder og lær mer om de flotte alternativene for romdesign med tapet i spisestuen!

Tapet i spisestuen – krydre veggene!

tapet spisestue blå gull mønster tak vegg gardiner røde søyler

Dette er åpenbart et enkelt utgangspunkt for enhver huseier å starte med på tapetvalget ditt. Tapetet i spisestuen du velger, må ikke bare utfylle temaet for interiørdesign, men det skal også være i harmoni med eksisterende møbler og tilbehør der. Det er derfor kule veggbakgrunner i nøytrale farger vanligvis er førstevalget. Slike bakgrunnsbilder er også lettere og lettere å jobbe med. Men ikke gå glipp av muligheten til å få inn mer farge med tapetet i spisesalen. Her viser vi deg noen flotte bilder som kan tjene som inspirasjonskilder når du redesigner med tapet i spisestuen.

Mørkt tapet matcher resten av interiøret

tapet spisestue farger fargerike lilla teppe elegant design møbler

Svart tapet for et dramatisk utseende

tapet i spisestuen svart dramatisk atmosfære elegant speil

Bakgrunn i spisestuen – tenk på teksturen

tapet spisestue mørk grå lilla hvite stoler gardiner kommode

Når du velger tapet i spisestuen, trenger du ikke bare tenke på ting som introduserer farge og mønster i atmosfæren. Det din monotone, moderne spisestue kan trenge er litt tekstur! Bakgrunner av gress eller bakgrunnsbilder av kunstskinn kan gjøre denne oppgaven enkelt og elegant. Det er andre fantastiske bakgrunnsbilder som virkelig viser de visuelle effektene av forskjellige materialer, fra metall til kork – listen kan være veldig lang!

Tapet i spisesalen som en imitasjon av kork

tapet spisestue kork imitasjon varme farger teppe sidebord

Geometrisk skjønnhet i spisestuen tapet

tapet spisestue gule interiør gardiner kongelig stil

Retro, Mid Century Modern, Vintage og Art Deco; trenden i disse dager er å bringe mønstre og design som var populære for noen tiår siden tilbake i interiøret! Dra nytte av denne endringen i romdekorasjon og bruk bakgrunnsbilder med morsomme geometriske mønstre. Så du kan introdusere mye stemning med tapetet i spisestuen, som er innredet i midten av århundre eller vintage stil. Disse ultrakule designene ser også flotte ut i enkelt møblerte spisestuer.

Moderne spisestue i grått og hvitt

tapet spisestue retro stil spisebord plante glass stol

Minimalistisk tapetdesign

tapet spisestue minimalistisk mønster grå hvit skjenk

Tapet i spisestuen – Du kan også dekke taket!

tapet i spisestuen tak design luksus atmosfære lysekrone

Vi har ofte lurt på hvorfor huseiere ikke tar mer hensyn til taket og potensialet det har for romdesign. Ta virkelig en titt opp nå og da og unngå kjedelige hvite. Nå er din sjanse til å gjøre en uventet vri ved å velge et tapetsert tak. Du kan imidlertid la veggene hvite og velge et kult tapet i spisestuen til taket, som umiddelbart stjeler showet i rommet!

tapet spisestue fargerike blomster tak design lysekrone peis

tapet i spisestuen tak hvite vegger rundt spisebord moderne stoler

Eksentrisk tapet i spisestuen

tapet i spisestuen bokhylle motiv eklektisk trebord teppe

Kanskje foretrekker du et tapet i spisestuen som gir rommet et leken, unikt og til og med et eksentrisk preg i sitt spesielle design. Ulike stiler som den bohemske stilen, shabby chic og den eklektiske stilen får alltid et stort løft når bakgrunnsbildet i rommet ser ut som et ukonvensjonelt bakteppe. Denne tilnærmingen ser enda mer tiltalende ut i små spisestueområder med åpen planløsning. Prøv denne sære variasjonen i sommer, og du vil bli positivt overrasket!

tapet i spisestuen shabby chic style møbler retro

tapet i spisestuen håndlagde antikke møbler i viktoriansk stil

Bakgrunn i spisestuen – innram den

tapet i spisestuen bilderamme aksent blå innredning

tapet i spisestuen bilde idé ramme spisestue stue møbler

tapet-spisestue kunstverk veggdesign bilderamme hvit stol blå

Noen av våre lesere føler at de plutselig ikke vil tørre å prøve de nye tapetmønstrene, for det ville ganske enkelt bringe en enorm endring i interiøret ditt. Ja, det er definitivt sånn! Men vi har en interessant løsning for deg! Test mønstrene på tapet i spisestuen og deres effekt på interiøret ditt med disse vakre innrammede tapetbitene! Bare heng dem opp som kunstverk i spisesalen, og hvis du virkelig liker synet, kan du revurdere ideen på nytt i månedene som kommer.

Bruk tapetet i spisestuen for å lage en aksentvegg

tapet spisestue gullmønster blomster skjenk blå tekstilbord av tre

Å gjøre dette er veldig enkelt, men det har en stor effekt! Fordi en aksentvegg laget av tapet i spisestuen ser like vakker ut som i alle andre rom. Du kan gå omvendt her: først male tre vegger i farger og deretter velge et passende tapet for den fjerde veggen i rommet. Som vi nevnte tidligere, gir tapet deg større variasjon når det gjelder mønster og finish sammenlignet med veggmaling. Sørg imidlertid for at du virkelig lar aksentveggen komme til sin rett med riktig belysning.

tapet spisestue svart og hvitt moderne mønster idé klokke druer

tapet i spisestuen peis design tradisjonell stil gardinspeil

Storslått utseende i striper med tapetet

tapet spisestue striper gule møbler trebenk radio retro deco

Striper og tapet i spisestuen ser ut til å være den perfekte kombinasjonen i dagens interiørdesign! Men i stedet for å dekorere alle veggene i spisestuen med stripet tapet, som kan virke monotont, anbefaler vi et annet alternativ: du kan bruke det stripete tapetet for å markere et bestemt arkitektonisk trekk eller hjørne i rommet. Små striper er ideelle for moderne design, mens tradisjonelle spisestuer drar fordel av bredere stripemønstre. Og så er det de flotte sikksakkmønstrene for de som ønsker å gjøre ting mer interessante for å jage kjedsomheten bort.

tapet spisestue sikksakk originale møbler vintage planter utstillingsvindu

tapet i spisestuen striper mønster originale lamper lenestol hvit

Tapet i spisestuen halvveis opp

tapet i spisesalen tre motiver høyglanset spisebord stoler rutete

Det sies at de klassiske metodene er så gode av nøyaktig én grunn: fordi de har bevist seg selv over mange epoker. Tapet i spisestuen halvveis opp i spisesalen er en slik tidløs tilnærming som aldri svikter. På denne måten gir du rommet en smakfull eleganse som er uten sidestykke. På denne måten kan du gjøre ethvert tapet til et ekte blikkfang i spisestuen din!

tapet i spisestuen halvvegg design trepanel rundt spisebord

tapet spisestue turkis tre beige statue tradisjonelle møbler

tapet spisestue interiør idé bilde vegg vase bukett

tapet spisestue grønne polstrede stoler motiver trær beige

Previous Post
Interiørtrender om sommeren – krydre leiligheten din!
Next Post
Moderne innredningsideer fra USA – hus i Hollywood